USB DVB-T MPEG4 δέκτης

Για δοκίμασε ''kokoras1234'' και το Splash Lite από τη παρακάτω διεύθυνση
http://www.mirillis.com/

Ίσως δουλέψει. Δεν απαιτείται κάποιο configure για τους decoders. Δοκίμασε το. Είναι free.

Δεν ρωτήσαμε το σημαντικότερο! Τα κανάλια τα κατεβάζει? Αποθηκεύονται με το όνομά τους και δεν σου δείχνει εικόνα? Δεν κατεβαίνουν καθόλου?

Τα κανάλια κατεβαίνουν κανονικά. Απλά, όταν πάω να ανοίξω κάποιο, βλέπω μαύρη οθόνη και δεν ακούω ήχο.

Μου φαίνεται οτι δεν μπορεί να κάνει register κάποιο codec..

Ρίξε μια ματιά στο post #30#...

Έκανα uninstall το Splash και το ξαναεγκατέστησα και είδα φως! Ανοίγουν κανονικά όλα τα mpeg4 κανάλια, ακόμα και το RIK HD(μένω στην Κύπρο)! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

Ξερει κανεις ρε παιδια εαν υπαρχει stikaki που να γραφει στον σκληρο σε MPEG-4 Format ?

Χθές έκανα μια δοκιμή με ένα τέτοιο stick με τα ψηφιακά της ΕΡΤ (δεν πιάνουμε τίποτε άλλο Αθήνα).

Χρησιμοποίησα το DVBViewer και έκανα ταυτόχρονη εγγραφή και των 4ων καναλιών της ΕΡΤ σε εξωτερικό σκληρο. (Άλλαζα κανάλι και πατούσα το Rec)

Λοιπόν η εγγραφή έγινε κανονικά (4 διαφορετικά αρχεία).

Εννοείται οτι, την ίδια ώρα μπορούσα να παρακολουθώ και να αλλάζω, όποιο κανάλι ήθελα, από την ίδια όμως ομάδα ψηφιακών καναλιών.

Ενδιαφέρον δεν έχει ?

To Καλυτερο προγραμμα αναπαραγωγης που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ειναι το windows media center στα windows 7. Eχετε δοκιμασει καποιο καλυτερο?

Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει;
Στο Δέκτη USB, Crypto ReDi PC 50, έχω ένα πρόβλημα, βρίσκει κάποια κανάλια, όχι όλα, το πακέττο του Alpha και τα ψηφιακά της ERT. Διαβάζει το EPG, μα δε δίνει εικόνα και ήχο. Είναι συνδεδεμένος κανονικά με τη κεραία της τηλεόρασης. Είμαι στη περιοχή του Ντεπό στη Θεσσαλονίκη.
Το σύστημά μου αποτελείται, από CPU i7 920 με 3,00 GB RAM και τρέχει 64-bit Vista. Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα που δε τη πρόσεξα; ή απλά ο δέκτης δεν τα καταφέρνει; Η αντιπροσωπεία μου τον άλλαξε, πιθανολογώντας κάποια αστοχία, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Ευχαριστώ για την όποια προσπάθεια.

Έχω ένα GIGABYTE U8000 Stick που προσπαθώ να κάνω να δουλέψει "φυσιολογικά" σε netop με διπύρηνο ATOM και NVIDIA ION.

Με το Cyberlink PowerCinema (Το τελευταίο) κολάει στην αλλαγή καναλιού.
Με το Windows Media Center πάει λιγααααάκι καλύτερα. Παίζει κανονικά αλλά όταν αλλάζει transport stream τα παίζει (μαύρη οθόνη χωρίς ήχο). Κλείνοντας το PowerCinema και ξανανοίγοντας παίζει κανονικά αλλά πλέον χάνει το προηγούμενο transport stream... Το ίδιο πρόβλημα και όταν περνώ από MPEG-4 σε MPEG-2 (δηλ στα κανάλια της ΕΡΤ).

Έχω στημμένο το K-lite codec pack και το CoreCodec CoreAVC για Η.264.
Πρέπει να τα απεγκαταστήσω, να ψάξω κανάλια και μετά να ξαναεγκαταστήσω?

Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει;
Στο Δέκτη USB, Crypto ReDi PC 50, έχω ένα πρόβλημα, βρίσκει κάποια κανάλια, όχι όλα, το πακέττο του Alpha και τα ψηφιακά της ERT. Διαβάζει το EPG, μα δε δίνει εικόνα και ήχο. Είναι συνδεδεμένος κανονικά με τη κεραία της τηλεόρασης. Είμαι στη περιοχή του Ντεπό στη Θεσσαλονίκη.
Το σύστημά μου αποτελείται, από CPU i7 920 με 3,00 GB RAM και τρέχει 64-bit Vista. Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα που δε τη πρόσεξα; ή απλά ο δέκτης δεν τα καταφέρνει; Η αντιπροσωπεία μου τον άλλαξε, πιθανολογώντας κάποια αστοχία, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Ευχαριστώ για την όποια προσπάθεια.

Στα 64 bit vista αν χρησιμοποιείς το Windows Media Center δεν γίνεται να δεις Digea γιατί δεν υπάρχει ένα αρχείο που απαιτείται . Οπότε ή βάζεις 7 [οποιαδήποτε έκδοση με Media Center , 32 ή 64 bit] ή κάνεις χρήση άλλου προγράμματος για τα ψηφιακά [όπως πχ . το Powercinema ή κάποιο άλλο]...

Έχω ένα GIGABYTE U8000 Stick που προσπαθώ να κάνω να δουλέψει "φυσιολογικά" σε netop με διπύρηνο ATOM και NVIDIA ION.

Με το Cyberlink PowerCinema (Το τελευταίο) κολάει στην αλλαγή καναλιού.
Με το Windows Media Center πάει λιγααααάκι καλύτερα. Παίζει κανονικά αλλά όταν αλλάζει transport stream τα παίζει (μαύρη οθόνη χωρίς ήχο). Κλείνοντας το PowerCinema και ξανανοίγοντας παίζει κανονικά αλλά πλέον χάνει το προηγούμενο transport stream... Το ίδιο πρόβλημα και όταν περνώ από MPEG-4 σε MPEG-2 (δηλ στα κανάλια της ΕΡΤ).

Έχω στημμένο το K-lite codec pack και το CoreCodec CoreAVC για Η.264.
Πρέπει να τα απεγκαταστήσω, να ψάξω κανάλια και μετά να ξαναεγκαταστήσω?

Μάλλον είναι θέμα ισχύς του Atomάκου :)

Μάλλον είναι θέμα ισχύς του Atomάκου :)

Δεν φταίει ο καημένος ο Ατομάκος. Είναι ο διπύρηνος και δεν τελικιάζει καν γιατί αναλαμβάνει ο NVIDIA ION GPU που σηκώνει άνετα Η.264 1080p.

Δοκίμασα τα πάντα και νομίζω οτι φταίει το παροχημένο USB Tuner. Μάλιστα όταν ζεσταίνεται τα παίζει και αρχίζει να χάνει frames...