value for money δεκτης HD,ποιον προτεινετε?

DimA

AVClub Addicted Member
24 June 2006
1,480
μπορει να προτεινει παρακαλω καποιος,σε οσους απο μας δεν εχουμε ακομη δεκτη HD,ποιον θεωρει καλυτερο value for money?

το ερωτημα μεταφερθηκε απο πιο πανω.......
εχω ηδη μια απαντηση και ευχαριστω τον george664,λεει τον Kathrein UFS910.
κανεις αλλος?

Comag HD-S100

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24053

βέβαια έχει μόνο ένα CI , δλδ παίρνει cam προκειμένου να διαβάσει την συνδρομητική κάρτα . αλλά το ίδιο ισχύει και για την κατερίνα που έχει 2 ci ...

επίσης υπάρχουν CAM με 2 υποδοχές , οπότε δεν μας χαλάει η μία CI ...

Επίσης αμα περιμένεις λίγο με τα πακέτα του ΟΤΕ - ΕΡΤ από hellas , σίγουρα θα εμφανιστούν έτοιμα πακέτα των 200 ευρώ , ίσως και λιγότερα , για λήψη αυτών των καναλιών !

Ο PACE 810 έχει αποσυρθεί απο την κυκλοφορία και παρά την καλή του εικόνα και την χαμηλή τιμή του, δεν συστήνεται λόγω περιορισμένης συμβατότητας με τις περισσότερες μοντούλες.
(ίσως στις κακές επιδόσεις σε αυτό τον τομέα να οφείλεται η χαμηλή τιμή)

Aλεξη εγω παντως που χρησιμοποιω μια μοντουλα conax και μια viacess παιζουν αψογα. Ειναι μια φθηνη αλλα καλη λυση για καποιον που θελει το λιγοτερο δυνατο εξοδο για να ξεκινησει.

Re: Απάντηση: value for money δεκτης HD,ποιον προτεινετε?

Comag HD-S100

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24053

Επίσης αμα περιμένεις λίγο με τα πακέτα του ΟΤΕ - ΕΡΤ από hellas , σίγουρα θα εμφανιστούν έτοιμα πακέτα των 200 ευρώ , ίσως και λιγότερα , για λήψη αυτών των καναλιών !

αυτο ''ελπιζω''

κι εγω...

να ρωτησω πεντε βασικα πραγματα

εκτος απο CI τι αλλο πρεπει να εχει?

αν εχει CI πρεπει να εχει και ''μοντουλα''?

δεκτες ετοιμοι για αναγνωση καρτων ποιοι ειναι?

(δηλ. να βαλω την καρτα και να παιξει).

CI + module = κάρτα
smart reader = conax
smart reader with unofficial firm = all cards ,or some cards ...
topfield comes around with irdeto official

όσο για τους δέκτες έτοιμοι για ανάγνωση , διάβασε όλο το φόρουμ , δεν θα τα ξαναλέμε ...