USB MP3 adaptor player για παλιό Hi-Fi

Black Flag

New member
14 May 2011
25
Λάρισα, Ελλάς
Θα ήθελα να συνδέσω στο Sony MHC-881 στην AUX IN είσοδο έναν αντάπτορα που να παίζει MP3, συνδέοντας κάποιο USB flash δίσκο. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάτι τέτοιο; Έχω βρει κάτι media players στο ebay, αλλά θέλουν TV και εικόνα για να επιλέξεις τα τραγούδια.

Σκέφτηκα να συνδέσω κάποιο MP3 player, αλλά το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω κάποιο που να παίρνει συνεχώς ρεύμα, όλα είναι είτε με ενσωματωμένη μπαταρία και φορτίζουν μέσω USB, είτε με απλές AA και AAA μπαταρίες.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή λύση; Ευχαριστώ.

μας μπέρδεψες
τί θες να συνδέσεις.
και το πρόβλημα πού είναι?
στο πως θα πάρει ρεύμα ή στο πως θα το συνδέσεις?

δεν υπαρχει αυτο που ζητας,πολυ απλα παρε ενα wdtv η pico μεταχειρισμενο,το συνδεεις στη εισοδο aux του sony και καθαρισες.Eννοειται θα χρειαστεις οθονη αλλα μικρο το κακο,οσο ηχοσυστηματα εχουν usb εισοδο εχουν λογω μικρης οθονης κακιστη πλοηγηση στα τραγουδια και τους φακελους.Αλλα λυση ειναι ενα προσιτο mp3 player και σημα απο την line out στο aux in του sony

δεν υπαρχει αυτο που ζητας,πολυ απλα παρε ενα wdtv η pico μεταχειρισμενο,το συνδεεις στη εισοδο aux του sony και καθαρισες.Eννοειται θα χρειαστεις οθονη αλλα μικρο το κακο,οσο ηχοσυστηματα εχουν usb εισοδο εχουν λογω μικρης οθονης κακιστη πλοηγηση στα τραγουδια και τους φακελους.Αλλα λυση ειναι ενα προσιτο mp3 player και σημα απο την line out στο aux in του sony

ο φίλος όμως δεν θέλει τηλεόραση....

γι αυτό μια καλή λύση στο aux in ένα ipod ή φτηνό player.
τώρα για ρεύμα, αυτό που πρότεινε ο άλλος φίλος πιό πάνω

Θέλω να ακούω MP3 στο "παλιό" 881, χωρίς να χρειάζομαι κάποιο TV mοnitor, που απαιτούν τα media players που κυκλοφορούν, όπως το Sumvision Cyclone Micro. Απλά δυστυχώς πρέπει να έχει ενσωματωμένη οθόνη.
Μάλλον θα καταλήξω σε MP3 player και θα ψάξω να βρω τρόπο να παίρνει ρεύμα μέσω πρίζας και όχι μέσω USB.

Με ένα φορητό mp3 player και ένα φορτιστή usb (προαιρετικά) καθάρισες.
Τα περισσότερα αν όχι όλα φορτίζουν μόνο μέσω usb.
Το κακό είναι πως αν παίζεις ενώ φορτίζει τότε ίσως να ακούς θόρυβο (βόμβο ή φύσημα), κάτι που μπορείς φυσικά να αποφύγεις αν παίζει χωρίς να φορτίζει ταυτόχρονα. Δε νομίζω κάτι τέτοιο να είναι πρόβλημα μιας και τα περισσότερα mp3 player έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας.