Προχθες, μετα απο αποσυνδεσεις ιντερνετ, μου εκαναν το τηλεφωνο voip (Speedport), αυτο σημαινει οτι αναμενεται και vdsl στην περιοχη μου; Τωρα παντως λεει μη διαθεσιμο.
Επισης, η ταχυτητα επεσε στα 6-8 (απο 11) - ετσι γινεται λογω voip ή ξαναδηλωνω βλαβη;
Προχθες, μετα απο αποσυνδεσεις ιντερνετ, μου εκαναν το τηλεφωνο voip (Speedport), αυτο σημαινει οτι αναμενεται και vdsl στην περιοχη μου; Τωρα παντως λεει μη διαθεσιμο.
Επισης, η ταχυτητα επεσε στα 6-8 (απο 11) - ετσι γινεται λογω voip ή ξαναδηλωνω βλαβη;
Έχει ανέβει σελίδα με έλεγχο διαθεσιμότητας. Πάντως ακόμα και σε έλεγχο με τηλέφωνο φίλου, που είναι δίπλα σε καμπίνα και έχει attainable περίπου 100, του έχει Χ στα 100,200 οπότε μάλλον δεν δουλεύει σωστά ακόμα.
παντως αυτο το πραγμα με την εγγυημενη ταχυτητα ειναι πολυ μουφα. Απλα γενικα οπως εχουμε ηδη παρατηρησει, οσοι περνουν απο καμπινα συγχρονιζουν σχεδον στο οριο. Οσοι ειναι πανω σε αστικο κεντρο ομως χανουν αρκετα αναλογα με την αποσταση. Δηλαδη τι θα κανουν τωρα που λενε "εγγυημενη ταχυτητα". Θα φτιαξουν καινουρια καμπινα επειδη μου εγγυηθηκαν την ταχυτητα;
Βλέπω στο Excel την καμπίνα στο χωριό μου να μην την εχει μέσα. Τι θα πει αυτό ότι θα γίνει αργότερα αναβάθμιση;
send from my nexus 5 using Tapatalk
Το rural έγινε το καλοκαίρι είχαν σκάψει τους δρόμους κεντρικάΑναθέσεις εκ νέου θα γίνονται ανά εξάμηνο οπότε απλά περιμένεις. Υπάρχει μια καλή περίπτωση να ανήκεις στις λευκες αγροτικές με το rural, οι 2 αναθεσεις στον ΟΤΕ ολοκληρώθηκαν, η μια στην Ιντρακατ ναυάγησε, πρέπει να δούμε τι θα γίνει.
Μπορείς να μας ανεβάσεις ένα screenshot από τα στοιχεία του modem; Το VoIP δεν συνδέεται κάπως με μείωση στη ταχύτητα.
Ναι αλλά θα δίνουν από ΑΚ;
Άσε που το 200/20 ζαχαρωνω. Το 100 δίνει μόνο 10 νομίζω
Στην ευρώπη όπου πήγα το download ήταν ίδιο με το upload τρομερά βολικό και χρήσιμο.
Εδώ πάλι να πρωτοπορούμε αρνητικά.
Από VDSL Vectoring πακετα δεν θα δεις symmetric upload/download
Κάτσε να φτάσει η οπτική ίνα στο σπιτι και βλέπουμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.