Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Το επίσημο θα το βρεις στο επίσημο site εδώ και το ανεπίσημο εδώ

Το έχω γράψει παραπάνω.Τις επόμενες μέρες βγαίνει νέο λογισμικό που λύνει πολλά μικροπροβήματα του δέκτη.Προς το παρόν κυκλοφορεί το beta4.Από βδομάδα θα είναι έτοιμο μάλλον και θα βγει και το νέο emu.
Με την esata σε πολύ κόσμο δεν του δουλεύει απ'ότι έχω δει σε ξένα φόρουμ.Οχι σε όλους όμως!
Για τον φίλο που ρώτησε παραπάνω πως απενεργοποιήτε το emu πατάμε στο τηλεκοντρόλ το πλήκτρο Menu και μετά 9999.Με τον ίδιο τρόπο το ενεργοποιούμε και πάλι;)

Είναι στη λίστα μου για αγορά. Σε περίπτωση που το αποφασίσω θα χρειασθώ κάτι άλλο εκτός από την κάρτα της NOVA;
Επίσης, θα διαβάσει περισσότερα κανάλια από όσα διαβάζει τώρα ο Panasat; Υπόψιν ότι το πιάτο στην ταράτσα είναι σταθερό και κοινόχρηστο!

Αν περάσεις το ανεπίσημο firmware δε θα χρειαστείς κάτι άλλο.Αν περάσεις το επίσημο θες και μια irdeto module.Τώρα για τα κανάλια εξαρτάται με τι δορυφόρους σκοπεύει το πιάτο στη ταράτσα.

Εγώ με τον Panasat κατέβαζα με το 60αρι από hotbitd γύρω στα 400 κανάλια. Τώρα με τον 7100 κατέβασα ακριβώς 1402. Και βέβαια η ποιότητα εικόνας απλά δεν συγκρίνεται.

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Κανε ενα τηλ.... εξυπηρετικοι ανθρωποι
Θα το προσπαθήσω το μεσημέρι (είμαι σε νυχτερινή βάρδια απόψε). Δουλεύουν άραγε τ' απογεύματα, μήπως και πεταχτώ να ρωτήσω;

Ο Μπέσκας λογικά θα πρέπει να έχει είναι και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα.
Βγήκε σήμερα το νέο επίσημο firmware 021200.Το ανεπίσημο θα πρέπει να είναι έτοιμο σε 1-2 μέρες το πολύ.Οσοι έχουν το δέκτη πάντως αν μπορούν να αντέξουν για 2-3 μέρες χωρίς τα κόλπα του emu τους συνιστώ να το κατεβάσουν.Εκτός απο πολλές διορθώσεις σε διάφορα bugs που είχε ο δέκτης,θα δουν κάποια νέα χαρακτηριστικά στο μενού που δεν υπήρχαν πριν, αλλά το κυριότερο η εικόνα στα sd κανάλια βελτιώνεται κατά πολύ με upscale στα 1080i!Στα κανάλια της νοβα πολύ καλή η εικόνα πλέον, ειδικά στα κινηματογραφικά και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η μεγάλη διαφορά στα φηφιακά της ερτ (έχω τον combo εγώ).Καμία σχέση με ότι έβλεπα πριν

Release note for software 02.12

English
- EPG Datas are saved on external drive
- Subtitel can be automatic acivated. Menu/OSD Setting/Subtitle
- JPEG Display in Fullscreen
- Hungary character in Teletext fixed
- Timer are marked in EPG
- Mute working on AC3
- Timer for Favorite channels fixed
- Handling of Teletext and subtile changed
- timer for Radio channels fixed
- Error message apears when there is a double timer
- Translation improved
- Unicable fixed
- Videoformat button can access all Video settings
- With Page +/- you can jump 10% (of the full playtime)
- New Videodriver for 1080i fixed.
- SD Playback fixed.
- Hungary telexet improved.
- Sleepmode problem fixed.
- Using V.Format key, it is changeable to resolution, tv type, tv aspect ratio and video aspect ratio.
- Even though volume is zero, audio is not muted on HDMI via SPDIF mode.
- Extend Record time should be continous 0, 1, 2, ~ 30.
- reservation setting is some mistake in multifeed channel
- Favorite channel name is incorrect displayed in epg reservation menu
- When it go from menu to banner in favorite channel, VFD is displayed with different channel name
- In the Reservation menu, it make to hangup by switching channel to left.
- EPG time is incorrect on summer time enable
Reservation time is incorrect in daily epg
- Reservation menu improve
- Dolby output is not saving when standby is on and off
- 1080i video has some horizontal noise
- when go back to higher folder in file explorer, it doesn't go current directory
- When press stop button double, it should stop recording.
- Timeshift starting is convert to German language.
- Media player can display JPEG.
- Mp3 time is incorrect
- USB stick memory size is displayed to 1Gbytes always
- Teletext special character is broken in Hungary language
- VBI teletext should be supported
- After rebooting on saving the 16:9 video format, it become to 4:3 video format.
- During the switch ORF package, there is no signal sometimes
- EPG time bar should be displayed in banner
- EPG information is switched in detail Banner
- When tcpip is set to DHCP, it should display real ip values.
- Dolby on/off, HDMI Dolby audio, SPDIF audio output functions are added.
- In the Unicable menu, some string is broken!

Δεν γράφουν κάτι δεν ξέρω.Πάντως επειδή σε μερικούς παίζει το e-sata και σε άλλους (στους περισσότερους) όχι πρέπει κάποια στιγμή να διορθωθεί σε κάποιο update.Πρέπει να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα, κάποιο bug με ορισμένα κουτιά σκληρών.

Επισης στο ORF HD δεν μπορω να ακουσω το αγγλικο stream ηχου παρολο που το επιλεγω

Δεν μπορείς επειδή δεν το στέλνουν.
Στις περισσότερες σειρές αν και αγγλοφωνες δεν έχει αγγλικό ήχο. Κανα δυο φορές το πέτυχα να δουλεύει μόνο.
Μέχρι και στο The Simpsons που είναι Αμερικάνικη σειρά δεν δούλευε το αγγλικό stream.

Για κάνε ένα buck up τα αρχεία που έχει στο σκληρό και μετά συνδεσέ τον με usb στο δέκτη και κάνε format του δίσκου από το menu του vantage.Σύνδεσε μετά με e-sata μήπως τον δει.
Για το orf κι εγώ δε νομίζω να φταίει ο δέκτης σχετικά με τον ήχο.Στο premiere HD όσα ποδοσφαιρικά παιχνίδια του champions league έχω δει είχαν και αγγλικό ήχο και δούλευε κανονικά με τον vantage.

Είναι έτοιμο και το ανεπίσημο, κατεβάστε το!
Από που θα το κατεβάσουμε;
Μόλις αγόρασα τον combo και προσπαθώ να τον σετάρω. Αν και μου έχει κατεβάσει 2000+ κανάλια, εντούτοις δεν μπορώ να δώ τα της Nova. Μου τα δίνει όλα κλειδωμένα. Εχω πάρει ci irdeto αλλά δεν μου τα ανοίγει με τίποτα. Τι κάνω τώρα;

Θα το κατεβάσεις από εδώ να ενημερώσω ότι μόλις βγήκε και νέο ανεπίσημο το 0212002 που διορθώνει προβληματάκια με τα TPS.
Κανονικά με irdeto module και το επίσημο firmware θα πρέπει να σου ανοίγει τη νόβα.Την κάρτα ΠΡΕΠΕΙ να την τοποθετήσεις ανάποδα στη μοντούλα δηλ. με το chip προς τα ΠΑΝΩ!