καλημερααααα. θελει ενας φιλος εκατομμυριουχος να τον παρει. τι τον συμβουλευουμε?
τον λεω γιατι ειναι. αλλα δεν γνωριζω περισσοτερα για να τον συμβουλεψω εγω. γιαυτο ρωταω εδω. αν οντως ο jvc αξιζει τα 20.000 παραπανω να του το πω αλλιως δεν εγινε εκατομμυριουχος επειδη τα πεταγε. μεχρι στιγμης παντως σοβαρη απαντηση δυστυχως δεν πηρα.Αφού τον λες εκατομμυριούχο... γιατί να πάρει τον Valerion και όχι κάποιον JVC ?
τον λεω γιατι ειναι. αλλα δεν γνωριζω περισσοτερα για να τον συμβουλεψω εγω. γιαυτο ρωταω εδω. αν οντως ο jvc αξιζει τα 20.000 παραπανω να του το πω αλλιως δεν εγινε εκατομμυριουχος επειδη τα πεταγε.
Εγώ πάντως ξέρω εκατομμυριούχο (και μάλιστα αρκετά μικρότερο από μένα) που βλέπει ταινίες με κάποιον data του 2000 που βρήκε παρατημένο σε μια αποθήκη (αφού ούτε γι'αυτόν θα πλήρωνε), και κάτι ηχειάκια από αυτά που έχουν στους υπολογιστές στο ΙΚΑ.
Πέρα από το χαβαλέ, όσα λεφτά και να'χει κάποιος, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει για κάτι που δε χρειάζεται. Αν ο φίλος σου μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ενός JVC και του παραπάνω και την κοστολογεί όσο κοστολογείται, βεβαίως και να τα δώσει, το να του πεις εσύ (ή κάποιος άλλος εδώ μέσα) ότι πρέπει να το κάνει δεν έχει νόημα.
Με όλο το θάρρος , υπάρχει περίπτωση να κοπιάσεις 2 3 λεπτά πάνω από το keyboard και να μας γραψεις λιγα λόγια για το audio / video profile του φιλου σου εκτός απο τον Ε1 του;; Εχει την αξία του κ αυτό αλλα σε δεύτερη φάση...καλημερααααα. θελει ενας φιλος εκατομμυριουχος να τον παρει. τι τον συμβουλευουμε?
ειπαμε...οταν μπαινεις και λες "φιλος εκατομμυριουχος" παραπεμπεις τα μελη του φορουμ,σε ανεκδοτα και τους βαζεις στην πριζα.τωρα μαλιστα αρχισαν οι σοβαρες απαντησεις. θενκς σε ολους. αρα δηλαδη προτεινουμε JVC?
2 πράγματα υπάρχουν ως απάντηση εδώ.
1) Δεν τον νοιάζει, δεν θα το χρησιμοποιεί συχνά, δεν είναι φαν της ποιότητας, οπότε αφού το βρήκε το παίζει (παραμένει γελοίο για εμένα αυτό)
2) Είναι αρχιτσιγκούναρος σε φάση "παραγγέλνω σουβλάκια και ζητάω από τον delivery ακόμα και 2 eurocents ρέστα![]()
μήπως είσαι ΑΙ? που έχεις χαθεί?καλημερααααα. θελει ενας φιλος εκατομμυριουχος να τον παρει. τι τον συμβουλευουμε?
μήπως είσαι ΑΙ? που έχεις χαθεί?
Βασικά το ότι είναι εκατομμυριούχος δεν σημαίνει ότι θέλει να τα σκασει για προβολέα.καλημερααααα. θελει ενας φιλος εκατομμυριουχος να τον παρει. τι τον συμβουλευουμε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.