Ωραίο το fiio A1 αλλά δυστυχώς το τηλέφωνο δεν έχει jack. Παιρνει ακουστικά type c. Οπότε μόνο με αντάπτορα θα παίξει αυτό αλλά θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου 10 πράγματα. Άρα μόνη λύση το btr1?
Άφησες το let max 2 ? Σε τι πήγες ? Τα cdla αν είχαν δυνατότητα για σιλικόνες, ώστε να απομονώνεται κάπως το αυτί, αλλά και να γεμίζει το μπάσο, θα ήταν το καλύτερο in ear που υπάρχει....έχω κι εγώ τέτοιο θέμα με το κινητό μου το οποίο έχει type c.
Με αντάπτορα δε παίζει δυνατά τα "κανονικά" ακουστικά.
Προσωπικά έχω λύσει το θέμα με τα ακουστικά του προηγούμενου κινητού μου τα οποία έχουν type c σύνδεση. Τα le eco CDLA headphones. Σε ότι αφορά το θέμα της έντασης παίζουν πολύ πιο δυνατά αλλά αν θες την άποψη μου παίζουν και πολύ καλά για τα λεφτά τους.
Ωραίο το fiio A1 αλλά δυστυχώς το τηλέφωνο δεν έχει jack. Παιρνει ακουστικά type c. Οπότε μόνο με αντάπτορα θα παίξει αυτό αλλά θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου 10 πράγματα. Άρα μόνη λύση το btr1?
Πήγα σε xiaomi mi note 3.Άφησες το let max 2 ? Σε τι πήγες ? Τα cdla αν είχαν δυνατότητα για σιλικόνες, ώστε να απομονώνεται κάπως το αυτί, αλλά και να γεμίζει το μπάσο, θα ήταν το καλύτερο in ear που υπάρχει....
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν <40mW βλέπω, οπότε μέχρι 32ohm θα είναι οκ (αν και αναφέρει οδήγηση ονομαστική <100 Ohm)Τα meze είναι δοκιμασμένα και καλά.
Γενικά ότι επιλέξεις να προσέξεις να είναι εύκολο ακουστικό αφού το Fiio btr1 (αυτό έχειςδεν έχει ιδιαίτερα δυνατή έξοδο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.