Vantage VT-HD 7100 PVR ready

i odigies kai to programa pou ehi eki einai gia ton server diladi na metaferoume arhia apo to pc ston dekti omos den ehi pouthena gia metafora arhion apo ton dekti sto pc (ego eho ton nanoxx 9500hd pou einai shedon idios)

Κι εγω βασικα αυτο ψαχνω. Αν γινεται να μεταφερουμε τις εγγραφες απο το δεκτη στον υπολογιστη μεσω δικτυου, χωρις να ξηλωνουμε το δισκο καθε φορα.

Παιδιά άκυρο.Μάλλον δεν το έγραψα σωστά.Με το ftp μεταφέρουμε από τον υπολογιστή αρχεία στο σκληρό που έχουμε συνδέσει στο δέκτη.Εγώ ήθελα να πω ότι τα αρχεία που έχω μεταφέρει από το σκληρό του δέκτη στον υπολογιστή (με usb) τα επεξεργάζομαι με το mpeg streamclip (κόβω διαφημίσεις ή ότι δεν θέλω,τα μετατρέπω σε άλλο format) και μετά με το ftp τα περνάω πάλι στο σκληρό του δέκτη για να πιάνουν λιγότερο χώρο.

file eho kai ego to Vantage 7100 hd ton aplo ohi gia epigia,ton pira apo Beskas.Eho provlima ston na katevaso ola ta hd kanalia kai ohi mono hd ala kai sd,to mono pou vlepw apo hd einai to ORF HD 1,Eho 3 piata to ena gia astra-hotbird 1,40.ena gia hellasat 1,20 kai ena gia sirious 4,8 1 metro.Ston Hellasat malista mono to Mad mporw na lamvanw.les na ftaiei kati stis rithmisis.giati me ton palio ton dreambox ton 7000 eho dinatw sima apo olous tous doriforous.mipws na ftaine ta lnb kai thelei kainourgia.pes mou pws eheis tis dikies sou rithmiseis.

pan_riga εγώ έχω τον wavefrontier t90 με 4 lnb για hotbird, astra1, astra2 & hellas sat.Εχω άλλη συνδεσμολογία λοιπόν από τη δική σου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Σίγουρα φταίει κάτι στις ρυθμίσεις.Κάνε το search των καναλιών στο auto και κάνε nit search ίσως κατεβάσεις έτσι ότι πρέπει.Βάλε και το τελευτάιο firware στο δέκτη αν δε το έχεις κάνει.

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

pan_riga εγώ έχω τον wavefrontier t90 με 4 lnb για hotbird, astra1, astra2 & hellas sat.Εχω άλλη συνδεσμολογία λοιπόν από τη δική σου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Σίγουρα φταίει κάτι στις ρυθμίσεις.Κάνε το search των καναλιών στο auto και κάνε nit search ίσως κατεβάσεις έτσι ότι πρέπει.Βάλε και το τελευτάιο firware στο δέκτη αν δε το έχεις κάνει.
iha valei universal 2 anti gia 1 twra ta lamvanw ta poio polla.ta mona pou den mporw einai tou astra to hd kai anixe hd ,ti diametro piato theli gia auta,episis oute to hd ston hellasat.

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

...και νομιζα οτι ημουν ο μονος με υπερφυσικες ικανοτητες...

δυστυχώς όμως κάπου στον επόμενο μήνα λένε για nagra3 και τον σεπτεμβρη nds?:rifle: μέσω Net μετά όσοι έχουν άκρες

Παιδιά πριν λίγο κατέβασα στον δέκτη το Eurosport HD που προς το παρόν εκπέμει ελεύθερα.Η εικόνα του καναλιού είναι ότι καλύτερο έχω δει ως τώρα σε HD!

Γεια σας παιδια ,ειμαι καινουργιος στο avclub και στη δορυφορικη.θα ηθελα λιγη βοηθεια αν μπορειτε ,εχω και εγω τον vantage αλλα ακομα δεν εχω κανει την εγκατασταση των πιατων,οποτε βλεπω μονο τα μενου του δεκτη προς το παρον.Απο που μπορω να κατεβασω την τελευταια επισημη αναβαθμιση και απο που τις ανεπισημες;;

ευχαριστω ,μπορω να βαλω το ανεπισημο χωρις να εχω βαλει το επισημο και πως ειναι καλυτερα´´

Ουτε εμενα μου δουλευει η esata ενω η usb κανονικα.
Μηπως εχει δοκιμασει κανεις την esata με το original firmware.
Μηπως φταιει το ανεπισημο δηλαδη?