Aν πρόκειται γι αυτο, καθόλου overkill...Έχει κανείς πλήρη έλεγχο στο σύστημά του, και τεράστια δυνατότητα για αλλαγές στο μελλον χωρίς να αλλάξει πλακέτα.
Καλά αν αρχίσουν να βάζουν χέρι στο Xilinx θα πιάσει 499 σελίδες το thread στο diyaudio
Μην ενθουσιάζεσαι... Το Xilinx κλειδώνει πολύ ευκολα οπότε κάθε περαιτέρω επέμβαση είναι αδύνατη. Ασε που και ξεκλείδωτο να ειναι, χρειάζεται JTAG interface για να προγραμματιστεί και αντίστοιχο καλώδιο από την Xilinx. Νot an easy task...
ενδιαφερομαι και εγω ακομα και για κατι μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση
η λυση του audiotrack prodigy ισως ειναι η καλυτερη αλλα δεν θελω να μπλεξω με ebay.
Δες κι αυτήν:
http://www.pixmania.gr/gr/gr/1350794/art/creative/eunoa-io-sound-blaster-x.html
Τιμή "χώμα" για τις προδιαγραφές της, διαθέτει και τηλεκοντρόλ (που δεν διαθέτει καμμία άλλη) ωραίο design και παίζει και πάρα πολύ καλά μουσική. Την πήρε φίλος και την άκουσα. Το Pixmania είναι αξιόπιστο μαγαζί, σε 3 μέρες την είχε σπίτι του.
τελικα προχωρισα στην παραγγελια του prodigy cube.
διατιθεται πουθενα στην ελλαδα και σε τι τιμη?Τελικά έκανες την καλύτερη επιλογή!
Εγώ έχω δώσει ένα σωρό λεφτά σε μηχανήματα (όπως όλοι μας λίγο πολύ εδώ μέσα) αλλά το βράδυ που κοιμούνται όλοι βάζω τα AKG πάνω στην Prodigy Cube και απολαμβάνω ΜΟΥΣΙΚΗ! Αυτό το μικρό μαγικό κουτάκι παίζει εκπληκτικά! Και δεν μιλάω μόνο για τα audiophile 96/24 flac όπου εκεί δεν το συζητάμε καν, αλλά ακόμα και τα ταπεινά mp3 ακούγονται αλλιώς!
διατιθεται πουθενα στην ελλαδα και σε τι τιμη?
Νομίζω ότι δεν πωλείται ούτε καν σε Ευρώπη και Αμερική (στα αντίστοιχα sites δεν υπάρχει αυτό το μοντέλο) παρά μόνο σε Ιαπωνία και Κορέα. Οπότε το e-bay είναι μονόδρομος απ' ότι φαίνεται... Από 'κει την πήρα κι εγώ.
καλο θα ηταν τοτε να κανουμε μια μικρη ερευνα του τι μπορει να βρει κανεις στην ελλαδα και που? ουτως ωστε να υπαρχει μια πληρης ενημερωση μαζι με αυτα του εξωτερικου.Νομίζω ότι δεν πωλείται ούτε καν σε Ευρώπη και Αμερική (στα αντίστοιχα sites δεν υπάρχει αυτό το μοντέλο) παρά μόνο σε Ιαπωνία και Κορέα. Οπότε το e-bay είναι μονόδρομος απ' ότι φαίνεται... Από 'κει την πήρα κι εγώ.
Αν και δεν αρχισες καλα....δεν μου λες και για τα αλλα μπας και ξεστραβωθω!!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.