http://en.wikipedia.org/wiki/Veep_(TV_series)
Kολαση!
Μεσα στα δυο τρια καλυτερα που κυκλοφορουν ανεξαρτητως ειδους...
Οι κυκλοι ειναι τρεις (οχτω 30λεπτα επεισοδια ο πρωτος,απο 10 οι αλλοι δυο).Την ανοιξη θα βγει ο τεταρτος...
Ρε γαμώτο, τα ίδια μου είπε κι ο Takisot...
Το ξεκίνησα και το παράτησα, δεν τη πήγαινα με τίποτε... Λες να ξαναδοκιμάσω;
Κοιτα αν σε χαλασε η σκηνοθεσια και η αφηγηση,που ειναι λιγο "χαοτικη",δεν θα σου αρεσει καθως συνεχιζει στο ιδιο στυλ.
Και μενα αν μου στραβωσει κατι απο την αρχη δυσκολα με φερνει τουμπα στη συνεχεια.
Το Veep δεν ειναι "Μαλιστα Κε Υπουργε".Εδω δεν παιρνεις ανασα,οποτε σου παιρνει λιγο να το συνηθισεις.
Σαν σατιρα παντως δεν αφηνει τιποτα ορθιο και η πλακα ειναι οτι οι ειδικοι εξω την θεωρουν την πιο ρεαλιστικη πολιτικη σειρα (γενικα οχι μονο σατιρα) που εχει γυριστει.
Καταλαβαινεις λοιπον...
Οπως μου τα λές μάλλον θα ξαναδοκιμάσω... Απ´ αυτού του είδους τις σειρές η αγαπημένη μου ήταν το The West Wing.
Το West Wing ειναι η αγαπημενη μου σειρα γενικα.
Αλλα το Veep ειναι παντελως διαφορετικο.
Η Δυτικη Πτερυγα ειχε ενα ρομαντικο ιδεαλισμο με στοιχεια screwball κωμωδιας,για να μη γινεται πομπωδες,στο Veep εχουμε πληρη ισοπεδωση των παντων.
Ανελεητο και ξεκαρδιστικο...
..Είχε ξεκινήσει μια συζήτηση εδώ πέρυσι και είπα να δοκιμάσω. Στο 10λεπτο του 1ου Κύκλου το είχα σταματήσει. Πριν 3 μέρες σκέφτηκα να ξαναδοκιμάσω. Απορούσα πώς το είχα απορρίψει. Εξαιρετικό!! Ισοπεδωτικό και, όπως γράφει ο superfly, δεν παίρνεις ανάσα. Η πρωταγωνίστρια απολαυστική.
Προσοχή να μην το ξεκινήσετε σε λάθος timing.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.