VIDEO MPG4 ΣΕ PS3

OPTOSTYLE

Established Member
30 September 2006
298
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ρε παιδια , θα ηθελα να μου πειτε το εξης,,,,,κατεβασα ενα προγραμμα απο ενα site του εξωτερικου,που επεξεργαζετε βιντεο ειτε απο SD ειτε σε HD.και το μετατρεπει σε mpg4 φορμά δηλαδη για ps3...Απο κει που το κατεβασα,ελεγε οτι χρειαζονται τα linux για να παιξει το επεξεργασμενο υλικο..ωραια ως εδω??ε λοιπον το επεξεργαστηκα, το εβαλα σε ενα στικ και το ειδα στο ps3 τζαμι...........αυτο που ρωταω ειναι ανακαλυψα την Αμερικη? η ειναι λογικο να το παιζει ετσι.....γιατι αυριο κιολας παω να παρω εναν εξωτερικο σκληρο και θα περασω εργα μεσα να τα βλεπω,,,,Περιμενω!!! thanks

Βλεπεις τα αρχεια στο USB και με το τριγωνο βλεπεις τα options. Απο κει κανεις copy

Αν πάρεις σκληρό μπορείς απευθείας από τον σκληρό σου μέσω USB να τα βλέπεις στο PS3 τα mpg4.

Σε λίγο θα εχω και κάτι νέο,όπου θα μπορείς να κάνεις τα πάντα stream από το PC σου,όπως divx και αλλά...

-bye-

silent το προγραμμα λεγετε '''PS3 Video Converter 3''' αλλα το κατεβασα απο τορεντ site που ειναι πριβε,και δεν θα σε βαλει..εχω μερικα invites ομως,και οποιος θελει μου λεει και τον βαζω.........στειλε mail ok??

Mπραβο αυτο ειναι............τωρα επειδη το συγκεκριμενο site ειναι παμπλικ,πειτε μου αν το κατεβασατε,γιατι καμμια φορα γινετε και στραβη με αυτους ...........οκ? thanks και για τις απαντησεις οσο αναφορα το copy στο σκληρο(100 φορες να μου το πειτε 100 θα το ξεχασω).... ΥΓ αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ΔΕΝ κανει επεξεργασια σε βιντεο 1080p δηλαδη βγαζει σφαλμα.αλλα ολα τα 720p οκ!!

Last edited:
thanx
δυστυχως δεν μετατρέπει .mkv αρχεία
κρίμα
καμια άλλη ιδέα κανείς????

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΑΠΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣ SEARCH ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΧΕ ΙΟ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ TORRENT
TO ENA ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΙΟ
ΕΚΕΓΞΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Το εχω καιρό φίλε το software και ειναι οκ,το είχα κάνει post και στο Thread Παρουσίαση PS3...
Aλλα κάνει αρκετή ώρα για να τα μετατρέψει σε HD.

Εκτος απο αυτο που εχεις εσυ και εγω υπάρχουν στο net και zipped εκδοσεις φορτωμενες με ιό!!!!!
το ιδιο το προγραμμα είναι οκ
απλά θέλει προσοχη στο τι κατεβαζουμε!!!!!!!
αυτο είπα

Απάντηση: Re: VIDEO MPG4 ΣΕ PS3

thanx
δυστυχως δεν μετατρέπει .mkv αρχεία
κρίμα
καμια άλλη ιδέα κανείς????

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΑΠΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣ SEARCH ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΧΕ ΙΟ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ TORRENT
TO ENA ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΙΟ
ΕΚΕΓΞΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!
Mπορει να εχεις και δικιο φιλε μου ,γι'αυτο ανεφερα και αυτου του ειδους τα saits οτι μπορει κα να κατεβει,μπορει και οχι,μπορει με password,μπορει πολλα!!!! οσο για τα .mkv ναι ....το δοκιμασα και δε γινετε δυστυχως

Εκτος απο αυτο που εχεις εσυ και εγω υπάρχουν στο net και zipped εκδοσεις φορτωμενες με ιό!!!!!
το ιδιο το προγραμμα είναι οκ
απλά θέλει προσοχη στο τι κατεβαζουμε!!!!!!!
αυτο είπα

Ok!