USB Κάρτα Ήχου

Σε μια βδομάδα το trends ήρθε και δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα ακριβώς όπως το περιγράφει ο φίλος Βαγγέλης στο ποστ :http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=18596&page=7 !
Το παράξενο στην υπόθεση ειναι οτι πριν συνδέσω το trends απο την κάρτα ήχου του φορητού μου to foobar έπαιζε κανονικά με Kernel Streaming με ενα αξιόλογο ηχητικό αποτέλεσμα! Αρα το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται στο trends!!Αυτο που δεν προλαβαίνω να κάνω τώρα (ελεω ΑΣΕΠ!!) ειναι να το δοκιμάσω στον επιτραπέζιο υπολογιστή!!
Επίσης ουτε το ASIO δέχεται ενω το ASIO ALL που δοκίμασα, το αποτέλεσμα ειναι απογοητευτικό!!Θα δούμε, οποιος μπορεί να βοηθήσει please do!!!

Διάβασε καλά τα posts 69 και 76. -bye-
Από αυτά εγώ καταλαβαίνω πως ούτε ρισαμπλινγ κάνει ούτε μπιτ κόβει και όλα αυτά με DS.
(EDIT όλα αυτά με το ποτ στο τέρμα).

Last edited:
Συγνώμη αλλα δεν σε κατάλαβα!! Τα διαβασα και μπερδευτηκα μπορώ να πώ!!Επαιξα λίγο με τα Asio4all οπου ενα buffer το πήγα τερμα και η κατασταση βελτιωθηκε δραματικα!!Επίσης το trends το έχω συνδεσει με το Harman που δειχνει σημα στα 48 αλλα μερικες φορες στιγμιαια δειχνει no signal!!Μήπως φταιει το καλώδιο που το έχω συνδέσει? Ειναι λίγο μπλέξιμο η κατάσταση!!

Το γεγονός πως οι συσκευές έδειχναν πως το σήμα κλείδωνε στα 44 όταν έπαιζε με foobar και όχι στα 48 σημαίνει πως τα windows δεν κάνουν αναδειγματοληψία (#69).
Το γεγονός πως η ένδειξη της στάθμης (με την ένταση των windows στο τέρμα) ήταν σωστή σημαίνει πως δεν κόβονται (μηδενίζονται) bits από τα 16 διαθέσιμα (#76).
Και όλα τα παραπάνω χωρίς kernel streaming που απ'ότι φαίνεται δε δουλεύει (λογικό) αλλά με το DS των windows.
Αλλά αφού βρήκες την άκρη με asio4all όλα ΟΚ.

Για το φιλο Taki και οχι μονον!:

- εχει κανεις αγορασει απο το www.playstereo.com ? Ειναι ασφαλες, στελνει στην ωρα του? ειχαμε προβληματα?

- Ενδιαφερομαι για το SuperPro DAC 707 USB, οπως αναφερθηκε στο post. Εχουμε καποιες εντυπωσεις? τελικα μεσω USB ποσο "παει"?? πηραμε 24/96?

Υπαρχει κατι αντιστοιχο να αγορασουμε απο την Ελλαδα?

ευχαριστω πολυ!

Εγω εχω αγορασει απο playsterep και ολα ηταν μια χαρα!Σε περιπου μια βδομαδα ειχα το trends σπιτι μου!!Μαλιστα, δοκιμασα και το after sales τους μιας και το ενα απο τα δυο trends που ειχα παραγγελει ήταν ζ
χαλασμενο !!Το εστειλα πισω και μου το αλλαξαν διχως δευτερη κουβεντα!!

εκανα την αγορα χωρις κανενα προβλημα και φυσικα ηρθε σε πολυ καλη συσκευασια αρκετα προφυλαγμενο η πληρωμη εγινε με paypal αυτο που θες να παρεις δεν το εχω ακουση εγω εχω παρει το carat -ud1το οποιο το εχω συνδεσει με ενα φορητο και ακουω οταν θελω να ακουσω καποια mp3 με αρκετα καλα αποτελεσματα τα οποια γινονται καλυτερα οταν το συνδεω με τον μετατροπεα που εχω τον musical fidelity trivista μεσω οπτικης ινας

ευχαριστω για την ενημερωση, μαλλον παω για αγορα, μιας και δε βλεπω κατι αντιστοιχης τιμης στη χωρα μας...

και τι σημαίνει αυτό παμμέγιστε εκ της τσιπουροπόλεως ορμώμενε ?

Φαίνεται να είναι κάποιος driver που στόχο έχει να περνά το AC3 bit-exact.

EDIT/ADD:
Θυμάμαι παλιότερα να περνάω κάτι αντίστοιχο σε On-board κάρτα η οποία είχε την κακιά συνήθεια να κάνει αλλαγές σε ότι ήχο και να πέρναγε μέσα από το driver. Κάτι σαν να ήταν μόνιμα ενεργοποιημένος ο equalizer/dsp etc. Μέσα στον driver. Σε αυτή την περίπτωση χρειαζόταν άλλη ‛παρακαμπτήρια’ οδός ώστε να στείλεις AC3 σε HomeCinema ενισχυτή.

Last edited:
και τι σημαίνει αυτό παμμέγιστε εκ της τσιπουροπόλεως ορμώμενε ?

Τσιπουρόπολη είνα μόνον μία στον Πλανήτη και έμβλημά της η ...ΑΕΛάρα :grinning-smiley-043
Εξ ου και το ένα και μοναδικό: "ΑΕΛ, τσίπρου κι ξηρό ψουμί"!!!
Αυτά για την ιστορία και την αποκατάσταση της αλήθειας....... -bye-

Φιλικά
Γιώργος.
ΥΓ. Δεν είμαι Λαρισαίος, ντάξ?
ΥΓ2. Σόρυ για το offtopic....

Με τι drivers ειναι καλυτερα να παιζει η audiotrack prodigy cube? (asio for all , καποιον αλλο?) και που τους βρισκουμε?