VELODYNE CHT-Q Subwoofer (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sunfire SDS 10 )

μπας και πρεπει να περιμενω για στρωσιμο και μου κανει αυτα τα περιεργα νερα?

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sunfire SDS 1

3,15 ειναι το μετρησα.
λοιπον υστερα απο αλλαγη καλωδιου και μια κλωτσια απο τα νευρα μου καπως ηρθε στα ισα του....
εχει μικρη αποκλιση τωρα αλλα εχω αρκετα κενα στο σαλονι πλεον.θα με τρελανει...........

To σαμπ κλώτσησες ρε; Ηρέμησε ρε φίλε, υπομονή κάνε και θα ρθει στα ίσα του, ακόμα δεν μου απάντησες δοκίμασες να το σηκώσεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sun

To σαμπ κλώτσησες ρε; Ηρέμησε ρε φίλε, υπομονή κάνε και θα ρθει στα ίσα του, ακόμα δεν μου απάντησες δοκίμασες να το σηκώσεις;

ενταξει δεν το εμπασα και μεσα.απο πισω μια ελαφρια.και ο αγιος φοβερα θελει...χαχα
οχι δεν το εβαλα σε σκαμπο ακομα δεν προλαβα.καλωδιο αλλαξα ενα καλο hi speed proel και δοκιμασα την αντιστοιχη θεση απο την δεξια μερια τωρα.αρκετα καλυτερα σχεδον σουπερ.το βαζω παλι οπως πριν στην πρωτη και επαιζε καλα παλι στον καναπε.σχεδον σουπερ.αλλα μου κανει κενα στο σαλονι αντιστοιχα οτι μου εκανε χτεσ στο καναπε.το αντιθετο δηλαδη.οποτε ρωτω παλι μηπως ειναι και θεμα στρωσιματος ολο αυτο που παθαινω που δεν το νομιζω βεβαια.και ελπιζω να αποκτησω ογκο με το καιρο και στρωνοντας το γιατι ειναι ξερω τωρα τισ πρωτες 3 ωρες που παιζει

Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sunfire SDS 10 )

αααααααα και κατι τελευταιο που παρατηρησα.
το κροσοβερ πισω ειναι αρκετα ζεστο ως παρα πολυ τοσο οταν δουλευει αλλα και στο standby κατασταση.να ανυσηχω?μηπως να το κλεινω απο διακοπτη?σχεδον δεν ακομπασ χερι απο ζεστη.........

Re: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sunfire SDS 10 )

Εννοείται ότι δεν γίνεται να είναι ομοιόμορφο το μπάσο σε όλο το χώρο. Το θέμα είναι να ακούς σωστά εκεί που κάθεσαι.

Τι εννοείς είναι ζεστό το κροσόβερ; Αν εννοείς το μέρος εκείνο που είναι οι συνδέσεις προφανώς εκεί είναι ο ενισχυτής του και γι' αυτό ζεσταίνεται.

Last edited:
Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sunfire SDS 10 )

Εννοείται ότι δεν γίνεται να είναι ομοιόμορφο το μπάσο σε όλο το χώρο. Το θέμα είναι να ακούς σωστά εκεί που κάθεσαι.

λογικο και αναμενομενο αυτο.να περιμενω αλλαγες στον ηχο με το καιρο?

καλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα......

Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sunfire SDS 10 )

καλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα......

ωχ με τρομαζεις...
αν δεν αποκτισει λιγο ογκο και βαθος το χασαμε το κορμι πατριωτη.....
για στρωσιμο με χαμηλες εντασεις ή να το τσιμπησω λιγο να το κουναει?

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sunfire SDS 1

ωχ με τρομαζεις...
αν δεν αποκτισει λιγο ογκο και βαθος το χασαμε το κορμι πατριωτη.....
για στρωσιμο με χαμηλες εντασεις ή να το τσιμπησω λιγο να το κουναει?

Κάποιος γνώστης από δω μου είχε συστήσει να του τα χώσω, όσο πιο γρήγορα το κάνω τόσο πιο γρήγορα θα στρώσει μου είχε πει οπότε...

Κάποιος γνώστης από δω μου είχε συστήσει να του τα χώσω, όσο πιο γρήγορα το κάνω τόσο πιο γρήγορα θα στρώσει μου είχε πει οπότε...

Μ´αρεσε αυτο!!!!!
Παω να το γκρεμίσω τελειώνοντας την δουλεια σε ολίγον ;)

Δεν είναι main ηχεία να ακούς χροιές σε όλο το φάσμα. Σε αυτά όντως το στρώσιμο γίνεται αντιληπτό σε μεγάλο βαθμό.

