USB dac Μέχρι 200Ε

Παιδια και εγω χρειαζομαι ενα usb-DAC. Αγορασα προσφατα ενα intel nuc και δεν μπορω να συνδεσω τα ηχεια μου
(Tascam VL-X5). Επειδη θα παιζω μουσικη κυριως mp3 και flac σε ενα μικρο καλοκαιρινο μπαρακι σκεφτομαι για ενα usb dac!
Μπορειτε να μου προτεινετε κατι που να εχει εξοδο ακουστικων και να παιζει τα γνωστα αρχεια ηχου?
Ευχαριστω.

Θέλω κατι που να συνδέεται στον υπολογιστή και να παίζει μέσω αυτού, δεν θέλω φορητό player. Εχω ένα αρχαίο mp3 της creative για μέσα στο αεροπλάνο ταμάμ...

Ιδανική λύση για την περίπτωσή σου είναι το Geek. Αν το προπαραγγείλεις τώρα θα το πάρεις κάποια στιγμή το Μάιο ή Ιούνιο για $249. Αυτό είναι ακριβώς το ποσό που είσαι διατεθειμένος να δώσεις (βέβαια πρέπει να υπολογίσεις και δασμούς...) To DSD δες το σαν μπόνους.

παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Είμαι άσχετος σε DAC.
Τι γνώμη έχετε για αυτό : http://audio-soul.gr/onlineshop/index.php?id_product=145&controller=product&id_lang=7
Θέλω να το χρησιμοποιήσω μέσω android και neutron player ( http://neutronmp.com/ ) , το android, από ότι ξέρω, υποστηρίζει μέρχι 24/96, ο neutron υποστηρίζει παραπάνω, έτσι πιστεύετε ότι σε αρχεία 24/192 θα κάνει passthrough το σήμα και το Dac θα παίξει κανονικά σε δειγματοληψία 24/192 ή θα κατεβάζει την ανάλυση σε 24/96 ;
Σε περίπτωση που το κατεβάζει, αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του μια που το android μου είναι το Samsung galaxy s με ICS 4.0 + voodοo. Σε αυτή την περίπτωση (24/96) ο Wolfson Dac είναι εφάμιλλος του idsd nano;
Α! κάτι ακόμα υπάρχει Android Player που υποστηρίζει DSD ή DXD ή είναι μονόδρομος windows tablet + foobar + idsd nano ;
Ευχαριστώ! Συγγνώμη αν σας κούρασα!

Ο μόνος τρόπος να είσαι 100% σίγουρος για το αν θα δουλέψει αυτό που θες είναι να πας από την αντιπροσωπία και να τα δοκιμάσεις με τις συσκευές σου.
Ποια android συσκευή έχεις;;
Υποστηρίζει otg;;

βασικά είναι δύσκολο να πάω από Β. Ελλάδα στην αντιπροσωπεία :chinscratch:
από την άλλη όπως ανέφερα πιο πάνω έχω το samsung glaxy s rootαρισμένο, δυστυχώς διάβασα ότι αν και υποστηρίζει otg (χακαρισμένο) δεν μπορεί να δώσει Power σε συσκευές που το ζητάνε... οπότε το ξεχνάω το idsd :bang: :nounder:

Αν δεν δοκιμάσεις δεν βγάζεις ακρη.
Πχ χτες δοκιμασαμε το Ε18 με το s4 και δεν καταφεραμε να παίξει. Ενω με το s3 κανένα πρόβλημα.