μεγαλυτερο μπουρδελο απο τον οτε δεν υπαρχει εκανα αιτηση στης 11/9/2017 για να παω σε vdsl και ακομα περιμενω!!!τους εχω παρει δεν ξερω και εγω ποσα τηλ και μου λενε οτι εχει κολλησει το συστημα τους και οτι δεν μπορουν να συνδεσουν ενω οι τεχνικοι τους εχουν πει οτι ειμαι καρφωμενος σε vdsl οτι νανε ειναι ο οτε και φυσικα το ποιο καλο απο ολα απο 23 και πηγαν στα 13 mb δεν θα βρυσω...
γιατι ρωτησα μονο ο οτε εχει vdsl στην περιοχη μου ρε γαμωτο.Γιατί δεν πάς στους άλλους παρόχους;
Έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή; Μήπως είναι ακόμα ADSL?
upload 1045kbpsΜε πόσο upload συγχρονιζεις; Επίσης, το ADSL το βλέπεις κάπου στο interface του modem? Αν ναι, μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου;
Κάτι πήγε στραβά. Τηλέφωνο στον ΟΤΕ
Μα τι να φταίει το μόντεμ; Εκτός αν το έχουν κλειδώσει σε λάθος προφίλ αλλά και πάλι δεν είναι θέμα hardware αυτό φαντάζομαι.
Από περιέργεια, όταν με το καλό το λύσεις, πες μας τι έφταιγε
Έχω την εντύπωση ότι είσαι πολύ μακριά από καμπίνα και κακώς σου πούλησαν vdsl
Και εγώ δεν νομίζω ότι φταίει το Modem
Πιστεύω ότι παρότι μεταφέραν τη γραμμή μου από εκεί που ήταν απευθείας στο αστικό κέντρο (~4,5χλμ) στη νέα καμπίνα (~2χλμ) η οποία συνδεεται με το αστικό κέντρο με οπτική, είτε δεν υποστηρίζεται το vdsl καθόλου (ακόμη, λόγω νέας εγκατάστασης) ή με κλειδώνουν εσκεμένα στο adsl2+Anex_A προφίλ αφενός για να μη δεσμέυσουν (λέω εγώ τώρα...) θέση vdsl, αφετέρου γιατί σε αυτή την απόσταση (2χλμ) είτε vdsl ή adsl2+ δεν θα έχει καμία διαφορά // για την ιστορία με αυτή την "αναβάθμιση" η ταχύτητα αυξήθηκε από 4mbs σε 10mbps
όπως και να έχει μου μυριζει μαϊμουδια -- ακόμη θυμάμαι την ατάκα του τεχνικού πεδίου όταν έκανα αναφορά βλάβης να μου λέει ότι "...αν κάνεντε υποβάθμιση σε adsl θα σας ξανασυνδέουμε τη γραμμή απευθείας στο αστικό κέντρο και η ταχύτητα σας θα πάει πάλι εκεί που ήταν πριν..."
τελικά έκανα αρχικά υποβάθμιση από 50vdsl σε 30vdsl και δεν είδα καμία διαφορά
ζήτησα αλλαγή εξοπλισμού (όταν παραλάβω θα δω)
ως τελευταίο μέτρο, αν παραμείνει η κατάσταση ως έχει και επιβεβαιωθεί η παραπάνω υποψία μου, θα τα μαζέψω όλα από τον οτε και θα πάω σε άλλο μαγαζί (φωνή+internet+tv)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.