vantage 8000ts προβληματα με αναβαθμησης

johnkyp111

Established Member
5 June 2008
170
μπορει να μου εξηγηση καποιος τη στον κορακα συμβαινει με της αναβαθμησεις του vantage
exω μεινη πολλη πισω στην HD_02.41T-O.dlp
γιατι καμια απο της καινουργιες δεν λειτουργη σωστα
ο δεκτης οχι απλα σερνετε αλλα ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αργος σκεφτηται οτι εκανα 1 30 ωρα για να μπω στο μενου και απο εκει να περασω την παλια και μετα ολα οκ
εχεις αντιμετωπησει αλλος τετοια προβληματα με τον συγεκριμενω δεκτη

συνχωρηστε την ενταση μου(μπορει να μου εξηγηση καποιος τη στον κορακα συμβαινει)αλλα σπασαν τα νευρα μου 1 30 ωρα 1 30 ωρα περασε για να συνελθει
και παλι συγνωμη γεια την ενταση

μπορει να μου εξηγηση καποιος τη στον κορακα συμβαινει με της αναβαθμησεις του vantage
exω μεινη πολλη πισω στην HD_02.41T-O.dlp
γιατι καμια απο της καινουργιες δεν λειτουργη σωστα
ο δεκτης οχι απλα σερνετε αλλα ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αργος σκεφτηται οτι εκανα 1 30 ωρα για να μπω στο μενου και απο εκει να περασω την παλια και μετα ολα οκ
εχεις αντιμετωπησει αλλος τετοια προβληματα με τον συγεκριμενω δεκτη

οταν παιρνας αναβαθμιση στο δεκτη μετα θα κανεις παντα factory defaults

επισις δοκιμασε αλλη αναβαθμιση με καταλιξη hdp :operator:

φιλε μου επειδει δεν ξερω αγλλικα factory defaults τη σημαινει
και μεχρι να το κανει αυτο θα περασει αλλη μια ωρα

εργοστασιακες ρυθμισεις θα το βρεις η προτιμημενες ρυθμισεις απο το μενου

αλλα βαλε αλλη αναβαθμιση απο το usb οχι αυτη που πας να βαλεις

HD_02.41T-O.dlp αυτη εχω τωρα και πανε ολα καλα ουτε αυτη Vantage_024601.hdp ουτε αυτη Vantage_024701_.hdp επαιξε
αλλα ουτε και η τελευταια

την περναω σε λιγω και ο θεος βοηθος δεν θα αντεξω να μου ξανακολληση
σε ευχαριστω παντος
θα εχεις νεοτερα σε λιγω

το θεμα ειναι τεχνικο
αφου περασεις την ανβαθμιση με το usb οπως παρατηρεις αφου συμπληρωθει η διαδικασια ο δεκτης κανει επανεκινηση μονος του
λοιπον αφου ερθει στην τελικη του μορφη δεν ξερω αν παρτηρεις καμια φορα αλλαζει και την γλωσσα και σε παει η ανβαθμιση οπου θελει γενικα
(αν σου εχει πιραχτει η γλωσσα την αλλαζεις αν οχι εχει τα Ελληνικα η τα Αγγλικα κατι θα καταλαβεις ωστε να πας απο το Menu(πατα menu τηλεκοντρολ) του δεκτη στην εντολη εργοστασιακες ρυθμισεις η default settings)
αφου το κανεις αυτο μετα πας στο μενου του usb για να περασεις τα καναλια σου (settings αρχειa με καταλιξη si) αν τα ειχες σωσει απο πριν εναι και αυτο κατι που μπορεις να το κανεις πατοντας ok αφου τα επιλεγης

προχωρα εσυ και εδω ειμαι και για αυριο μην ανχονεσε

φιλε μου σ ευχαριστω πολλη
ολα καλα μεχρι τωρα μου ζητησε να κανω ενα σκαναρισμα και ολα οκ δεν εχασα αγαπημενα και ολα καλα
το μονο που μου κανει οταν παω να μπω στο audio setting
μου σβηνει ο δεκτης
δεν ξερω γιατι το κανει αυτο αλλα λιγο το κακο
χρειαζεται να περασω και της ποιω παλιες αναβαθμισεις πρεπει να ειναι καπου 5
και παλι σ ευχαριστω:ernaehrung004:

