Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Το ίδιο πιστεύω κι ο ίδιος (ειδικά όταν μιλάμε για απλή, οικιακή χρήση)...προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πανακριβο...
Το ίδιο πιστεύω κι ο ίδιος (ειδικά όταν μιλάμε για απλή, οικιακή χρήση)...προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πανακριβο...
με 447 ευρω γκρεμιζεις τον τοιχο και περνας απευθειας καλωδιο hdmi και πληρωνεις και τον ελαιοχρωματιστη που θα κανει τα μερεμετια και σου μενουνε και χρηματα....προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πανακριβο...
Προσωπικά είχα δοκιμάσει παλαιότερα ένα αντίστοιχο που είχε εμβέλεια τα 10m δεν πέρναγε μέσα από τοίχους και κόστιζε γύρω στα 1100. Δεν ξέρω αν πλέον έχουν αλλάξει οι τιμές, αλλά τονίζω ότι η τεχνολογία 5,8GHz είναι ακριβή και στα standard definition AV LINK. Παράλληλα μεταφέρει και σήμα τηλεχειρισμού προς την αντίθετη κατεύθυνση επιτρέποντας τον έλεγχο της HD πηγής από το δεύτερο δωμάτιο. Τα οικονομικά που αναφέρεται το υποστηρίζουν αυτό? και ρωτάω πιο πολύ για αυτό του LIDL.με 447 ευρω γκρεμιζεις τον τοιχο και περνας απευθειας καλωδιο hdmi και πληρωνεις και τον ελαιοχρωματιστη που θα κανει τα μερεμετια και σου μενουνε και χρηματα....προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πανακριβο...
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο Εγώ που είχα συνδέσει 3 δέκτες τους είχα βάλει όλους επάνω στο sender και δούλευα το καθένα ξεχωριστά γιατί πρέπει να είναι κλειστός ο ένας δέκτης όταν δουλεύει ο άλλος. δεν δουλεύουν όλοι οι δέκτες ταυτόχρονα.Μηπως γνωριζει ή εχει δοκιμασει καποιος video sender το οποιο να συνδεονται δυο συσκευες, να συνδεσω δηλαδη και τον δεκτη του οτε και τησ Nova
Μπορεις να βάλεις ενα hdmi switch σαν αυτον. Η αλλαγή στο output γινεται (και) αυτοματα όταν ενεργοποιηθεί κάποια είσοδος. Για παράδειγμα εχω το ps3 και τον solo2 στο switch και με το που αναβω το ps3 η αλλαγή γίνεται αυτόματα χωρις να αλλάξω source.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.