Vantage VT-HD 7100 PVR ready

έχεις δει αν έχει κάτι καινούργιο ή αν διορθώνει το διάβασμα κάρτας στη δεύτερη υποδοχή;γιατί η ιστοσελίδα δε μου ανοίγει προς το παρόν και δεν μπορώ να το δω. ευχαριστώ.

Το διάβασμα της κάρτας στην 2η υποδοχή είναι εντάξει τώρα.Διορθώνει κάποια προβλήματα σε ξένα μπουκέτα που είχαν ορισμένοι.

εμένα η δεύτερη πάλι δεν δουλεύει. ήθελα να ρωτήσω το εξής:γίνεται να δω ταινία από το usb με υπότιτλους; δοκίμασα σε avi, το παίζει αλλά δεν ξέρω πως να δω τους υπότιτλους. πρέπει να το έχω μετατρέψει πρώτα με κάποιο πρόγραμμα ώστε να τους ενσωματώσει;

και κάτι άλλο που παρατήρησα. ένα AVI από ΕΤ1 ντοκυμαντέρ το παίζει, μια ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους πάλι AVI με το που πατάω επάνω της κάνει επανεκκίνηση ο δέκτης. όσες φορές κι αν το έκανα, έκανε επανεκκίνηση.

Δεν νομίζω να παίζει εξωτερικούς υπότιτλους.Πάντως avi ταινίες με υπότιτλους καμμένους στην ταινία μου τους έχει παίξει.

κάποιες με ενσωματωμένους υπότιτλους τις παίζει και σε κάποιες άλλες πάλι με ενσωματωμένους με το που πατάω να παίξει κάνει επανεκκίνηση. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Μήπως το όνομα του αρχείου έχει ελληνικούς ή περίεργους χαρακτήρες?Αλλαξε το σε λατινικούς να δεις μήπως φταίει αυτό.Δηλ. πχ το αρχείο "Ηταν Αξιος.avi" κάντο "Htan Aksios.avi" και δες αν παίζει τώρα

Αν βγει(που θα τον βγάλουν λίγο αργότερα) σε combo τον πήρα άμεσα!Εχουν εξαιρετική εικόνα οι vantage σε upscale στη nova αλλά και στο cineplus+ της ερτ που βάζει καταπληκτικές σινεφίλ ταινίες,που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού,αργά το βράδυ!

καλησπέρα. ένα emu που ανοίγει όπως λένε (With this Vantage Emu works S1-S8 and SCT) το έχει δοκιμάσει κανείς;

καλησπέρα. ένα emu που ανοίγει όπως λένε (With this Vantage Emu works S1-S8 and SCT) το έχει δοκιμάσει κανείς;

Βεβαιως, πολυ καλη δουλεια. Για να μην μπερδευτειτε δεν ειναι το firmware 2.57.01, αλλα μια τροποποιημενη version του 2.55.01

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53740

σε ποιες συχνότητες είναι βρε παιδιά; εγώ το έκανα, έκανα και μετά με το 9999 που λέει αλλά δεν μου άνοιξε τίποτα (12360H kai 11013H). άσε που έχασα τα biss και έκανα πόση ώρα για να τα ξαναπεράσω.

Εχουν γίνει Theme X και είναι στην 12360 και τα S1-S8 είναι τα Satisfaction και είναι στην 11727

σε ποιες συχνότητες είναι βρε παιδιά; εγώ το έκανα, έκανα και μετά με το 9999 που λέει αλλά δεν μου άνοιξε τίποτα (12360H kai 11013H). άσε που έχασα τα biss και έκανα πόση ώρα για να τα ξαναπεράσω.

Δε παιζει ρόλο η συχνότητα. πέρνα την αναβάθμιση ξανά

Last edited:
καλησπέρα. από χθες το βράδυ έχω το εξής πρόβλημα. η εικόνα τρεμοπαίζει σε όποιο κανάλι κι αν ανοίξω, και στα ελεύθερα. τρεμοπαίζει και είναι σαν να περνάνε αστραπές. του ξαναπέρασα το emu που είχα, πάλι τα ίδια. τι μπορεί να φταίει;

Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό?Για κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως φτιάξει.

υποψιάζομαι ότι κάτι πρέπει να έχει γίνει στην ταράτσα με τα καλώδια, το ντισέκ 8/1 που έχω, μήπως κάπου έχει πάρει νερό ή δεν κάνει καλή επαφή κάποιο καλώδιο λόγω του αέρα τις τελευταίες μέρες, γιατί το σύνδεσα σε άλλο καλώδιο που κατεβάζω στην κρεββατοκάμαρα και δεν μου κάνει τα ίδια κόλπα. βέβαια τώρα με επαναφορά εργοστασιακών κλπ. έφτιαξε και στο σαλόνι. θα περιμένω και θα δω αν μου το ξανακάνει.