usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

το μαμα σαιτ Παναγιωτη http://audiotrack.net/en/store/575
επανω δεξια λεει store.ποια η διαφορα μεταξυ τους?
το store με παει κατευεθειαν paypal και το ebaystore αναφερει λεπτομερεις και μετα με παραπεμπει και αυτο στο Paypal.
το ebaystore μαλιστα,εχει και remaining..
δεν το χω με Online συναλλαγες και εχασα τον μπουσουλα λιγο..:BDGBGDB55:

Στο μαμα site, η αναγραφομενη τιμη ειναι με δωρεαν μεταφορικα για ολες τις χωρες του κοσμου. Θεωρώ πιθανο ομως να εχει εκτελωνισμό. (πιθανο, οχι βεβαιο μια που οταν τα αντικείμενα ερχονται με απλο ταχυδρομιο οπως το Korea Post πολλες φορες περνούν απαρατήρητα).

Economy Int'l Shipping - FREE: Korea Post Air Mail Service
(It usually takes 14 to 30 days to arrive the parcel on the location.)
Please note: Import duties, taxes, and charges (typically collected upon delivery or pickup) are the buyer's responsibility and are not included in the item price or shipping charges.

Μολις πατησεις το buy it now Δημητρη θα σε στηλει στο Paypal οπου και θα ολοκληρώσεις την αγορα. Το αντικειμενο θα αποσταλει στην διευθυνση που εχεις καταχωρήσει στο Paypal.

Εριξα μια ματια και στον epay store. Δεν αλλαζει κατι για εσενα, μπορεις να κανεις την αγορα και απο εκει. Θα εχεις μια παραπανω εγγύηση (χωρις αυτο να σημαίνει και πολλα). Για αυτους υπαρχει μια μικρη οικονομικη απωλεια (μιζα του ebay) που εσενα δεν σε αφορα.

Ολα καλα λοιπον.

Last edited:
με οποιον και απο τους 2 τροπους και να επιλεξω,ειναι το ιδιο πραγμα?εαν δηλαδη εχει τελωνειο,ποσο μπορει να ειναι?θα ενημερωθω οταν ολοκληρωσω την παραγγελια?
σορι για τις απανωτες ερωτησεις αλλα δεν..:grinning-smiley-043

Μολις εκανα εντιτ, ναι το ιδιο ειναι για εσενα. Αν τελικα σου ζητηθεί τελωνείο νομίζω οτι θα ειναι περίπου 21%.

Ολοι οι τροποι οδηγουν στην ..Αθηνα

να`σαι καλα..:2thumb22sup:

την εχει παρει κανεις απο κει να μας πει εαν τελικα πληρωσε τελωνειο?
γιατι δεν ειναι και λιγα 16 ευρωπουλα..

Last edited:
λοιπον...η παραγγελια εφυγε.πηρα και email επιβεβαιωσης.
γραφει Shipping address - unconfirmed.
φανταζομαι θα τσεκαρει απλα την διευθυνση και θα ιχυει κανονικα το free shiping..

απο της 14-5 που εχει γινει η παραγγελια,εκτος απο επιβεβαιωση του paypal,δεν μου εχει ερθει κατι αλλο.
μπορει να ερθει η καρτα και χωρις καμια προειδοποιηση,ή θα πρεπει να λαβω πρωτα ενημερωση?

Απάντηση: Re: usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

απο της 14-5 που εχει γινει η παραγγελια,εκτος απο επιβεβαιωση του paypal,δεν μου εχει ερθει κατι αλλο.
μπορει να ερθει η καρτα και χωρις καμια προειδοποιηση,ή θα πρεπει να λαβω πρωτα ενημερωση?

Μπορείς να στείλεις ένα email να τους ρωτήσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

μαζι με το tracking number?

Το έχεις;
Αν το έχεις μπορείς να παρακολουθείς...
Αν όχι,ζήτα το αν υπάρχει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

ναι το εχω.και tracking και transaction.που τσεκαρω την παραγγελια μου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

ναι το εχω.και tracking και transaction.που τσεκαρω την παραγγελια μου?

Πας στο site της μεταφορικής που το έχει αναλάβει,βάζεις το νούμερο στο κατάλληλο πεδίο και σου δείχνει την εξέλιξη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

δεν την ξερω την μεταφορικη...:guitarist:
την αναφερει καπου..?(πωπω ασχετοσυνη που εχω...!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: usb καρτα pc, για ακροαση μου

δεν την ξερω την μεταφορικη...:guitarist:
την αναφερει καπου..?(πωπω ασχετοσυνη που εχω...!)

Θα την αναφέρει κάπου μαζί με το tracking number.(DHL,ΕΛΤΑ,κλπ)