VDSL από τον ΟΤΕ

Ναι, ενεργοποιείται σε πολλές περιοχές και ταυτόχρονα σημαίνει πως είσαι eligible για τα 100. Εάν θέλεις, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις ως feature από τα modulation settings και θα δεις τον συγχρονισμό στα 7 ή στα 14 Mbps :)

Πολυ περιπλοκα πραγματα λετε εδω :p

Αυτο το "Vectoring" εμφανιστηκε προσφατα και στο δικο μου (εκτος αν δεν το ειχα προσεξει παλαιοτερα)

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    43.5 KB · Views: 187
Γκρρρρ, τα χάπια μου! Σε ένα μήνα κλείνει ένας χρόνος από τότε που τοποθετήθηκε η καμπίνα μου, και ακόμα ούτε που βλέπω καν στον ορίζοντα πότε θα ηλεκτροδοτηθεί, πότε θα δοθεί διαθεσιμότητα κτλ.

Και αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι γιατί η Cosmote δεν μας έδωσε απλό VDSL μέχρι 50 Mbps όλους αυτούς τους μήνες, αλλά έπρεπε ντε και καλά να περιμένουμε τον γραφικό Καλογρίτσα να μας ηλεκτροδοτήσει τις καμπίνες για να ενεργοποιηθούν σε Vectoring... :nounder:

Για να εχεις vdsl χρειαζεσαι ρευμα στην καμπινα.
Το ρευμα δεν εχει να κανει με το vectoring.

Καλά είσαι όμως.
Εγώ έχω κλείσει ήδη τον 1,5 χρόνο

καλη φαση τα 100 ;)

6866431571.png

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: VDSL από τον ΟΤΕ

Ποιος είναι ο αριθμός της καμπίνας σου;

Να υποθέσω πως ο αριθμός καμπίνας μπορεί να βρεθεί μονο από την καμπίνα και όχι από καπου αλλου, σωστά;

Να υποθέσω πως ο αριθμός καμπίνας μπορεί να βρεθεί μονο από την καμπίνα και όχι από καπου αλλου, σωστά;

Ή στη καμπίνα επάνω ή στον κατανεμητή του σπιτιού ή στο box του ΟΤΕ έχει ένα τριψήφιο νούμερο ή δύο νούμερα της μορφής 471-211.

εχεις 200αρα ρε @#$%&#$%????!!!!

Μην ανησυχείς, δεν τις δίνουν εμπορικά ακόμα :D

Ή στη καμπίνα επάνω ή στον κατανεμητή του σπιτιού ή στο box του ΟΤΕ έχει ένα τριψήφιο νούμερο ή δύο νούμερα της μορφής 471-211.

ΟΚ ....ο Ntino απλα με trollarει τοτε που να του καει το router και να εχει 10000FEC error to δεπτερολεπτο :laugh:

Ειμαι πιλοτος κυριε Ανδρεα :D

Απάντηση: Re: VDSL από τον ΟΤΕ

:ernaehrung004: