usb to spdif blind test???

Το ψάχνουμε… θα τα καταφέρουμε..
Άλλωστε πολλές φορές ο χρόνος οδήγησης εντός Αθηνών :slapface: … είναι μικρότερος από ένα ταξίδι στην Πάτρα :flipout:

Σωστος ο backousis,αλλα οι καρτες αλλα και πολλες αλλες υλοποιησεις,κανουν resampling στη συχνοτητα του εσωτερικου τους ρολογιου,αλλα και επεξεργασια του σηματος,κατι που φαινεται παντα δοκιμαζοντας να δουλεψεις τον μικτη της καρτας.

Σωστος ο backousis,αλλα οι καρτες αλλα και πολλες αλλες υλοποιησεις,κανουν resampling στη συχνοτητα του εσωτερικου τους ρολογιου,αλλα και επεξεργασια του σηματος,κατι που φαινεται παντα δοκιμαζοντας να δουλεψεις τον μικτη της καρτας.

δεν εχει να κανη με τη συχνοτητα του ρολογιου.

κανουν resample στα 48khz που δουλευη ο kmixer των windows.

απλως οι σοβαρες καρτες τον παρακαμπτουν σε asio και kernel streaming.

Παιδες,νεα απο το μετωπο.....
Μετα απο ενα διαβασμα αυτου
http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/U/D/A/1/UDA1321.shtml

ειμαστε σε μπροστα σε μια πιθανη diy λυση.
Το συγκεκριμενο σταματησε να παραγεται,αλλα υπαρχουν υλοποιησεις ετοιμες απο ebay γυρω στα 30 ντολλαρς.

Χρησημοποια ενα eeprom για να φορτωνει τα io καθε φορα που εκκιναει.
Αγοραζοντας ενα και αφαιρωντας το eeprom,μπορουμε να προγραμματισουμε ξανα το eeprom με βαση τις οδηγιες στο πιντιεφ......οι οποιες με λιγο διαβασμα μου φανηκαν straight forward

Βασικα θα το παραγγειλω μολις επιστρεψω.....η μονη μου φοβια ειναι το ξεκολλημα του eeprom....

Λειτουργει σε ασυγxρονο Mode ενω ειναι πληρως configurable,και υποστηριζει LSB left justified 18 Bit που ειναι το ζητουμενο για μενα:a0210::a0210:

Λετε να το εχουμε στο επομενο τεστ????:slapface:

Αναμένονται εξελίξεις λοιπόν!!!
Το 2009 αναμένεται αν μη τι άλλο (ψηφιακά) ενδιαφέρον! :ernaehrung004:

Σταύρο κάτι μου λέει οτι UDA 1321 ή 1320(δεν ξέρω αν εβγαζαν και τετοιο) έχει μεσα ο δικός μου converter. Δεν το εχω μαζί μου, αλλα οταν επιστρέψω Πάτρα το κοιταμε.