USB wireless stick σε Dreambox

Re: USB wireless stick για τον 800αρη

Εγω δοκιμασα το newnigma image και ολα καλα με linksys usb stick

Απάντηση: USB wireless stick για τον 800αρη

Ο Γαβριήλ έχει δίκιο. Με την 3.70 έκδοση του Gemini δεν λειτουργεί το WLAN.

Εψαξα το θέμα στο IHAD (I have-a-Dreambox-Forum) και στα πολλά σχετικά θέματα που έχουν ανοιχτεί η απάντηση ήταν λακωνική και πάντα ίδια: "Ist ein bug beim Gemini 3.7. Sorry."

Μπορεί να λειτουργήσει με Nabilo ή την προηγούμενη έκδοση του Gemini 3.6

Με την 3.80 δοκίμασες το WLAN;

Παιδια εχω το ιδιο αλλα ειναι με μια ταμπελητσα απο κατω που λεει with speedbooster κανει?????

Το nabilo έχει επιλογή wlan,(δεν κατάφερα να το κάνει να παίξει με το δικό μου sweex LW053),και δεν παίζει .mkv,
το newnigma το καινούργιο
newnigma2-image-dm800-v2.2
νομίζω υποστηρίζει και τα δύο( wlan+.mkv)

Ειναι μαλλον το καλυτερο image μεχρι στιγμης, εχει μαζεψει οτι καλο εχουν τα υπολοιπα σε ενα.

Ναι αλλα λενε οτι επαιξε το απλο οχι το δικο μου!!!!!!

Εγώ το απλό έχω και το δοκίμασα στον 800 του γείτονα με nabilo image και έπαιξε μια χαρά.

Τελικα Gemini 3.80 παιζει με καποιο USB-Stick ή οχι;

Τελικα Gemini 3.80 παιζει με καποιο USB-Stick ή οχι;

Mετά την 3,60 βγάλανε από το image την επιλογή αυτή την οποία είχαν ενσωματωμένη στις ρυθμίσεις του δικτύου,και δεν έχω δει στα addons να την έχουν σαν πρόσθετη επιλογή.

Re: Απάντηση: USB wireless stick για τον 800αρη

Εγώ δοκίμασα με αυτό με nabilo image:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615129

και έπαιξε.

Επιβεβαιωνω οτι δουλευει μια χαρα και μαλιστα ειναι καλυτερο stick απο ενα πιο ακριβο netgear speedbooster που εχω αλλα δεν δουλευε (αλλο chipset) μιας και συνδεεται σε μεγαλυτερη αποσταση απο την βαση.

Αγόρασα κι εγώ χθες το ανωτέρω wifi αλλά ΤΖΙΦΟΣ!!

Σε πρώτη φάση το έβαλα με το extension το καλώδιο, ούτε καν το κατάλαβε.

Την ψιλιάστηκα την δουλειά και το έβαλα κατευθείαν πάνω στον dreambox. Το αναγνώρισε.

Αλλά, παρ' όλο που μου δείχνει ότι "μιλάει" με το access point (από το οποίο απέχει μόλις 2 μέτρα), εντούτοις δεν "βγαίνει" στο internet. Τι DHCP αυτόματα έβαλα, τι καρφωτές IP ΤΙΠΟΤΑ. Τσεκαρα και τα DNS, όλα σωστά.
Υπόψιν ότι μέσω του ίδιου access Point παίζει και το laptop με wifi και το iphone μια χαρά. Επομένως δεν νομίζω να υπάρχει καμιά λάθος ρύθμιση στο access point.

Δείτε τις φωτός και θα καταλάβετε αυτό που λέω.

Καμιά ιδέα; Να πάω να αγοράσω άλλο wifi στικάκι; αλλα αφού λέτε ότι παίζει και αφού το αναγνωρίζει.. :nounder:

Περιττό να σας πω ότι επειδή δεν βρίσκει σύνδεση στο internet έχω φάει άπειρα κρασαρίσματα σε όλα τα χρωματάκια.

Attachments

• IMG_0039.JPG
    IMG_0039.JPG
    102.5 KB · Views: 38
  • IMG_0040.JPG
    IMG_0040.JPG
    61.2 KB · Views: 28
  • dlink.JPG
    dlink.JPG
    42.8 KB · Views: 28

Τάσο, είμαι ακριβώς στο ίδιο στάδιο με εσένα αλλά σε WPA Encryption.
To θέμα είναι ότι στο wireless status του δέκτη δείχνει να κάνει συνέχεια κονεκτ - ντισκονεκτ, o δέκτης δεν φαίνεται στο τοπικό δίκτυο και φυσικά δεν βγαίνει στο νετ.
(Image experimental στην flash και newnigma (το προηγούμενο) sto stick)