USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Re: USB DVB-T TUNER DM800

οριστε τι λεει και το site για την sim...

αρα μπορω να βαλω οτι Image θελω?

το θεμα βεβαια ειναι να βρω κατι αναλογο για να παιξει και το στικακι....

Attachments

• dream 2.JPG
    dream 2.JPG
    37 KB · Views: 97
  • dream 3.JPG
    dream 3.JPG
    51.5 KB · Views: 83
Last edited:

καλησπερα. εχω τον dm800se με newnigma2 v3.2.1 και το crypto redi pc 100 και δεν εχω καταφερει να τον δω σαν tuner. εχει καποιος τον συνδιασμο αυτον?του εχει δουλεψει? καθε βοηθεια δεκτη...
ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα. εχω τον dm800se με newnigma2 v3.2.1 και το crypto redi pc 100 και δεν εχω καταφερει να τον δω σαν tuner. εχει καποιος τον συνδιασμο αυτον?του εχει δουλεψει? καθε βοηθεια δεκτη...
ευχαριστω εκ των προτερων
Περνα το ts panel 3.0 plugin κ κανε εγκατασταση τους usb dvb-t drivers που εχει εκει μεσα!

Περνα το ts panel 3.0 plugin κ κανε εγκατασταση τους usb dvb-t drivers που εχει εκει μεσα!
ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα οι drivers που εχει μεσα το ts δεν ειναι συμβατοι για το dream μου --dm800se-- ετσι μου λεει. εχω κατεβασει και τους drivers που ειναι πακετο ολοκληρο αλλα δεν βλεπω κατι να αλλαζει για μενα. ανοιξα το στικακι κ ειδα μεσα ενα τσιπ της sianco sms1140 δεν ξερω αν λεει τιποτα αυτο.εχω δοκιμασει καποιους drivers κοινους απο το download του newngma επειδη δεν ξερω ποιους συγγεκριμενα να βαλω ,εχω βρει αλλους drivers τους περασα με ftp k manual install απο τον dream αλλα παλι δεν ειναι συμβατοι οπως στο ts δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Last edited:
Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Βάλε το open pli 2.0 και πέτα το newnigma.
Δες λίγο παραπάνω τι θα κάνεις για να εγκατασταθούν οι οδηγοί.

Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Βάλε το open pli 2.0 και πέτα το newnigma.
Δες λίγο παραπάνω τι θα κάνεις για να εγκατασταθούν οι οδηγοί.
αυτο να πω την αληθεια περιμενα να το ακουσω αλλα επειδη ειμαι νεος στο enigma2 μαυ καθεται καλυτερα με αυτα που εχω μαθει μεχρι στιγμης, αλλα αν η μονη λυση ειναι με το pli να το δοκιμασω...

ετσι για την ιστορια θελω να πω οτι ολα καλα απο την στιγμη που περασα pli. ειδε το tuner και κατεβασε ολα τα καναλια. τωρα ειναι η ωρα να πειραματιστω με το pli...ευχαριστω για τις συμβουλες.!!!

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

ετσι για την ιστορια θελω να πω οτι ολα καλα απο την στιγμη που περασα pli. ειδε το tuner και κατεβασε ολα τα καναλια. τωρα ειναι η ωρα να πειραματιστω με το pli...ευχαριστω για τις συμβουλες.!!!

Είδες που στο πρότεινα ;)
wellcome to open pli!

Μια ερώτηση κι από εμένα.
Τα συγκεκριμένα tuner's παιζουν και τα hd?
Αν όχι υπάρχει κάποιο που να τα ανοίγει.
Αν έχει απαντηθεί και δεν το πρόσεξα, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ!

Μια ερώτηση κι από εμένα.
Τα συγκεκριμένα tuner's παιζουν και τα hd?
Αν όχι υπάρχει κάποιο που να τα ανοίγει.
Αν έχει απαντηθεί και δεν το πρόσεξα, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ!
Ναι

Τελικά πήρα το crypto 100, εγκατέστησα τους οδηγούς για το newenigma2 και αμέσως ο δέκτης το είδε σαν δεύτερο tuner και δουλεύει, ως τώρα, μια χαρά.
Τώρα όμως μου γεννήθηκε μια καινούρια απορία (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο στέκει).
Αφού στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί μετατροπείς serial2usb, δεν γίνεται τα παιδιά που ασχολούνται με τη δημιουργία image's να φτιάξουν οδηγούς για enigma1 ώστε να μπορούν και τα άλλα μοντέλα να "δουν" τα usb tuner's, μιας και είναι εξαιρετικά βολικό να έχεις επίγεια και δορυφορικά σε έναν δέκτη και με ένα τηλεχειριστήριο;

Τώρα όμως μου γεννήθηκε μια καινούρια απορία (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο στέκει).

