leonkoum Supreme Member 20 December 2008 5,032 7 December 2021 #41 vadergr said: .................. Οχι σαν το Eternals Click to expand... Τοσο μεγαλη 'πατατα' ειναι τελικα αυτο? Η αληθεια ειναι οτι δεν ακουγεται καθολου και μαλλον παει 'απατο'....
vadergr said: .................. Οχι σαν το Eternals Click to expand... Τοσο μεγαλη 'πατατα' ειναι τελικα αυτο? Η αληθεια ειναι οτι δεν ακουγεται καθολου και μαλλον παει 'απατο'....
cmoustos AVClub Addicted Member 25 August 2008 2,121 Θεσσαλονικη 17 December 2021 #42 Πέρασε και δεν ακούμπησε. Μου φάνηκε χειρότερο από το πρώτο. Κρίμα γιατί ως χαρακτήρας έχει πολύ ψωμί ο Venom άλλα καίγεται στο political correct της εποχής νομίζω. Ένα 6άρακι βαριά βαριά Reactions: John Locke
Πέρασε και δεν ακούμπησε. Μου φάνηκε χειρότερο από το πρώτο. Κρίμα γιατί ως χαρακτήρας έχει πολύ ψωμί ο Venom άλλα καίγεται στο political correct της εποχής νομίζω. Ένα 6άρακι βαριά βαριά
skysound Supreme Member 28 January 2007 7,197 Θεσσαλονίκη 29 December 2021 #43 Τελειως για τα σκουπιδια.