Version 2.1

Η ταχυτητα ειναι πολυ καλη, και το backup sto itunes.
Γενικα η αισθηση ειναι καλυτερη, το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να περασω πια apps σε .app μορφη χειροκινητα, αλλα μονο σε .ipa μορφη μεσα απο itunes.

Και τα Ελληνικα μπηκαν σε 2 λεπτα, ευκολα και δουλευουν χωρις κολληματα!

Μέσω Cydia δεν μπορείς;

Για πεστε αλλα προβληματα να ξερουμε κι εμεις που λεγαμε να τη βαλουμε (ξανα) τωρα που βγηκαν τα ελληνικα?

Να διευκρυνήσω ότι το πρόβλημα με τις κλήσεις που χάνονται το έχω με την παλιά έκδοση (2.0.2), δεν έχω βάλει τη 2.1 ακόμα. Απλά διάβασα ότι κάτι τέτοιο διορθώνουνε με την καινούργια έκδοση αλλά δεν ξέρω για ποιό πρόβλημα μλάνε.

Μεσω cydia μπορεις να εγκαταστησεις τις εφαρμογες που ειναι δωρεαν, demo Κλπ.
Aλλα αν θες να βαλεις καποιες που κατεβασες απο Internet δεν μπορεις.
Μονο μεσω itunes και μορφης .ipa.

Οταν παμε να απαντησουμε ενα μηνυμα και δεν το κανουμε τελικα.Καθε φορα που ανοιγουμε τα μηνυματα και παμε να διαβασουμε το συγκεκριμενο μηνυμα εμφανιζεται μεσα απο το πληκτρολογιο.Και ρωτω.Πως βγαζουμε το γ.....ο πληκτρολογιο απο τη μεση?Απλα για παντα αυτο το μηνυμα θα εμφανιζεται μεσα απο το πληκτρολογιο?τι κουλο ειναι αυτο?

Μόλις δοκίμασα την κάρτα της WIND και στο παλιό το iPhone 2G (2.0.2) και τελικά και εκεί μου βγάζει No SIM. Οπότε ή τρελή σύμπτωση ή μου την έκαψε την καρτούλα πάνω στο update.:violent-smiley-030:

Και εδώ τα ίδια!!! Έκανα update σε 2.1 την Παρασκευή και όλα πήγαν μια χαρά. Χθες το βράδυ έκανα restore και τώρα μου βγάζει No SIM. Έβαλα την SIM σε άλλο κινητό και εκεί τα ίδια. Πάω στη WIND σήμερα για νέα SIM :-(

Και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Last edited:
Εχω προσπαθήσει να βαλω την καινουργια εκδοση 3-4 φορες αλλα τζιφος.Καθε φορα που το downloading στο itunes φτανει sto 99,9% σταματαει και βγαζει μηνυμα οτι απετυχε λογο συνδεσης.Το κακο ειναι οτι καθε φορα μετα ξεκιναει και κατεβαζει παλι απο το μηδεν.Εχει συμβει σε κανεναν αυτο?

Τελικα κατεβαζα πρωτα το update και μετα συνδεσα το iphone και ολα πηγαν κατευχη.Και επιτελους λυθηκε και το bag με τα μηνυματα που ειχε η προηγουμενη εκδοση...λυτρωση..

Οταν κανω build το custom firmware, οταν ρωταει αν εχει ξαναγινει pwned το τηλεφωνο μου, παταω yes η no? Καπου διαβασα οτι αν πατησω yes, δε θα εχει σημα μετα.

(Το εχω κανει pwned, γιαυτο ρωταω)

Οταν κανω build το custom firmware, οταν ρωταει αν εχει ξαναγινει pwned το τηλεφωνο μου, παταω yes η no? Καπου διαβασα οτι αν πατησω yes, δε θα εχει σημα μετα.

(Το εχω κανει pwned, γιαυτο ρωταω)

Εγώ του πάτησα yes γιατί είναι ήδη pwn η συσκευή και έτσι στάματησε εκει, και έχω σήμα μία χαρά....

Την version θέλει μονο να φτιάξεις δεν συνδέεις ποτέ το iPhone....

Από 2.0.2 στην 2.1 το έκανα....

Πατησα No τελικα για να μην εχω τρεξιματα παλι. Ολα οκ, με τα ελληνικα του και τα ετσι του:p Εχω την εντυπωση οτι η 1.1.4 εξακολουθει να ειναι πιο γρηγορη, αλλα αφου λειτουργει οπως και πριν, τοτε ολα χαλλλαρα!

Δε μπορω να κανω ssh ενω εχω εγκατεστημενο το openssh, και τα λοιπα. Μηπως ξερετε τι φταιει? Δε μπορω να βρω λυση στο νετ, οποτε βοηθατεεε:p

Δε μπορω να κανω ssh ενω εχω εγκατεστημενο το openssh, και τα λοιπα. Μηπως ξερετε τι φταιει? Δε μπορω να βρω λυση στο νετ, οποτε βοηθατεεε:p

Ειπάρχουν διάφορα προβλήματα σε αυτό το κομμάτι σε διάφορους, και δεν ξέρω από που προέρχεται, εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα.... From_cydia

Εχει γραφτεί και αυτό..

Αν το έβαλες από το cydia σβήστο και βάλτο από το installer, και ίσως έρθει....