USB wireless stick σε Dreambox

Re: USB wireless stick για τον 800αρη

εχεις ενσυρματο router και θελεις να το κανεις ασυρματο με το access point; Γιατι ειχα καταλαβει οτι ηθελες να φερεις internet στον dreambox...

Απάντηση: USB wireless stick για τον 800αρη

:firstprize:
Ανάσταση!

Πες τι έκανες?

Εβαλα στον access point την επιλογή που μου είπες, έβαλα κι ένα password εκεί που λέει passphrase.

Στον dreambox επέλεξα καρφωτή IP , WPA όχι WPA2 , και στο encryption key έβαλα το password .

Επαιξε κι εδώ!
Ποιο ήταν το πρόβλημα? Κεφαλαία και μικρά.. (κλαψ)

Εφαγα αρκετές ώρες με δοκιμές επί δοκιμών. Τελικά το εγκατέλειψα.
Πριν λίγο μπαίνω στο μενου του ρούτερ και βλέπω το encryption key. Είχε γράμματα και αριθμούς. Τα γράμματα ήταν κεφαλαία και εγώ στον Dreambox τα είχα εισάγει μικρά. Μόλις τα αντικατέστησα με μικρά, αμέσως πήρε mac address.

Το επόμενο τεστ είναι το εξής: υποστηρίζει τελικά το gemini 3.80 με τα τελευταία updates, WLAN;
Ναι, υποστηρίζει. Πρέπει πρώτα να προηγηθεί το online update γιατί έχει σχετική ενημέρωση. Περισσότερα σε νέο αυτοτελές θέμα για να είναι πιο εύκολη η αναζήτηση του.

Wireless stick σε dreambox 800 hd se

Αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με το stick.Οταν το αγορασα το συνδεσα στο δεκτη και ενω εκανα ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις μεσα απο το μενου,ο δεκτης δεν επαιρνε ip.Αλλαξα 2 ρουτερ μιας και το zte ειναι αχρηστο και σε καποια φαση το level one (router) μου εδωσε κανονικα ip και εβλεπα οποτε το εριξα το φταιξιμο στο router.Σημερα εκανα format τον δεκτη και του ξαναπερασα το open pli που ειχα και πριν και ενω μου βρισκει κανονικα τη συνδεση δε παιρνει ip(οπως εκανε και με το προηγουμενο router)Το λαμπακι στο stick αναβοσβηνει αλλα συνδεση δεν εχω δυστηχως.Την προηγουμενη φορα δε θυμαμαι αν ειχα κατεβασει τιποτα drivers μις και μεσα στην ασχετοσυνη μου κατεβαζω οτι βρω.Ξερει κανεις μηπως θελει καποιους συγκεκριμενους drivers για να λειτουργησει?

Απάντηση: Wireless stick σε dreambox 800 hd se

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

σε dreambox800 se εχω βαλει 1 usb wireless

μπαινει κανονικα στο ιντερνετ ,το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει το dcc απο pc να συνδεθει με το δεκτη

ουτε αν βαλω την ip στον ΙΕ για να περασω νεο image

στον δεκτη το τεστ δικτιου ειναι ολα οκ με σταθερη IP .

καποια βοηθεια ??οποιos ξερει .

ευχαριστω !!

Εχεις μπει στο router σου να δεις τι ip address δινει στο mac address που αντιστοιχει στην ασυρματη καρτα του dm σου;