Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Βγήκε νέο ανεπίσημο firmware 25802 αλλά no emu που σημαίνει ότι αν εγκατασταθεί δε θα δέχετε πλέον κλειδιά ο δέκτης παρά μόνο οι cardreaders θα είναι unicable θα διαβάζουν πχ την νόμιμη ενεργή κάρτα της νοβα χωρίς να χρειαστεί να έχετε irdeto module σε μια από τις c.i θύρες του δέκτη.Θα το βρείτε στα γνωστά site.

Vantage hd :7100 / 8000 etc

No emu !! > only card fix

report = fast zapping /hd+ .intern ok.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"Vantage_025802.hdp", afther Installation :

Firmware Version "02.55.02T-O", Date Firmware "Mar 31 2010 18:43:57"

Για την έκδοση που θα παίρνει κλειδιά αναμονή!

παιδιά καλησπέρα. πέρασα το pacht Jepssen clone for Irdeto2 και τώρα δε γυρίζει στα άλλα παρά μόνο όπως διάβασα με SERIAL Port program with WinUp. το θέμα είναι ότι αυτό το πρόγραμμα βγάζει runtime error και δε δουλεύει.
μήπως ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το διορθώσω (windows XP);
ή τουλάχιστον υπάρχει κάπου αυτό το pacht Jepssen ώστε να μπορώ να το κατεβάζω όταν ανανεώνεται;

@senos

ΦΙΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΧΩΡΙΣ WINUP ΚΛΠ. ΨΑΞΕ ΤΟ FIRMWARE SW_02.58.02 MO2x.ANY-X300_panelCW(vantage).hdp ΣΤΟ GOOGLE, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ USB ΣΤΙΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗ ΤΡΟΠΟ:))) ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.

ΦΙΛΙΚΑ
manhattanplaza

Last edited:
ευχαριστώ για την απάντησή σου. μέχρι να κυκλοφορήσει κανένα νέο σημαντικό emu και αφού υπάρχει ο τρόπος που λες θα μείνω στο jepsen που ανοίγει και τα ολλανδικά.

ευχαριστώ για την απάντησή σου. μέχρι να κυκλοφορήσει κανένα νέο σημαντικό emu και αφού υπάρχει ο τρόπος που λες θα μείνω στο jepsen που ανοίγει και τα ολλανδικά.

Δε.. νομίζω πως τα άνοιγε η αναβάθμιση. Σήμερα τετάρτη τα διπλο κλείδωσαν ird3to & m3diaguard

με το jepssen (βέβαια δεν ξέρω αν είναι από αυτό) και με softcam για vantage που έχει μέσα όλα τα νούμερα για τους ολ.... περνώντας χειροκίνητα τα νέα κλαδιά κελαϊδάνε και σήμερα.

Έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει σωστά η έξοδος Loop out του δέκτη;

Διαπίστωσα ότι η έξοδος αυτή βγάζει σήμα μόνο όταν ο Vantage (7100ts) είναι ανοιχτός ενώ σε standby κόβει εντελώς το σήμα, πράγμα εντελώς αφύσικο αφού μόνο έτσι μπορεί να τροφοδοτηθεί σωστά με πλήρες δορυφορικό σήμα ένας δεύτερος συνδεδεμένος δέκτης.

Έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει σωστά η έξοδος Loop out του δέκτη;

Διαπίστωσα ότι η έξοδος αυτή βγάζει σήμα μόνο όταν ο Vantage (7100ts) είναι ανοιχτός ενώ σε standby κόβει εντελώς το σήμα, πράγμα εντελώς αφύσικο αφού μόνο έτσι μπορεί να τροφοδοτηθεί σωστά με πλήρες δορυφορικό σήμα ένας δεύτερος συνδεδεμένος δέκτης.

κανε ενα κοπο και βάλε αναποδα τα καλώδια

Προφανώς εννοεί το loop με το in του δέκτη.. Αλλά λίγο κουφο μου ακούγεται...

Λοιπόν περιέγραψα το πρόβλημα στους Γερμανούς (την επίσημη κατασκευάστρια εταιρεία των Vantage) και έλαβα την εξής εκπληκτική απάντηση:

Hello
there is no way to solve this "problem"
this is related to the power consumption.
------------------------------------------------------------
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards

VANTAGE Digital GmbH

Im Hinteracker 11
76307 Karlsbad-Ittersbach
Germany

Office: +49 7248 92681-0
Fax:+49 7248 92681-69
Web: http://www.vantage-digital.com

Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;
Είναι δυνατόν; Τότε ποια η χρησιμότητα του Loop out άμα για οικονομία ρεύματος την αχρηστεύσανε;!!!

Λοιπόν περιέγραψα το πρόβλημα στους Γερμανούς (την επίσημη κατασκευάστρια εταιρεία των Vantage) και έλαβα την εξής εκπληκτική απάντηση:

Hello
there is no way to solve this "problem"
this is related to the power consumption.
------------------------------------------------------------
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards

VANTAGE Digital GmbH

Im Hinteracker 11
76307 Karlsbad-Ittersbach
Germany

Office: +49 7248 92681-0
Fax:+49 7248 92681-69
Web: http://www.vantage-digital.com

Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;
Είναι δυνατόν; Τότε ποια η χρησιμότητα του Loop out άμα για οικονομία ρεύματος την αχρηστεύσανε;!!!
Κάπου το έχω ξαναδεί το έργο......

παιδια υπαρχει περιπτωση να δω των HDD που εχω στον 8000ts
στoν υπολογιστη μου μεσω δικτυου

μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος φιλε μου

πως μπορω να το κανω

Θες ένα ftp client όπως το filezilla και να του βάλεις την ip του vantage πχ 192.168.1.8 Φυσικά ο δέκτης θα πρέπει να συνδέεται μεσω ethernet στο router σου.