bravelover
New member
- 30 May 2008
- 87
Αυτό είναι ακόμα χειρότερο.. Σημαίνει ότι κάνει και διακρίσεις μεταξύ των πελατών της!
Τις προάλλες έτυχε να είμαι πάνω από το uT ενώ κατέβαζε.. με το που πήγε 12:00 από 250-300ΚBps πήγε καρφί στο 1.3MBps.... Μιλάμε ακαριαία.
Λέτε να το κάνει και η forthnet? μπα.....
Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με τη HOL, ανεβοκατεβάζω 24/7 full speedΤο καλύτερο σίγουρα είναι να μην υπάρχουν όρια, το utilisation των γραμμών να είναι στο 60-70%. Αλλά όταν αυτό δε γίνεται, από το να σέρνονται όλοι για να τερματίζουν τα λιτσέρια με τα torrent με τα εκατοντάδες connections, προτιμώ να σέρνονται τα λιτσέρια. Από αυτή την οπτική γωνία λοιπόν, μπράβο στη HoL.
...για να τερματίζουν τα λιτσέρια με τα torrent με τα εκατοντάδες connections, προτιμώ να σέρνονται τα λιτσέρια...
λιτσέρια = leachers
χαχαχαχα! Αθανατη ελληνικη γλωσσα!!!!!
Πάνο, το καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, και θα συμφωνούσα μαζί σου αν ήταν ακόμα 1995 και το πανάκριβο bandwidth το κυνηγούσαν όλοι οι ISPs με το δίκαννο.
Αλλά εν έτη 2011 και τη στιγμή που κανένας άλλος ISP δεν έχει τέτοια θέματα bandwidth ώστε να χρειάζεται να κάνει traffic shaping, θεωρώ πολύ μεγάλο φάουλ αυτό που κάνει η HOL και σαφέστατα λόγο για να μην την προτιμήσει ο κόσμος.
Να αγοράσει bandwidth ώστε να φτάσει το επίπεδο των άλλων ISPs, όχι να βρίσκει τρόπους να καλύψει την ανεπάρκεια της υποδομής της υποβιβάζοντας τις υπηρεσίες που παρέχει σε κάποιους πελάτες της.
Η άποψή μου έχει κατατεθεί, διαφωνώ με τα πακέτα "ως 24" για όλους. Πρωτ' απ' όλα είναι άδικα. Γιατί εγώ που είμαι στα 3,5km από το Ε/Κ να κατεβάζω με 6-7Mbit και ο άλλος με 24, να πληρώνουμε την ίδια τιμή; Θα πρέπει να γίνουν πακέτα με βάση την ποιότητα και την αξιοπιστία της υπηρεσίας, ενδεχομένως και με κάποια όρια στο download. Τα "κατεβάζω μέρα..
Γι'αυτό πολλές εταιρίες δίνουν και έως 8 ή έως 6! Από τη στιγμή που συγχρονίζεις στα 7 ζήτα να σε πάνε σε πακέτο των 8 και μη παραμένεις άδικα στο πακέτο των 24 και συγχρονίζεις μόνο στα 7 ενώ πληρώνεις για 24! Αν η εταιρία σου δεν σου δίνει 8 αλλά σου δίνει ή 2 ή 24 τότε άλλαξε εταιρία. Τουλάχιστον να δίνεις λιγότερα χρήματα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.