usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

ηρθε,την καρφωσα και λεμε..
την δοκιμασα με rca(ειναι λιγο δυσκολο να τεσταριστει τωρα με ψηφιακη)και μπορω να πω οτι ακουω αλλιως..:ears:
γεματος ηχος με πολυ καλα χαμηλα.στα ψηλα σε ορισμενα flac θελει λιγο τσιμπημα απο το eq προς τα πανω(14khz).
ισως τα συγκεκριμενα να ηταν ετσι γραμμενα.θα το δω στην πορεια.
εβαλα foobar με wasapi(event) και το ποντεσιομετρο της καρτας ενα τεταρτο πριν τον τερματισμο.
στα ακουστικα(που με ενδιαφερει και περισσοτερο)ειναι καλυτερη του αναμενομενου.
τα Κ77 πηραν...αερα...ακουω λεπτομερειες,πολυ καλη στερεοφωνικη εικονα,καλος ογκος.
ουσιαστικα τα Κ77 ειναι αστρωτα οποτε θα παμε καλυτερα.επισης περιμενω και τα audiotechnica Μ50 με τα οποια πιστευω οτι θα ακουσω καλυτερα πραγματα..
περιττο να πω οτι το ποντεσιομετρο στα ακουστικα,δεν υπαρχει περιπτωση να τερματισει,τουλαχιστον με ευκολα φορτια.
μενει να την δοκιμασω με ψηφιακη συνδεση για να δω διαφορες.
γενικα μου αρεσει...!!!ειναι αυτο που περιμενα και με το παραπανω...:HTEHETH63:

εχθες καθησα μεχρι αργα και ακουγα μουσικη.οσο την ακουω,τοσο περισσοτερο μου αρεσει.
με μια καρτουλα ηχου των 75 ευρω και ενα ακουστικο των 35 ευρω,παιρνω τοσο καλο αποτελεσμα...
δηλαδη αμα κουμπωσω το Μ50,τι θα ακουσω..?πραγματικα το AKG K77 αλλαξε εντελως ηχο...!και ειναι ακομα αστρωτο...!!
και δεν μιλαω μονο σχετικα με την onboard του laptop(ανιση συγκριση..)αλλα και σχετικα με το Ipadmini(πολυ καλη εξοδος)και με του av(denon 2870)...!!
ωραια πραγματα...:grinning-smiley-043

ρε παιδια για βοηθατε λιγο,γιατι τωρα που την ψυριζω καποια πραγματα δεν μου αρεσουν.
το μεγαλο βυσμα των ακουστικων,παροτι εχει λαστιχακι περιμετρικα,εχει αρκετα μποσικα και παιζει..
τον επιλογεα ακουστικα/rca το ξεπερναω-δεν εχει τοσο μποσικο.
το ποντεσιομετρο της εντασης,εχει αρκετο κενο απο την μια πλευρα.
ετσι ειναι σε ολους..?

ok.jpg

:ernaehrung004:Ελα καλος εισαι.......
Ετσι ειναι και η δικη μου.
Δεν το ειχα παρατηρηση γιατι ΠΟΤΕ δεν ειχα βαλει ακουστικα!!!
Και το volume οντως ειναι λιγο oval ......που τα παρατηρησες ολα ρε μπαγασα????

@DomieMic65
καπου διαβασα οτι εαν την ανοιξεις,μετα δεν κλεινει σωστα γι`αυτο και δεν το επιχειρησα.
ισως να θυμαμαι και λαθος..

@DomieMic65
καπου διαβασα οτι εαν την ανοιξεις,μετα δεν κλεινει σωστα γι`αυτο και δεν το επιχειρησα.
ισως να θυμαμαι και λαθος..

Μια χαρά κλείνει!!
Τώρα από κει και πέρα... μην σε πάρω και στον λαιμό μου!!

στις καρτες ηχου ο οδηγος που εμφανιζεται για την cube ειναι μονο spdif.
πρεπει να περασω καποιον αλλο για να παρω 5καναλο?

Απάντηση: Re: usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

στις καρτες ηχου ο οδηγος που εμφανιζεται για την cube ειναι μονο spdif.
πρεπει να περασω καποιον αλλο για να παρω 5καναλο?

Δε νομίζω να μπορείς να πάρεις πολυκάναλο με την Cube,είναι stereo κάρτα.