Δε στέκει ...

Τα usb2serial είναι για να συνδέεις σειραϊκές συσκευές σε Η/Υ που έχουν μόνο USB. Δε μπορείς να συνδέσεις USB συσκευή (dvb-t tuner) σε σειραϊκή. Επιπλέον, ακόμα και αν κάποιος έφτιαχνε usb dvb-t drivers για τους enigma1 δέκτες που έχουν USB, αυτοί θα μπορούσαν να παίξουν μόνο τα mpeg2 κανάλια, αφού δε καταλαβαίνουν το mpeg4.

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Καλησπέρα.Έχω 2 800HD με το ίδιο image newnigma v3.2 και 2 στικάκια εξωτερικά και σαν μάρκα ίδια crypto redi pc 50.Το ένα AF9015A-N1 chipset και QT1010 tuner το εγκατέστησα όλα καλά όπως έχω γράψει σε προηγούμενα πόστ μου.Το δεύτερο το πήρα πριν λίγες μέρες το chipset AF9015A-N1 το ίδιο με το πρώτο αλλά το tuner λέει MXL 5007T.Έχω βάλει από το panel του newnigma ότι είχε και το άλλο στικάκι δηλαδή

v4l-dvb-module-af9013
v4l-dvb-module-dvb-core
v4l-dvb-module-dvb-pll
v4l-dvb-module-dvb-usb
v4l-dvb-module-dvb-usb-af9015
v4l-dvb-module-mxl5005s
v4l-dvb-module-mxl5007t
v4l-dvb-module-qt1010 v4l-dvb-module-stv0299

αλλά τίποτα.Δεν το βλέπει σαν δεύτερο tuner.Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ.

Λοιπον... Εκανα το μεγαλο βημα και εβαλα open-pli! Μπορει καποιος να μου πει παρακαλω τι πρεπει να κανω!!!;;;

Εβαλα το crypto100 αλλα τπτ. Ουτε το λαμπακι αναβει ουτε το βλεπει σαν tuner b

Λοιπον... Εκανα το μεγαλο βημα και εβαλα open-pli! Μπορει καποιος να μου πει παρακαλω τι πρεπει να κανω!!!;;;

Εβαλα το crypto100 αλλα τπτ. Ουτε το λαμπακι αναβει ουτε το βλεπει σαν tuner b
menu-plugins- πρασινο κουμπι , μικρη αναμονη- drivers -dvb-usb siano επανεκινηση και εισαι ετοιμος.
σε μενα το ιδιο στικακι δουλεψε αμεσως.

Last edited:
menu-plugins- πρασινο κουμπι , μικρη αναμονη- drivers -dvb-usb siano επανεκινηση και εισαι ετοιμος.
σε μενα το ιδιο στικακι δουλεψε αμεσως.

Ευχαριστω πολυ, ειναι οπως ακριβως τα ειπες! Επιτελους δουλεψε! Αντε σιγα σιγα να καταργουμε και τη γοβα...

Παιδια για αυτο μιλαμε ?TV Tuner Crypto ReDi PC 100 ? .... το βρηκα στον γερμανο 19,90 !!!!!!!!!!!!!!!! πολυ καλη τιμη....:drummer:

Γεια σας παιδιά,

Έχω το στικάκι αυτό:

http://www.ebay.com/itm/Digital-USB...006?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb944f18e

Στον υπολογιστή μου (Windows 7) όλα καλά. Είναι πολύ εργονομικό (2Χ2 cm). Διαθέτει ολοκληρωμένο IT9135 (048D:9006). Υπάρχει καμία πιθανότητα να δουλέψει στο DM800 κλώνο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας

Δεν νομιζω να παιξει ποτε σε dreambox...
φτηνο ειναι 19 ευρω?
Εδω πραγματικα φτηνο (και δοκιμασμενο...) με af9015
http://www.buyincoins.com/details/d...ongle-tuner-recorder-receiver-product-70.html
και για εξωτερικη κεραια, προσθεστε και αυτο
http://www.ebay.com/itm/160564870994?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Δοκιμασμενο με newnigma και pli... τοσο 2.01 οσο και ferrari.
Λαμβανει και τα 25 διαθεσιμα καναλια... (οσα ανοιγουν δλδ)