Καλησπέρα
Κατάφερα σήμερα να συνδέσω το Wave Ι/Ο και μετά την αρχική χαρά του ότι δουλεύει....
Πρόβλημα με τον ήχο, ενώ το Mambo ακούγεται πολύ καθαρά μέσω spdif, απο το USB ακούγεται πολύ παραμόρφωμενος, με ένα πολύ χαρακτηριστικό ´χρατσ´ και έντονο ´φύσημα
Δοκίμασα να τροφοδότησω μόνο μέσω USB, αλλά εχω το ίδιο πρόβλημα
Καμία ιδέα? έχει τύχει σε κανένα σας το ίδιο πρόβλημα ?
Υπάρχει περίπτωση να είναι ελατωματικο το Wave I/O?
Σας ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα
Κατάφερα σήμερα να συνδέσω το Wave Ι/Ο και μετά την αρχική χαρά του ότι δουλεύει....
Πρόβλημα με τον ήχο, ενώ το Mambo ακούγεται πολύ καθαρά μέσω spdif, απο το USB ακούγεται πολύ παραμόρφωμενος, με ένα πολύ χαρακτηριστικό ´χρατσ´ και έντονο ´φύσημα
Δοκίμασα να τροφοδότησω μόνο μέσω USB, αλλά εχω το ίδιο πρόβλημα
Καμία ιδέα? έχει τύχει σε κανένα σας το ίδιο πρόβλημα ?
Υπάρχει περίπτωση να είναι ελατωματικο το Wave I/O?
Σας ευχαριστώ πολύ
Sorry, τώρα είδα που μου έγραφες ότι παίζεις από mac?
Σωκράτη, στα mac υπάρχει τίποτα περίεργο, εκτός της σειράς τροφοδοσίας που αναφέρω;
εγωΚαλησπέρα.
Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος άλλαξε το AMS1117 regulator στη πλακέτα που έχει ο lemon στο http://avclub.gr/forum/showthread.p...-etc)?p=1057083813&viewfull=1#post1057083813?
Αν ναι με τι regulator και τι αποτέλεσμα?
Ευχαριστώ.
Παναγιώτης
Καλησπέρα.
Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος άλλαξε το AMS1117 regulator στη πλακέτα που έχει ο lemon στο http://avclub.gr/forum/showthread.p...-etc)?p=1057083813&viewfull=1#post1057083813?
Αν ναι με τι regulator και τι αποτέλεσμα?
Ευχαριστώ.
Παναγιώτης
εγω
κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα, καθαρα φετιχιστικο
παντως δεν ειναι τιποτα να το βγαλεις αν θελεις. το lt1923 πχ μπαινει ευκολα
Μπεικον διπλο μανιτάρι για μένα ,,
![]()
Συμφωνώ, απευθείας τροφοδοσία στην έξοδο του AMS με άλλο χαμηλότερου θορύβου και τόσο το γρασίδι του θορύβου όσο και οι λοιπές μετρήσεις δεν άλλαξαν καθόλου στο FFT.
Προφανώς τα λοιπά καλούδια του θέτουν όριο που δεν ξεπερνάτε. Πιθανή βελτίωση θορύβου και λοιπών με αλλαγή ρολογιών του.
Πολύ τίμια πρόταση, μακράν value for money από όλες τις usb->i2s λύσεις.
@ Vasilis_T = καλά ας φτιάξουν πρώτα τους οδηγούς σωστά και χωρίς τερτίπια και ας μας στοιχίσει και 4 πίτσες! Έτσι απλά και στεγνά!
Πριν από μερικές μέρες πρόσθεσα στο Wave I/O μια επιπλέον τροφοδοσία 5V στο τσιπάκι isolation της εξόδου του i2S (εντελώς ανεξάρτητη από κάθε άλλη, στο V+ και στο Isolated ground της αντίστοιχης εξόδου του wave I/O) ώστε να ελέγξω αν και κατά πόσο αλλάζει προς το καλύτερο η απόδοση του mambov3 με την θεωρητικά σωστή επιλογή (ακόμη περιμένω ανάλογες εμπειρίες...).
Πρέπει να σημειωθεί ότι το mambo v3 το έχω συγκρίνει με μερικά από τα καλύτερα DAC της αγοράς (όλων των τεχνολογιών & R2R) δίπλα - δίπλα με μεγάλη επιτυχία οπότε η περιέργειά μου ήταν μεγάλη ως προς την αλλαγή που θα επακολουθούσε.
Η απόδοση, με το χωριστό τροφοδοτικό (με απλό καλό 317 που είναι η κύρια επιλογή των περισσότερων high end κατασκευαστών για τις κορυφαίες συσκευές τους, για να μην ξεχνιώμαστε), όντως ανέβηκε λίγο (πιο μαλακός, πιο συγκεκριμένος και πιο λεπτομερής ήχος) αλλά όχι τόσο δραματικά (όπως θα περίμεναν μερικοί και εγώ θα ήθελα) που να δικαιολογεί ντε και καλά την προσθήκη του επιπλέον τροφοδοτικού, και τώρα θα δοκιμάσω και άλλο ένα που είναι σαφώς χαμηλότερου θορύβου (με regulator το TPS) για να δω τι επιπτώσεις έχει στο τελικό αποτέλεσμα και η διαφορά στα regulators. Αυτά από το συγκεκριμένο μέτωπο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.