supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Εναλλακτικα, απο το Prodigy που θα μου παραγγειλει ενας φιλος απο Βορρια![]()
κάτσε να δούμε γιατί τώρα τελευταία δεν το βρίσκουν στην πιάτσα...
Εναλλακτικα, απο το Prodigy που θα μου παραγγειλει ενας φιλος απο Βορρια![]()
Οι δικοι μου ειναι του ποιοτικου ηχου και ολα τα παιρνουν χαμπαρισιγά μην καταλάβουν αν έλλειψαν 2-3 μπιτ...
Να κανω παρακαλω μια ερωτηση που με "προβληματιζει" εδω και λιγο καιρο.
Εχω ακουσει οτι θεωρητικά χρειαζεται να εχεις ολα τα volume τερμα ανοικτα οταν δουλευεις σε ψηφιακο επιπεδο για να μην εχεις απωλειες bits.
Εχω συνδεσει λοιπον (με usb)μια φτηνη (αλλα μαλλον καλη) καρτα ηχου στο λαπτοπιον ,αλλα η καρτα ΔΕΝ εχει voloume
Ειναι η UCA 202 της Behringer.
Παιζει και σε ks mode με τον Foobar και ολα καλα πρακτικα.
Θεωρητικά ομως οταν αυξομειωνω αναγκαστικα (μιας και η καρτα δεν εχει volume) τον ηχο απο τον Foobar εχω προβλημα???
Το παραπανω το εχω ρωτησει και στην hτpc
Aν παρω απο δω απαντηση...δεν θα παραξηγηθω κιολας!!!![]()
ASIO drivers έχεις βάλει; Εγώ δεν χρησιμοποιώ Foobar, αλλά στο WinAmp και στο MediaMonkey που χρησιμοποιώ όταν έχω ενεργοποιημένους τους ASIO drivers δεν λειτουργούν τα αντίστοιχα ρυθμιστικά έντασης των 2 αυτών προγραμμάτων. (Παίζουν ακόμα και με τελείως κλειστό το volume) Στο Foobar δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο;
Αμα σας λεω οτι εχω καταμπερδευτει!!!!!
Εχω βαλει asio αλλα παιζω με ks (δεν ξερω γιατι!!) και σε αυτη την λειτουργια το volume δουλευει κανονικα.
Αλλα χρειαζομαι οπωσδηποτε εντατικα για να μαθω πως διαλο λειτουργουν αυτα τα drivers ,τι κανει το καθενα και πως επηρεάζει το ενα το αλλο
Καλά ποιοι είναι καλεσμένοι σε αυτά τα παρτι ????
Μέλη του avclub είναι όλοι ???????
Φιλε μου οταν λεμε οτι εχουμε καλο στο κεφαλι εμεις οι hifiντελιστες παρε εμενα σαν παραδειγμα
Οπως ειπε και ο Δημητρης ,σιγα μην καταλαβει κανενας απο ποιοτητα,εγω το βιολι μου.....μπας και χασω κανα μπιτ.
Αλλα δεν εχεις ακουσει αυτο που λενε..."πρωτα φευγει ο ανθρωπος και μετα το χουϊ του":grandpa:
Ούτε στο kernel streaming που έχω στο άλλο PC με την Sound Blaster (που δεν δέχεται ASIO) λειτουργεί το volume control!!!
είναι μόνο γιά τα ακουστικά το vol...
Λοιπον επειδη αν δεν το εχεις καταλαβει ,εμμεσως πλην σαφως σε ψηνουμε να χρησιμοποιησεις και συ τον Foobar ,για να μας πεις και πεντε πραγματακια.
Τωρα λοιπον στο κανουμε ξεκαθαρο.
Βαλτο το ρημαδι να δεις πως παιζει ,να μας πεις και μας![]()
Αν λές γιά το Audiotrack το volume ρυθμίζει και την έξοδο rca. Το έχω συνδεμένο με τελικό κατ'ευθείαν εξ'άλλου.
Προς διευκόλυνση σου εχει στο Htpc ο Δημητρης ο Δημητακουδης ανοιξει αυτοO.K. Το Σαββατοκύριακο που θα έχω πιο ελεύθερο χρόνο θα βάλω κι εγώ το Foobar γιατί με έχει φάει η περιέργεια. Θα ψάξω να βρω με τι plugins και με ποιό τρόπο συνεργάζεται με τους ASIO drivers και θα πω τις εντυπώσεις μου...
http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=161673041
Με πιστωτικη ,αλλα οχι paypal.Πηγα να την παρω απο το ebay και στην πληρωμη μου εβγαλε το paypal sorry their are payments problems (του πωλητη) και μετα μου εστειλε e-mail (ο πωλητης) να την παρω απο το link και την εκοψε απο το ebay - πιθανον προσωρινα.Εγω δεν την παραγγγειλα ακομα.
Λοιπον επειδη αν δεν το εχεις καταλαβει ,εμμεσως πλην σαφως σε ψηνουμε να χρησιμοποιησεις και συ τον Foobar ,για να μας πεις και πεντε πραγματακια.
Τωρα λοιπον στο κανουμε ξεκαθαρο.
Βαλτο το ρημαδι να δεις πως παιζει ,να μας πεις και μας![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.