USB DAC σε τιμη χώμα..

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Θελω να παρω ενα ντακιδιο που να στεκεται διπλα στο αναλογικο μου επαξια..και δεν θελω να χαλασω πανω απο 20-30 ευρω..

Αστειεύομαι βεβαια, αλλα ψάχνω ενα πολύ φθηνό ντακακι. Παρα πολυ φθηνό. Με μια πρόχειρη ματια βρήκα κανα 2 στον μπαυ, υπαρχει εμπειρία με τα συγκεκριμενα?

με 8.68 ευρω στην πορτα μου το muse audio x5 mini (pcm 2704, red book only)

T2yGY0XhhaXXXXXXXX_!!184927575.jpg

Παραπλησιο στα 10 ολοκληρα ευρω, μονο redbook παλι.

$T2eC16dHJHgE9n0yHD2zBRVCJW(bLQ~~60_3.JPG

Στα 20 ευρω με το ανωτερο pcm 2706 και με RCA εξοδους

$_3.JPG

Με 30 ευρω παμε σε high end 24/196 καταστασεις...

$T2eC16RHJGkE9no8hm5lBRIzQ1V02w~~60_3.JPG

Ακούω γνωμες κυριοι

Πάνο το τελευταίο μάλλον από τα τρία γιατί παίζει όλα τα αρχεία και έχει εξωτερική τροφοδοσία... με ένα πακάκι linear regulated από Φανό στα 5 ευρώ είσαι αρχηγός.

Δεν θα παίξει σαν την lampucera σου όμως...

Ειπα να ασχοληθώ με το high end Αντώνη..

[Θελω κάτι για ενα linux pc που χρησιμοποιει ο πατέρας μου, η αλλη λυση ειναι να αλλάξω το receiver της λαμπουσερας για να παίρνει usb μια που τν έχω στην αποθήκη.]

Αλλα ας μείνουμε στο θεμα, εχει ακούσει κανεις καποιο απο τα παραπανω ?

Kαι εγώ το τελευταίο θα πρότεινα. Άν πάς για RED BOOΚ μόνο καταστάσεις πάρε την Behringer UCA 222 http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=7058 που την βρίσκεις και εδώ απο κατάστημα με εγγύηση* και θα σε καταπλήξει για τα 29 ολόκηρα ευρώ που κοστίζει..

*Γράφει κιόλας μέχρι 48/16 ενώ έχει και έναν πολύ καλό ενσχυτή ακουστικών!!!

Last edited:
Αν ερχόσουν άυριο θα σου την έβαζα να την ακούσεις.. Εμένα μου την δάνεισε ο Μιχάλης ο DomieMc.. και έπαθα τέτοια πλάκα που αγόρασα άμεσα μια και έχω βρεί την υγειά μου στο editing που την χρησιμοποιώ με ακουστικά αλλα έχει αφήσει με το στόμα ανοικό και φίλους στα συστήματα τους, πόσο μάλλον λαμβάνοντας υπόψιν τα ψίχουλα για τα χομπιστικά δεδομένα που στοιχίζει..

Last edited:
Κάτι που κάνει 50 δολάρια και χτυπάει στα ισια κάτι ακριβά

Η lampucera είναι το γνωστό DAC που όλοι μας έχουμε πειράξει εδώ στο φόρουμ... νήματα: "το σφάξιμο του Κινέζου", το δέυτερο σφάξιμο κλπ...

Είναι πολύ καλό DAC έχω και εγώ ένα σφαγμένο, (και ο Πάνος με λαμπάτο buffer) αλλά δέχονται μόνο spdif...

Σωκρατη λες να ειναι καλύτερο απο το 30 ευρω high end 24/192 που εχω ποσταρει ? Κοστιζει 32+ μεταφορικά και δεν παίρνει εξωτερική τροφοδοσία.

Δεν έχω αυτό εγώ!

Εγώ έχω το uae23+ με εξωτερικό τροφοδοτικό!

http://hifimediy.com/index.php?route=product/product&path=62_73&product_id=87

Αυτό που έχω τώρα είναι το adaptive αλλά περιμένω και το ασύγχρονο, όπως προείπα και τα δύο σε συνδυασμό με το psm3+.

Και τα δύο τους βγαίνουν στα 100 ευρώ χοντρικά, συμπεριλαμβανομενων DAC τροφοδοτικού και μεταφορικών.

Last edited:
@Chris1967, σαφώς και δεν πρότεινα το USB dac μου με τα 100 ευρώ, απλά επειδή μπερδεύτηκε ο Sokmav και είπε ότι έχω διαφορετικό dac από αυτό που έχω, έδωσα Link αυτού που πραγματικά έχω στην κατοχή μου.

Απάντηση: Re: USB DAC σε τιμη χώμα..

@Chris1967, σαφώς και δεν πρότεινα το USB dac μου με τα 100 ευρώ, απλά επειδή μπερδεύτηκε ο Sokmav και είπε ότι έχω διαφορετικό dac από αυτό που έχω, έδωσα Link αυτού που πραγματικά έχω στην κατοχή μου.

Ωχ,τώρα το είδα!
Γεράματα,μην με παρεξηγείς...:grandpa::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: USB DAC σε τιμη χώμα..

Σωκρατη λες να ειναι καλύτερο απο το 30 ευρω high end 24/192 που εχω ποσταρει ? Κοστιζει 32+ μεταφορικά και δεν παίρνει εξωτερική τροφοδοσία.

Παναγιώτη,το πρότεινα με την σκέψη πως το έχει ο φίλος και το ξέρει.
Αλλά αφού είναι διαφορετικό...