Θα γίνει κάποιο στρώσιμο αλλά όπως σου είπα μην περιμένεις και πολλά. Έχω αλλάξει 4 subs και με την πάροδο του χρόνου οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, στο ένα δεν κατάλαβα καμία.

Τελικα δε μας είπες το πιο βασικό. Σε σχεση με το παλιο στην ιδια θέση (υποθέτω)τι λέει; Α! Και Όταν το έστησαν χρησιμοποιησες την ισοσταθμιση που νομίζω ότι εχει; Την έβαλες προφανώς στη θέση ακροασης;

Τελικα δε μας είπες το πιο βασικό. Σε σχεση με το παλιο στην ιδια θέση (υποθέτω)τι λέει; Α! Και Όταν το έστησαν χρησιμοποιησες την ισοσταθμιση που νομίζω ότι εχει; Την έβαλες προφανώς στη θέση ακροασης;

Ναι εννοείται την εκανα την ισοσταθμιση.10 δευτερόλεπτα δουλεια ήταν αμέσως έγινε στην θέση ακρόασης.
Σε σχεση με το jamo 8" αυτο που ακους αμέσως ειναι οτι σαφως το βελο εχει παραπανω ενταση και λογικο αλλα δεν βγάζει,ακομα τουλαχιστον,το βάθος και όγκο που είχε το jamo.
Με το στρωσιμο ελπιζω να λυθεί λίγο.σε μεγάλες εντάσεις αρκετές μεγάλες καλύπτει τις κολωνες.θα το ήθελα λίγο πιο ανάλαφρο στη μουσικη αλλα το ψάχνω ακομα.ταινια αύριο θα δοκιμάσω.ολα τα λεφτα το τηλεχειριστήριο παντως!!!!

Δεν το δοκιμάζεις και χωρίς την ισοσταθμιση μήπως αυτη τη χαλάει την κομποστα;

Δεν το δοκιμάζεις και χωρίς την ισοσταθμιση μήπως αυτη τη χαλάει την κομποστα;

Δεν ξέρω πως την σβηνουν....
Αν και δεν άκουσα καμια διάφορα.
Και αναγκαστικά μαλλον πρέπει να επιλέξεις καποια προρυθμιση rock,cinema,jazz,game.

Ναι εννοείται την εκανα την ισοσταθμιση.10 δευτερόλεπτα δουλεια ήταν αμέσως έγινε στην θέση ακρόασης.
Σε σχεση με το jamo 8" αυτο που ακους αμέσως ειναι οτι σαφως το βελο εχει παραπανω ενταση και λογικο αλλα δεν βγάζει,ακομα τουλαχιστον,το βάθος και όγκο που είχε το jamo.
Με το στρωσιμο ελπιζω να λυθεί λίγο.σε μεγάλες εντάσεις αρκετές μεγάλες καλύπτει τις κολωνες.θα το ήθελα λίγο πιο ανάλαφρο στη μουσικη αλλα το ψάχνω ακομα.ταινια αύριο θα δοκιμάσω.ολα τα λεφτα το τηλεχειριστήριο παντως!!!!
Δοκίμασε την ισοστάθμιση με το μικρόφωνο κοντά στο υπογούφερ κι όχι στη θέση ακρόασης και μετά βάλε να ακούσεις.

Με το στρωσιμο ελπιζω να λυθεί λίγο.σε μεγάλες εντάσεις αρκετές μεγάλες καλύπτει τις κολωνες.θα το ήθελα λίγο πιο ανάλαφρο στη μουσικη αλλα το ψάχνω ακομα.ταινια αύριο θα δοκιμάσω.

Γενικά τα subs στη μουσική μπερδεύουν λίγο τα πράγματα. Αφού τα main σου είναι μεγάλα ηχεία δαπέδου καλύτερα να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς. Ίσως να είναι και περιττό. Την πραγματική του αξία θα την καταλάβεις σε ταινίες.

Γενικά τα subs στη μουσική μπερδεύουν λίγο τα πράγματα. Αφού τα main σου είναι μεγάλα ηχεία δαπέδου καλύτερα να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς. Ίσως να είναι και περιττό. Την πραγματική του αξία θα την καταλάβεις σε ταινίες.
+1!!!
Και οτι ετοιμαζομουν να γραψω, ακουσε το πρωτα σε χρηση ταινιας και μετα μας λες τι παιζει. Στη μουσικη και ειδικα με τα ηχεια που εχεις ειναι πραγματικα περιττο. Αν θες να παιζει, τοτε ισα που θα πρεπει να ακουγετε και να ''βοηθαει'' τα κυριως.