Video 60fps

Απάντηση: Re: Video 60fps

Δε ξέρω ρε παίδες και πολλά
Αλλά προσωπικά προτιμώ να βιντεοσκοπώ μονό με τον οπτικό σταθεροποιητή (εφόσον υπάρχει) και μετά να τρέχω τη σταθεροποίηση σε καλό desktop πρόγραμμα
Έτσι έχω θεωρώ καλύτερο αποτέλεσμα

Για πες ενα καλο desktop πρόγραμμα ( θελω να δοκιμάσω κατι κουνημένα )

Και του youtube το stabilize κάτι κάνει – σε τελικό στάδιο εάν δεν έχεις κάνει τίποτε ως τότε – και εύκολα υποκαθιστά αυτό του κινητού τηλεφώνου.
Vegas Pro σε PC ή FCPX είναι γρήγορα και εύκολα εργαλεία και κατευθείαν κάνουν καλή δουλειά –εφάμιλλη δουλεία με αυτή που θα περίμενες. Όχι θαύματα, αλλά καλύτερη από κινητού καθώς μπορεί να τα παραμετροποιήσεις.
Επόμενη κατηγορία με πολύ δουλειά είναι τα πιο πρόσφατα warp. Έχει το After Effects warp φίλτρο. Θέλει περισσότερη δουλειά και ώρα. Υπάρχουν και κάποια πιο άγνωστα warp plugins που δεν τα ξέρω, αλλά το warp είναι της μόδας και του μέλλοντος.
Το Davinci λένε ότι κάνει πολύ εύκολα -> πολύ καλή δουλειά. αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Γενικά εάν θες την άποψη μου, βρές τις πιο κουνημένες σκηνές και αφαίρεσε τες εντελώς. Μην τρέξεις ένα stabilize για όλο το video. Κάνε το τμηματικά παίζοντας με τις παραμέτρους. Κανένα βίντεο δεν έχει το ίδιο προφίλ motion σε ολόκληρη την διάρκεια του.

Απάντηση: Re: Video 60fps

.

Γενικά εάν θες την άποψη μου, βρές τις πιο κουνημένες σκηνές και αφαίρεσε τες εντελώς. Μην τρέξεις ένα stabilize για όλο το video. Κάνε το τμηματικά παίζοντας με τις παραμέτρους. Κανένα βίντεο δεν έχει το ίδιο προφίλ motion σε ολόκληρη την διάρκεια του.

Να σου πω δεν εχεις αδικο...
Αλλωστε αυτα τα φιλτρα μειώνουν αρκετα την ποιότητα της εικόνας και οσες φορες προσπαθησα με αλλα προγράμματα μετα τα έβγαλα