usb καρτα pc, για ακροαση μουσικης

Ναι αυτη εχω Μιχαλη...

Δηλαδη σε μινιμαλ που να μην ειναι ακριβο δεν εχουμε τιποτα ?

Κανα "σκετο" volume control χωρις dac εχουμε ?

Πανε παρε αυτο
https://www.skroutz.gr/s/421978/Behringer-Xenyx-302USB.html
και εισαι μια χαρα.
Το εχω και κανει δουλιτσα.
Βαζεις και μικροφωνο και cd-p και εισαι ετοιμος για παρτυ:firstprize:

Αν θες μουρη και ποιοτητα τοτε ...."ξασου" που λενε και στο χωριο της γυναικας μου!!

Συγγνώμη για το οφτοπικ αλλά αυτό το λένε και στο χωριό της γυναίκας μου! Σκάφη ανατολικού Σέλινου Κρήτης στα Χανιά!
Πρώτη φορά το άκουσα πριν καμιά δεκαριά χρόνια και μου χε κάνει εντύπωση!

Μήπως έχεις και συ σχέση με τα χωριά εκεί πέρα;

Γιατι δεν παιρνεις την Fostex???
Tα Μ-audio δεν με εμπνεουν...ενα που πηρα ηταν χαλασμενο απο την κουτα!!

Συγγνώμη για το οφτοπικ αλλά αυτό το λένε και στο χωριό της γυναίκας μου! Σκάφη ανατολικού Σέλινου Κρήτης στα Χανιά!
Πρώτη φορά το άκουσα πριν καμιά δεκαριά χρόνια και μου χε κάνει εντύπωση!

Μήπως έχεις και συ σχέση με τα χωριά εκεί πέρα;
Σε ολη την Κρητη το λενε.
Το χωριο της γυναικας μου ειναι κοντα στην Ιεραπετρα, να φανταστεις!

Για να μπορέσεις να πάρεις μία σαφή απάντηση θα πρέπει πρώτα να διευκρινίσεις τη χρήση της κάρτας. Σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντως θα κοιτούσα τη Behringer, όχι λόγω ήχου (δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι καλύτερη) αλλά λόγω ευκολιών, ρυθμιστικών έντασης κτλ.

Εχω τήν creative gamer στό pc καί συνδέεται μέ rca μέ ένα 5.1 z5500 τής logitech τό άποτέλεσμα μέτριο καί ήταν γιά τά άνήψια μου γιά νά παίζουν games.Αυτή τήν στιγμή ύπάρχει καί ένα hp omen μέ ένσωματωμένη κάρτα ήχου ρυθμισμένη άπό τήν b&0 καί τό άποτέλεσμα πού παίρνω μέ τά άκουστικά μου sennheiser είναι παραπλήσιο, όπότε σκέφτηκα νά άγοράσω κάτι καλύτερο πού νά συνδέονται καί τά logitech όταν έρχονται άλλά καί χωρίς νά άνοίγω τό pc απαραίτητα,τό μπάτζετ είναι μέχρι 250 ευχαριστώ γιά τό ένδιαφέρον.
Είμαι ήλετρονικός καί είχα στό παρελθόν στό έξωτερικό πού ζούσα ακριβά μηχανήματα καί μερικές χιλιάδες βινύλια(τότε δέν ύπήρχαν τά σημερινά μέσα computer audio)αλλά έχω καιρό πού δέν άσχολούμε μέ τόν ίδιο ζήλο λόγω άλλαγής ένδιαφέροντος φωτογραφία).