Valerion vision master max

Πιο φωτεινός είναι.
Πιο βαθύ μαύρο δεν θα έλεγα πως έχει.
Το θέμα είναι σε content δουλεύει καλά EBL και να μην έχει τα κακά που αυτό φέρνει (strobing, color shift, shadow detail loss). Δύσκολο να δουλεύει τέλεια, δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα καμμία εταιρία.
Με το EBL ανενεργό δεν παίζουμε καν σύγκριση με τον μικρό JVC.

Πιο φωτεινός είναι.
Πιο βαθύ μαύρο δεν θα έλεγα πως έχει.
Το θέμα είναι σε content δουλεύει καλά EBL και να μην έχει τα κακά που αυτό φέρνει (strobing, color shift, shadow detail loss). Δύσκολο να δουλεύει τέλεια, δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα καμμία εταιρία.
Με το EBL ανενεργό δεν παίζουμε καν σύγκριση με τον μικρό JVC.
Προφανώς ναι! Απλά αναπόφευκτα ότι προβολι και να βγεί πρεπει να συγκριθεί με τον βασιλια πάντα ως golden standard :) .

Πάντως εδώ ο καραφλας είναι happy με αυτά που βλέπει .😁

Συγκεκριμένα μου έκαναν αίσθηση 2 τοποθετήσεις του κ ειδικά στο τελευταιο session του βίντεο του π έχει το συγκριτικό για τα οποια παλαιότερα είχα εκφέρει κ εγώ κάποια άποψη ως ασχετούμπα παντελώς!!

1.Δεν ξεχώρισε εύκολα το pixel shift του valerion με to native του JVC . Για το πρωτο σχολιαζει πως εχει κανει εκπληκτικη δουλεια η εταιρια και για το δευτερο πως το native 4K δεν δίνει κατ αναγκη κ καλύτερη εικόνα...δεν πατησα subscribe...να ξέρεις...😄

2.Έχει πιο vibrant χρωματα κ καθαρή εικόνα με περισσότερο φώς.

υγ.Νομίζω τον συνέκρινε με τον NZ800.

Ο φαλάκρας δεν ξέρω πως τα πάει με το video, αλλά το να πεις "πιο κορεσμένα χρώματα" σε σύγκριση "not calibrated vs calibrated" είναι ολίγον τι άκυρο.
Θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να δώσει πιο υψηλό κορεσμό στα πολύ φωτεινά χρώματα από τον JVC. Αλλά είναι πανάκεια αυτό; Γιατί βλέπω μια τάση να γυρίσουμε σε εποχές "Vivid profile" σε TV & Samsung κινητά... να ξεχειλίζει το χρώμα... :D

• Like
Reactions: djmnv81
Ο φαλάκρας δεν ξέρω πως τα πάει με το video, αλλά το να πεις "πιο κορεσμένα χρώματα" σε σύγκριση "not calibrated vs calibrated" είναι ολίγον τι άκυρο.
Θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να δώσει πιο υψηλό κορεσμό στα πολύ φωτεινά χρώματα από τον JVC. Αλλά είναι πανάκεια αυτό; Γιατί βλέπω μια τάση να γυρίσουμε σε εποχές "Vivid profile" σε TV & Samsung κινητά... να ξεχειλίζει το χρώμα... :D
Εγειώθη κ αυτός...:LOL:

(Ξανα) Φτιάξε καναλι Βασίλη......+1 subscribe!!! :) Μονο απο εδω θα έχεις 55.000 σίγουρα members όσα κ τα μέλη του φορουμ εδώ... Εχουμε γεμισει "καραφλες" και θα τα χασουμε κ εμεις στο τελος...με αυτα π βλεπουμε κ ακουμε...:LOL: