Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Ολα εντάξει παιδιά!Στο γερμανικό φόρουμ του vantage βοήθησαν οι γερμανοί!Ολα γίνονται πανεύκολα με usb stick.Αξίζει ο δέκτης πάρτε τον.Αύριο ή την Παρασκευή θα δοκιμάσω να δω πως γράφει σε σκληρό και θα τον συνδέσω στο router με την ethernet να δω τι μπορεί να κάνει κι εκεί!

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

... εικόνα του δέκτη!Στα HD κανάλια εκπληκτική η εικόνα και πολύ καλό το upscale στα sd....
Από εικόνα πάντως λέει πολλά,αξίζει!!!-bye-

Καλορίζικος ο δέκτης…Πες μας με ποιους δέκτες τον συγκρίνεις για την εικόνα του σε SD κανάλια? Επίσης, τι τηλεόραση έχεις? Πες μας για την εκδοση του software (version etc)
Σε ευχαριστώ...

Last edited:
Από tv έχω την toshiba 46zf355 και από δέκτες hd έχω τον hivion hd9090x που η εικόνα του vantage είναι πολύ καλύτερη και τον pace hd 810 που η εικόνα του vantage είναι σχεδόν ίδια στα sd αλλά λίγο καλύτερη στα hd κανάλια.Ταλαιπωρήθηκα εχθές όλο το απόγευμα και σιχτίρισα την ώρα και την στιγμή που τον πήρα μέχρι να καταφέρω να τον σετάρω αλλά τελικά το αποτέλεσμα με αποζημίωσε,ευτυχώς!

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Η Nova ανοίγει μόνο με μοντούλα irdeto και όχι με τους δύο readers του δέκτη.Προς το παρόν βέβαια έχω περάσει το τελευταίο επίσημο firmware
Για κοιταξε φιλε μου και το ανεπισημο λογισμικο. Ενα απο τα προηγουμενα ελεγε
Neue 11503 Main für Vantage 7100-6000HD mit E*U
Ir*eto2 Zeta card fix
-, added OP key for M*T/R*dLig*t channels(key 16 bit ird is available for insert keys)

Λογικα βαζοντας το τελευταιο με emu θα σου δουλευει.
Φιλε μου επειδη και εξω ψηνομαι για αυτο το δεκτη (η τον ab 9000HD) μπορεις να μας πεις αν στα ψηφιακα της ΕΡΤ στον επιγειο δεκτη εμφανιζεται το epg και το teletext στα Ελληνικα?
Ευχαριστω

Ναι έβαλα το τελευταίο emu 20601 και η κάρτα της nova (zeta version) δουλεύει μια χαρά πλέον με τους readers του δέκτη.Μόλις τσέκαρα και τα ψηφιακά της ερτ, κανένα πρόβλημα με το epg & το teletext στα ελληνικά.

Last edited:
Τα keys με το usb stick τα ανεβαζεις? Επισης εχει καποια επιλογη να απενεργοποιησεις το emu αλλα να κρατησεις τα cardreaders ενεργα, η ξερω εγω να μηδενισεις το emu να μην κανει autoupdate (για εμας που εχουμε diablo και θελουμε να χρησιμοποιουμε την μοντουλα για emu αλλα τα cardreaders να παιζουνε τη νοβα)

Η τουλαχιστον κανε κατι αλλο. Αν κλεισεις το emu (νομιζω με 0000 πληκτρολογιο) παιζει η καρτα zeta?

Καλορίζικος lesarros ο δέκτης!
Διάβασα και εγώ σήμερα κάποια πράγματα για τον Vantage, και ότι διάβασα "ευτυχώς" τα επιβεβαίωσες και εσύ!
Λένε ότι υπάρχει αρκετή κίνηση σχετικά με ανεπίσημα firmwares και σίγουρα είναι πολύ καλό αυτό! Ωραίο το κόλπο του περάσματος με USB Stick!
Επίσης διάβασα ότι κάνει και πολύ καλό Upscaling!
Χμ.. θα τον βάλω στα υπόψιν μου!

Τα keys με το usb τα ανεβάζεις.Τώρα τέτοια επιλογή για το emu δεν μπόρεσα να βρω fchef.Τώρα με 0000 δεν είδα καμμιά ένδειξη στο δέκτη η νοβα συνεχίζει να παίζει πάντως και όλα αυτά που πρέπει ν'ανοίγουν,ανοίγουν.Είμαι σχετικά καινούριος στα δορυφορικά,μπορεί να υπάρχει κάποιο κόλπο δεν ξέρω.Επίσης το σύνδεσα με το router και σου βγάζει επιλογή για σύνδεση στον επίσημο server της vantage για να κάνεις τα updates αν θες,αλλά έχει και επιλογή για να συνδεθείς σε server της επιλογής σου απ'όπου μπορείς να περνάς απ'ευθείας τα keys.Κάποιο τέτοιο server δεν μπόρεσα να βρω ακόμη στο net δεν ξέρω αν υπάρχει.
Ευχαριστώ για τα καλορίζικα Blue08 το upcaling του δέκτη είναι όντως πολύ καλό!Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν μου κατεβάζει με τίποτα τα εκπαιδευτικά του premiere ούτε με μη αυτόματο scan.Ο hivion και ο pace μου τα κατέβαζαν με τη μια και στο αυτόματο scan.

