Very Important Watches στο Intercontinental

Mικρή έκθεση όντως αλλά και πολύ «μεγάλη»! Nομίζω δεν θα έπρεπε να περιμένει κανείς κάτι περισσότερο αφού οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου έκαναν πολύ αισθητή την παρουσία τους.

Ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της έκθεσης (προσωπική μου άποψη).

Tο HUBLOT BIG BANG σε κόκκινο χρυσό...

Attachments

• hublot_bigbang.jpg
    hublot_bigbang.jpg
    16.9 KB · Views: 16
Tο πανακρίβου & απλησιάστου Grand Complication Skeleton Tourbillion της Vacheron Constantine από ροζ χρυσό.

Attachments

• vc.jpg
    vc.jpg
    13.4 KB · Views: 10
To Grande Complication tης IWC σε πλατίνα και μαύρο λουράκι από δέρμα κροκόδειλου ήταν εκεί αν θυμάμαι καλά...

Eνδεικτικά βάζω τα χαρακτηριστικά του έτσι για να καταλάβουμε λίγο σε ποιά επίπεδα κυμαινόνταν όλα εκεί...

Production limited to 50 watches per year
- Mechanical movement
- Self-winding
- Chronograph
- Minute repeater
- Perpetual calendar
- Four-digit year display
- Perpetual moon phase display
- 659 mechanical parts
- Screw-in crown
- Crown-activated rapid calendar advance
- Convex sapphire glas

Attachments

• iwc.jpg
    iwc.jpg
    39 KB · Views: 11
Tο Grande Complication Gyrotourbillion 1 (με το πρώτο σφαιρικό tourbillion ever παρακαλώ!) της Jaeger-Lecoultre σε πλατίνα με κόστος 390.000 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

Attachments

• gyro.jpg
    gyro.jpg
    13.2 KB · Views: 13
Tο Aeternitas της Frank Muller με κόστος (κρατηθείτε από την καρέκλα πρώτα) 1.000.000 έουρα... Aυτό φυσικά δεν ήταν στην έκθεση...

Attachments

• normal_Aeterniras.jpg
    normal_Aeterniras.jpg
    47.9 KB · Views: 13
ΜΗΤΣ είσαι σίγουρος ότι το ρολόι του... εκατομμυρίου δεν ήταν εκεί; Εγώ πάντως το είδα :-) (ή τουλάχιστον στο stand που βρισκόταν η συγκεκριμένη εταιρία σχολίαζαν ότι το κεντρικό κομμάτι κόστιζε τόσο, αλλά δε θυμάμαι αν είναι ακριβώς το ίδιο μ' αυτό που έχεις στη φωτογραφία).

Μάνος Σταυρόπουλος said:
ΜΗΤΣ είσαι σίγουρος ότι το ρολόι του... εκατομμυρίου δεν ήταν εκεί; Εγώ πάντως το είδα :-) (ή τουλάχιστον στο stand που βρισκόταν η συγκεκριμένη εταιρία σχολίαζαν ότι το κεντρικό κομμάτι κόστιζε τόσο, αλλά δε θυμάμαι αν είναι ακριβώς το ίδιο μ' αυτό που έχεις στη φωτογραφία).

Φίλε δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά δεν το πήρε κάπου το μάτι μου. Bέβαια το συγκεκριμένο lobby δεν το έψαξα και τόσο πολύ αφού εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα... Mπορεί να ήταν και να μην το είδα. Aν σχολίαζαν πάντως το κόστος ήταν σίγουρα αυτό γιατί δεν έχει άλλο τέτοιας αξίας.

Re: Απάντηση: Very Important Watches στο Intercontinental

Μπελλος Ευαγγελος said:
εγω εχω χομπυ να μαζευω Ρωσικα ΡΟΛΟΓΙΑ ......

αλλα μου αρεσουν πολυ και τα TAG H

Bγάλε καμιά φωτό με τα δικά σου Mπέλλο να δούμε... Kάπου νομίζω είχες ανεβάσει κάποια στιγμη αν δεν κάνω λάθος...

Είμαι fun του καλού ρολογιού.Μου αρέσουν τα Tourbillion αλλά πολλά τα λεφτά.Προς το παρόν έχω ένα Sector 650.Πιστεύω ότι από τα ελάχιστα "κοσμήματα" που μπορεί να φορέσει ο άνδρας είναι το ρολόι.

Μηχανολογικά οι μηχανισμοί tourbillon σκίζουν αλλά αισθητικά μου φαίνονται λίγο παραπάνω "κλασσικοί" απ'όσο πρέπει. Τελευταία μου αρέσουν και οι rattrapante μηχανισμοί.

Όσο απο εταιρείες (όπως είχα πεί και παλιότερα) IWC και πάσης Ελβετίας.

Eγώ προσωπικά βρίσκω το tourbillion απίστευτα πανέμορφο αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί και με το ανάλογο design στο ρολόι γιατί όντως μερικές φορές δείχνει πολύ κλασικό.

drioannis ΣIΓOYPA ένα από τα EΛAXIΣTA κοσμήματα του άντρα είναι το ρολόι.

Tα λεφτά είναι πολλά πάντως παιδιά...