Valerion visionmaster pro 2

Βασικά το ότι είναι εκατομμυριούχος δεν σημαίνει ότι θέλει να τα σκασει για προβολέα.
Όπως αντίστοιχα υπάρχουν και εκατομμυριούχοι που δεν τους ενδιαφέρουν το ακριβό αμάξι.

Επομένως όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, πες μας πόσα σκοπεύει να δώσει, για ένα προτζεκτορα, να σου πούμε προτάσεις.
Πάντως ναι, τα καλύτερα είναι τα JVC αν δεν υπάρχει θέμα budget. Ξεκινούν από 6000-28000.
δεν θελει να δωσει πανω απο 3

Η επιλογή του συγκεκριμένου προβολέα, μιλάει από μόνη της για το τι θέλει ο ίδιος, ή φαντάζεται ότι θέλει.

Μην περιμένετε να πεισθεί εύκολα να πάει σε λύση JVC ή τέλος πάντως οτιδήποτε που είναι πιο dedicated στην εικόνα, με όλα τα συμπαραμαρτούντα που αφορούν την εγκατάσταση το calibration, τις ευκολίες or lack thereof.

Απλά ως εκατομμυριούχος σκέφτηκε να πάει σε ό,τι καλύτερο στην κατηγορία αυτή που είναι ο Valerion. Θα χρειαστεί πολλή... γιόγκα για να ενημερωθεί, να πεισθεί και εν τέλει θα ζητήσει και να δει από πρώτο χέρι για να πάει σε άλλο τύπο προϊόντος.
Στανταράκι ότι σύγκρινε (specs κλπ) άκουσε, έμαθε εντός της κατηγορίας που παίζει ο Valerion τι είναι hot, και αυτό κοιτάζει.
ακριβως καπως ετσι.

ειπαμε...οταν μπαινεις και λες "φιλος εκατομμυριουχος" παραπεμπεις τα μελη του φορουμ,σε ανεκδοτα και τους βαζεις στην πριζα.
πες π.χ φιλος που δεν εχει προβλημα με το μπατζετ του,αρκει να...
τι τα θελεις αυτα τα επιθετα εδω μεσα..? 🤪
εγω εκατομμυριουχο τον λεω γιατι τον πειραζω μαρεσει και γελαω.

Με όλο το θάρρος , υπάρχει περίπτωση να κοπιάσεις 2 3 λεπτά πάνω από το keyboard και να μας γραψεις λιγα λόγια για το audio / video profile του φιλου σου εκτός απο τον Ε1 του;; Εχει την αξία του κ αυτό αλλα σε δεύτερη φάση...

Εμπειρία με homecinema , τι εχει τώρα , τι εχει σκοπό να στήσει , τι απαιτήσεις έχει κτλ κτλ ! Για να υπάρξουν μετά κ οι ανάλογες τοποθετήσεις...ε;;

Ο Valerion πάντως κ ειδικά το pro 2 max είναι τουμπανειρο για τα λεφτά του..αλλα το πραγμα θελει διερεύνηση...
φυσικα και μπορω να κοπιασω αλλα δεν γνωριζω παρα πολλα. ξερω οτι τον ενδιαφερει η ποιοτητα αλλα δεν τον ενδιαφερει να δωσει πανω απο 3 και παει σε προβολεα λογω μεγεθους αλλιως θα επαιρνε 100αρα τηλεοραση. συστημα νομιζω τουμπανειρο εχει.

Προφανώς αναφερόμουν στον δικό μου γνωστό.
Νταξ τωρα, επειδη ο ανθρωπος πηρε Macic 4 Pro (εννοείται το creator combo) δεν ειναι αναγκη να γινεσαι κακος....:p

• Haha
Reactions: Maestro
Νταξ τωρα, επειδη ο ανθρωπος πηρε Macic 4 Pro (εννοείται το creator combo) δεν ειναι αναγκη να γινεσαι κακος....:p

Overhyped λέει, του έβγαζε λέει πολύ θόρυβο στις νυχτερινές λήψεις και το σκότωσε ήδη για τα μάτια ενός Inspire. :poop:

• Haha
Reactions: takisot and spcav
φυσικα και μπορω να κοπιασω αλλα δεν γνωριζω παρα πολλα. ξερω οτι τον ενδιαφερει η ποιοτητα αλλα δεν τον ενδιαφερει να δωσει πανω απο 3 και παει σε προβολεα λογω μεγεθους αλλιως θα επαιρνε 100αρα τηλεοραση. συστημα νομιζω τουμπανειρο εχει.

Οι δικές μου προτάσεις σαν amateur member είναι (και αν ήμουν στην θέση του ) :

1).Epson TW9400 λαμπάτος στα 2.600€ , (για να μην μου φωνάξουν οι μισοί εδώ στο φόρουμ που τον έχουν) , στα 1/2 pseudo 4K , για αποκλειστική χρήση σε black room και ταινίες με καλά μαύρα , native contrast : unknown… , 2600 lumens…

2).LG HU 710 pw laser 1500€ και τα λεφτά στην τσέπη με την καθαρόαιμη pseudo 4K ανάλυση για all around χρήση (native 5800:1), 2000 lumens…

3).Valerion Pro 2 laser , στα 2500€ , full pseudo 4K κ αυτός , για all around χρήση με τεράστια αποθέματα φωτός και τεχνολογία - τεχνογνωσία πάνω του και με 4000:1 native contrast , 3000 lumens.

Βάλε και τον BenQ W4100i. Τι δυόμισυ, τι τρία. LED λάμπα αλλά έχει και το 0.65 DMD επάνω του, αυτό μόνο καλό είναι σε σχέση με το 0.47.