Vantage VT-HD 7100 PVR ready

δεν ξέρω αν δουλεύει ένας τέτοιος με το δέκτη. υπάρχει κάποιος που έχει τον δέκτη και χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο;θέλω να κατεβάζω 8 δορυφόρους.

Κοίτα, για να λειτουργεί σε Dreambox , μάλλον δουλεύει παντού.
Πάντως είναι οικονομική λύση γιατί ο μοναδικός διακόπτης Diseqc 1.1 που έχω συναντήσει είναι αυτός της Spaun και είναι ακριβός.

Υπάρχουν και άλλοι (το είχα γράψει στο σχετικό θρέντ που ξεκίνησες...)
Όλοι οι 8/1 που έχουν μόνο uncommitted switches (π.χ. version 2 των EMP).

Καλησπερα μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω συνδεση ftp του δεκτη με το pc ;;αν θελει στο ρουτερ ανοιγμα πορτας και ποια πορτα χρησιμοποιει γιατι δεν μπαινει ουτε στο site τισ εταιριας

καλημέρα. πήρα ένα διακόπτη 8 σε1 και λειτουργεί κανονικά. όμως εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με τις συχνότητες κυρίως του ASTRA από τις οποίες κάποιες τις κατεβάζει και σε κάποιες μου δείχνει καθόλου σήμα. παρατήρησα όμως το εξής: όταν ακουμπάω απλά στην είσοδο της κεραίας στο δέκτη το σύρμα του καλωδίου, δείχνει κανονικά. όταν πάω να το συνδέσω κανονικά μου κόβει το σήμα σε κάποια κανάλια. καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; (στον HUMAX πάντως δεν το κάνει αυτό).

καλησπέρα σε όλους. μετά από μεγάλο παίδεμα η λύση βρέθηκε. έφταιγαν 2 διπλά lnb triax που είχα. δεν συνεργαζόταν καλά με αυτά ο δέκτης. τα αντικατέστησα με 2 maximum και όλα ok.

Καλησπερα μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω συνδεση ftp του δεκτη με το pc ;;αν θελει στο ρουτερ ανοιγμα πορτας και ποια πορτα χρησιμοποιει γιατι δεν μπαινει ουτε στο site τισ εταιριας
Χρειαζεσαι το προγραμμα Personal FTP Server for Vantage.

Καλησπέρα. εμενα μπήκε κατευθείαν στο site της vantage, συνδέεται και με το Personal FTP αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα
User: anonymous IP: 192.168.0.6 tried to enter C:\HD7100\ but has no permission
User 192.168.0.6 tried to LIST a path not allowed. Path modified!
τι δεν έχω κάνει καλά;

Απάντηση: Re: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

καλησπέρα σε όλους. μετά από μεγάλο παίδεμα η λύση βρέθηκε. έφταιγαν 2 διπλά lnb triax που είχα. δεν συνεργαζόταν καλά με αυτά ο δέκτης. τα αντικατέστησα με 2 maximum και όλα ok.
Άντε, καλές hd λήψεις πλέον!:a0210:

Καλή χρονιά σε όλους. πιάνει κάποιος στις 1 το dig* για να δει αν δουλεύει το Au που λεέι το 02440;γιατί σε μένα δεν δουλεύει εκτός και θέλει μετά το πέρασμα του emu να πατήσω το reset factory το οποίο όμως δεν ξέρω που είναι και αν το πατήσω χάνω όλα τα settings;

χειροκίνητα εντάξει.απλά λέω μήπως δούλευε το AU.
ευχαριστώ πολύ πάντως.

Θα ηταν σημαντικο αν εκαναν αλλαγες 2 φορες την ημερα.Αυτοι κανουν 2 αλλαγες το μηνα αν και τωρα τελευταια ανανεωνονται πιο συχνα αλλα παλι αχρειαστο ειναι αφου και παλι δεν ειναι πολλες οι αλλαγες....

Παιδιά, γνωρίζει κανείς αν ο δέκτης αγοραστεί από άλλη χώρα π.χ Γερμανία, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή στο σεττάρισμα;

Ευχαριστώ

Παιδιά, γνωρίζει κανείς αν ο δέκτης αγοραστεί από άλλη χώρα π.χ Γερμανία, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή στο σεττάρισμα;

Ευχαριστώ

Οχι,αφου και τα καταστηματα εδω που τους πουλανε απο ξενες χωρες τους φερνουν......

Οχι,αφου και τα καταστηματα εδω που τους πουλανε απο ξενες χωρες τους φερνουν......

Αξίζει τον κόπο; Υπάρχει σημαντική διαφορά στην τιμή μεταξύ Ελλάδας - εξωτερικού;