Κυρίως το θέλω για καλύτερο UP/DL..
Εταιρεία προς το παρόν δεν σκέφτομαι να αλλάξω μιας και έχω προνομιακό πακέτο με VF, εξάλλου και η HOL δίνει VDSL από καμπίνα ΟΤΕ η οποια εχει τοποθετηθεί στα 20 μέτρα από το σπίτι μου ..
Αυξήθηκε λόγω των νέων καναλιών που έβαλε ο ΟΤΕ TV
Μην ψάχνεις το πρόγραμμα. Το κόστος ανέβηκε λόγω δικαιωμάτων των champion league & europa league. Αν βγάλεις τα αθλητικά δεν υπάρχει αύξηση.
Επειδή δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το ρούτερ του ΟΤΕ, ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να κάνω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στο ρούτερ που ήδη έχω (Draytek 2760n) και το οποίο υποστηρίζει και A και V DSL...vdsl για μένα σημαίνει "upload, upload, upload".... είχα και εγώ σταθερή κλπ γραμμή adsl όπως και εσύ, ΑΛΛΑ άλλο το 1mbit και άλλο τα 3-5-10mbit... Περνάω εικόνα από ΙΡ κάμερες, τορρεντ, skype, cloud, κλπ κλπ, και ούτε καν ασχολούμαι να βάλω QoS κλπ (πλην αυτά που έχει έτσι κι αλλιώς το ίδιο το router)...
Συνηθως δινει το Speedport W724 ή εναλλακτικά το ZTE Η168Ν (αυτό που δινει/έδινε και η HOL).
Αν δεν κάνω λάθος, κανένα απο τα 2 δεν εχει Gigabit ethernet πόρτες (Το ZTE σίγουρα δεν εχει - κάτοχος γάρ..)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.