VFM απο τα λιγα...

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,765
Ministry Of Silly Walks
Η ιστορια εχει ως εξης...Ειχα παρει ενα ζευγαρι πριν απο δυο χρονια περιπου για το συστηματακι που εχω στο χωριο..
Θα επαιζε με ενα sony της δεκαετιας του '90 οποτε οπως καταλαβαινετε δεν ειχα μεγαλες απαιτησεις..
Οταν το τοποθετησα ομως ηρθε η πρωτη κατραπακια...Μεγαλα σωματα,τεραστια (για τα κυβικα του) στερεοφωνικη εικονα και καθολου κουραστικο σε πολυωρες ακροασεις...Λιγο τα χαμηλα του πλατιαζουν αλλα σε αυτο μαλλον ευθυνεται ο sony...
Χθες επεσα τυχαια πανω του στο youtube,με σαφως καλυτερο στησιμο απο το δικο μου...
Το ηχειο κοστιζει 125 ευρω και νομιζω οτι ειναι μια οικονομικη ευκαιρια για καποιον που θελει να ξεκινησει αλλα δεν διαθετει το μεγαλο budget...

Να και το βιντεακι...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: VFM απο τα λιγα...

Σπύρο, που τα έχουν ; κοιτάω για τον γιό μου κάτι τέτοιο ...

Σου εστειλα pm....Αν υπαρχουν σε στοκ εκει που τα πηρα,παρε τον γιο και πηγαινε να τα ακουσεις...Κατι magnat κλπ στην ιδια τιμη τα εχουν για πρωινο...

συγνωμη αλλα το βιντεάκι τι νοημα εχει? να ακουσουμε τα ηχεια? :laugh:

εγω νομιζα οτι θα μας τα δείξει απο κοντά κτλ.

Απάντηση: Re: VFM απο τα λιγα...

συγνωμη αλλα το βιντεάκι τι νοημα εχει? να ακουσουμε τα ηχεια? :laugh:

εγω νομιζα οτι θα μας τα δείξει απο κοντά κτλ.

Το βιντεακι ηταν συμπληρωματικο...Η αναφορα στην υπαρξη των συγκεκριμενων ηχειων,ειναι το κυριως θεμα...Αν και με ακουστικα βγαινουν καποια συμπερασματα...

Re: Απάντηση: Re: VFM απο τα λιγα...

Το βιντεακι ηταν συμπληρωματικο...Η αναφορα στην υπαρξη των συγκεκριμενων ηχειων,ειναι το κυριως θεμα...Αν και με ακουστικα βγαινουν καποια συμπερασματα...

Μην προσπαθησεις. θα ειναι εντελως λανθασμενα.

Μην προσπαθησεις. θα ειναι εντελως λανθασμενα.

Ξεχνας οτι τα εχω ακουσει απο κοντα...Τελος παντων...Μια αναφορα εκανα...Οποιος θελει τα βρισκει και τ' ακουει...

Ξεχνας οτι τα εχω ακουσει απο κοντα...Τελος παντων...Μια αναφορα εκανα...Οποιος θελει τα βρισκει και τ' ακουει...

Οχι δεν διαφωνώ στο οτι παιζουν καλά, απλά τονίζω οτι δεν μπορει ενα μικρφωνο κάμερας (βασικά κανένα) στημένο απέναντι απο ενα ηχείο να μεταφέρει στο ελάχιστο το τι θα ακούσεις. Ζωντανά και μονο!
Ωραίο ηχειάκι φαίνεται πάντως και απότι βλέπω στα sites εχει και καλο rating.

Οχι δεν διαφωνώ στο οτι παιζουν καλά, απλά τονίζω οτι δεν μπορει ενα μικρφωνο κάμερας (βασικά κανένα) στημένο απέναντι απο ενα ηχείο να μεταφέρει στο ελάχιστο το τι θα ακούσεις. Ζωντανά και μονο!
Ωραίο ηχειάκι φαίνεται πάντως και απότι βλέπω στα sites εχει και καλο rating.

Το ακουσα για πρωτη φορα με ενισχυτη του χιλιαρικου...Η εκτιμηση που καναμε πριν μαθουμε την τιμη (ημουν με φιλο),ηταν οτι ανηκει στην κατηγορια των πεντακοσιων ευρω...
Μολις μαθαμε τιμη μας πεσαν τα σαγονια...