Μαλλον ειναι το 9999 για on & off του emu. Για δοκιμασε να το απενεργοποιησεις, δουλευει η καρτα της νοβα? Δεν εχει και τελως παντων μυστικο μενου για να βαζεις χειροκινητα τα κλειδια?

καλησπέρα και καλορίζικος και από μένα. μόνο τα εκπαιδευτικά ή και τα αθλητικά του premiere δεν κατεβάζει; εγώ παιδεύτηκα με τον HUMAX 2000 και τελικά τα πήρε περνώντας του settings με έτοιμα´μέσα τα κανάλια. μήπως υπάρχουν αντίστοιχα settings για το δέκτη αυτό;
παίζει diablo ή t-rex;

Λοιπόν το πρόβλημα με τα εκπαιδευτικά & αθλητικά του premiere λύθηκε.Πέρασα settings από κάτι γερμανούς τίποτα.Τελικά την απάντηση μου την'εδωσαν σε άλλο φόρουμ.Αυτά τα κανάλια είναι pay per view έτσι λοιπόν στα premiere sport portal & ab erotic 18+(ή κάπως έτσι) πατάς το πλήκτο option στο τηλεκοντρόλ και σου ανοίγει το παράθυρο multifeed όπου εκεί επιλέγεις πιό κανάλι θέλεις να δεις από τα ppv.Για diablo ή t-rex δεν έχω για να σου πω αλλά στα διεθνή φόρουμ που κοιτάζω συνέχεια αυτές τις μέρες δεν έχει αναφερθεί κανένα θέμα.Μάλλον θα παίζουν κανονικά.
Χειροκίνητα κλειδιά αλλάζεις μέσα από το μενού του δέκτη το κόλπο με το 9999 για το emu θα το δοκιμάσω αργότερα και θα σου πω γιατί με τα settings των γερμανών που έβαλα έχασα τα δικά μου αγαπημένα και πρέπει να τα ξαναβάλω από την αρχή πάλι και σε αυτό το θέμα υπάρχει σοβαρό bug του λειτουργικού του δέκτη αφού πρέπει να τα βάλεις μέσα από το μενού και σου βγάζει όλα τα κανάλια που έχεις αποθηκεύσει χωρίς να μπορείς να επιλέξεις ανα δορυφόρο,παροχέα,συχνότητα κλπ.Θα το φτιάξουν αυτό σε επόμενο update να δούμε πότε όμως!

καλό απόγευμα και καλή ανάσταση. επειδή με ενδιαφέρει ο δέκτης και μένα, τη θύρα usb την έχει μπροστά ή πίσω; μπορείς στη θύρα αυτή να συνδέσεις ένα usb που έχεις μέσα μια ταινία από τον υπολογιστή και να την πάιξει ο δέκτης;ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

Για τις δυνατότητες ftp γνωρίζει κανείς; Μπορεί να μεταφερθεί μια εγγραφή από το δίσκο του δέκτη σe pc;

Η θύρα usb είναι πίσω και φυσικά μπορείς να συνδέσεις σκληρό δίσκο ή usb stick και να σου παίξει divx.Επίσης παίζει φωτογραφίες σε jpeg και τραγούδια σε mp3.Είναι συμβατό και με το ipod για αναπαραγωγή mp3.
Ο δέκτης δεν έχει ενσωματωμένο δίσκο δέχεται εξωτερικό σε usb και μέσω ftp γίνεται και video streaming και μεταφορά αρχείων.

ευχαριστώ για την απάντηση. το μόνο που δεν βολεύει είναι ότι η θύρα usb είναι πίσω και εγώ τη θέλω μπροστά. με μια προέκταση usb θα δουλεύει;

Απάντηση: Re: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

ευχαριστώ για την απάντηση. το μόνο που δεν βολεύει είναι ότι η θύρα usb είναι πίσω και εγώ τη θέλω μπροστά. με μια προέκταση usb θα δουλεύει;

Το δοκίμασα και δουλεύει.

Filosofou.gr (7100S 415euro, 7100TS 465 euros 1 χρονο εγγυηση) & Beskas.gr (7100S 440 euros)
Και απο εδω πιο φτηνα απο ολους με Γερμανικη εγγυηση 2 ετων (το στελνεις εκει αν παθει κατι)
www.satking.de 7100S 359euros 7100TS 409 euros (+15 postage to Greece)

Last edited:
Ο Μπέσκας είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.Εγώ τον πήρα από τον Φιλοσόφου ετοιμοπαράδωτο.