φιλε πραγματικα αυτα τα σβισηματα μου κανουν μεγαλη εντιπωση
δεν επιτρεπετε να σβινει ο δεκτης στα audio settings
1)κοιταξε τα καλωδια σου απο πισω αν ειναι καλης ποιοτητας και σωστα συνεδεμενα(πως τον εχεις συνδεσει τον δεκτη)
2)ο δεκτης αυτος να ξερεις παιζει σωστα (καλυτερα αν θελεις μονο με συνδεση
HDMI
3) αν εχεις καποιο δισκο συνεδεμενο δοκιμασε να τον αφαιρεσεις και να κανεις ολες τις διαδικασιες χωρις να ειναι συνεδεμενος στον δεκτη να δεις αν συνεχιζει να στα κανει( μπορει να φταιει και ο δισκος για ολα αυτα και να μπερδεβει το συστημα)
αυτα φιλε μου να εισαι καλα-bye-

φιλε πραγματικα αυτα τα σβισηματα μου κανουν μεγαλη εντιπωση
δεν επιτρεπετε να σβινει ο δεκτης στα audio settings
1)κοιταξε τα καλωδια σου απο πισω αν ειναι καλης ποιοτητας και σωστα συνεδεμενα(πως τον εχεις συνδεσει τον δεκτη)
2)ο δεκτης αυτος να ξερεις παιζει σωστα (καλυτερα αν θελεις μονο με συνδεση
HDMI
3) αν εχεις καποιο δισκο συνεδεμενο δοκιμασε να τον αφαιρεσεις και να κανεις ολες τις διαδικασιες χωρις να ειναι συνεδεμενος στον δεκτη να δεις αν συνεχιζει να στα κανει( μπορει να φταιει και ο δισκος για ολα αυτα και να μπερδεβει το συστημα)
αυτα φιλε μου να εισαι καλα-bye-
1 και2 ειναι ολα οκ
οντος ειχα συνεδεμενο ενα εξωτερικο σκληρο τον αφαιρεσα αλλα παλι εσβησε
και παλι να σε καλα

1 και2 ειναι ολα οκ
οντος ειχα συνεδεμενο ενα εξωτερικο σκληρο τον αφαιρεσα αλλα παλι εσβησε
και παλι να σε καλα

Φιλε εχεις usb η' καποια μοντουλα π.χ. Diablo στον δεκτη ? Αν ναι αφαιρεσε τα ολα.Επισης δωσε περισσοτερες πληροφοριες.Τον δεκτη τον ειχες με μια αναβαθμιση και τωρα που αλλαξες σου κανει αυτο το προβλημα ?

Φιλε εχεις usb η' καποια μοντουλα π.χ. Diablo στον δεκτη ? Αν ναι αφαιρεσε τα ολα.Επισης δωσε περισσοτερες πληροφοριες.Τον δεκτη τον ειχες με μια αναβαθμιση και τωρα που αλλαξες σου κανει αυτο το προβλημα ?
εχω περασει αλλες 2 παλιοτερες απο αυτην που αναφερω στην αρχη και ολα καλα
υπαρχει μοντουλα ματριχ αλλα παντα την βγαζω οταν περναω μια αναβαθμηση
ο δεκτης ειναι συνεδεμενος μεσω scart rgb σε μια 9618

εχω περασει αλλες 2 παλιοτερες απο αυτην που αναφερω στην αρχη και ολα καλα
υπαρχει μοντουλα ματριχ αλλα παντα την βγαζω οταν περναω μια αναβαθμηση
ο δεκτης ειναι συνεδεμενος μεσω scart rgb σε μια 9618

θα προσπαθησω να μαθω αν εχουν bug τα τελευταια software και θα σου πω.Βαλε για τωρα ενα προηγουμενο.