analyze_it AVClub Addicted Member 15 July 2008 1,798 30 June 2009 #1 στη γνήσια συσκευασία του (κατάσταση άριστη) - επικοινωνία αποκλειστικά με πμ ή στο 6945181017. Ευχαριστώ πολύ
στη γνήσια συσκευασία του (κατάσταση άριστη) - επικοινωνία αποκλειστικά με πμ ή στο 6945181017. Ευχαριστώ πολύ
analyze_it AVClub Addicted Member 15 July 2008 1,798 1 July 2009 #2 Αγαπητοί φίλοι, έχω λάβει ήδη (!) κάποια πμ, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, πάρτε με τηλέφωνο - δεν έχω τη δυνατότητα να είμαι συνεχώς online! (τα καλώδια είναι στο γνήσιο κουτί τους και έχουν τα γνησια βύσματα της Van Den Hul-είναι σε κατάσταση καινουργή-αντιπροσωπείας) Last edited: 1 July 2009
Αγαπητοί φίλοι, έχω λάβει ήδη (!) κάποια πμ, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, πάρτε με τηλέφωνο - δεν έχω τη δυνατότητα να είμαι συνεχώς online! (τα καλώδια είναι στο γνήσιο κουτί τους και έχουν τα γνησια βύσματα της Van Den Hul-είναι σε κατάσταση καινουργή-αντιπροσωπείας)
analyze_it AVClub Addicted Member 15 July 2008 1,798 1 July 2009 #3 Επικοινώνησε ένας καλός φίλος του φόρουμ μαζί μου, μέσα στο ΣΚ θα βρεθουμε για να το πάρει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! (για να μην υπάρξει παρεξήγηση, εννοείται ότι ΔΕΝ είμαι έμπορος, δίνω τα καλώδιά μου λόγω επιλογής παθητικής προενίσχυσης (ή σωστότερα διαχείρισης)) Last edited: 1 July 2009
Επικοινώνησε ένας καλός φίλος του φόρουμ μαζί μου, μέσα στο ΣΚ θα βρεθουμε για να το πάρει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! (για να μην υπάρξει παρεξήγηση, εννοείται ότι ΔΕΝ είμαι έμπορος, δίνω τα καλώδιά μου λόγω επιλογής παθητικής προενίσχυσης (ή σωστότερα διαχείρισης))
jim... Moderator Staff member 22 February 2008 24,848 Λιβαδιστάν... 1 July 2009 #4 Αν τα δώσεις το ΣΚ ενημέρωσε με σε παρακαλώ για να το κλειδώσω.
analyze_it AVClub Addicted Member 15 July 2008 1,798 1 July 2009 #5 jim... said: Αν τα δώσεις το ΣΚ ενημέρωσε με σε παρακαλώ για να το κλειδώσω. Click to expand... Ευχαριστώ ! - θα ενημερώσω το ταχύτερο!
jim... said: Αν τα δώσεις το ΣΚ ενημέρωσε με σε παρακαλώ για να το κλειδώσω. Click to expand... Ευχαριστώ ! - θα ενημερώσω το ταχύτερο!
analyze_it AVClub Addicted Member 15 July 2008 1,798 2 July 2009 #6 jim... said: Αν τα δώσεις το ΣΚ ενημέρωσε με σε παρακαλώ για να το κλειδώσω. Click to expand... ´Εφυγε σε καλό φίλο εντός φόρουμ! Ευχαριστώ πολύ. Καλές Ακροάσεις Ευχαριστώ Jim
jim... said: Αν τα δώσεις το ΣΚ ενημέρωσε με σε παρακαλώ για να το κλειδώσω. Click to expand... ´Εφυγε σε καλό φίλο εντός φόρουμ! Ευχαριστώ πολύ. Καλές Ακροάσεις Ευχαριστώ Jim