Video sender για χρήση με δέκτες NOVA και OTE TV

Απάντηση: Re: Video sender για χρήση με δέκτες NOVA και OTE TV

με 447 ευρω γκρεμιζεις τον τοιχο και περνας απευθειας καλωδιο hdmi και πληρωνεις και τον ελαιοχρωματιστη που θα κανει τα μερεμετια και σου μενουνε και χρηματα....προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πανακριβο...

+1000

με 447 ευρω γκρεμιζεις τον τοιχο και περνας απευθειας καλωδιο hdmi και πληρωνεις και τον ελαιοχρωματιστη που θα κανει τα μερεμετια και σου μενουνε και χρηματα....προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πανακριβο...
Προσωπικά είχα δοκιμάσει παλαιότερα ένα αντίστοιχο που είχε εμβέλεια τα 10m δεν πέρναγε μέσα από τοίχους και κόστιζε γύρω στα 1100. Δεν ξέρω αν πλέον έχουν αλλάξει οι τιμές, αλλά τονίζω ότι η τεχνολογία 5,8GHz είναι ακριβή και στα standard definition AV LINK. Παράλληλα μεταφέρει και σήμα τηλεχειρισμού προς την αντίθετη κατεύθυνση επιτρέποντας τον έλεγχο της HD πηγής από το δεύτερο δωμάτιο. Τα οικονομικά που αναφέρεται το υποστηρίζουν αυτό? και ρωτάω πιο πολύ για αυτό του LIDL.

Last edited:
Ναι το κάνει και αυτό του LIDL με ένα λεπτό καλωδιάκι που καταλήγει σε ματάκι υπερύθρων!

Αγορασα ενα video sender αλλα αλλοτε μπορω να αλλαζω κ αλλοτε οχι!πως γινεται αυτο?

μετακινησε το video sender σε αλλο σημειο.πχ πανω στην τηλεοραση.δεν επικοινωνει καλα το ενα με το αλλο γιαυτο στα κανει αυτα

Last edited by a moderator:
Μηπως γνωριζει ή εχει δοκιμασει καποιος video sender το οποιο να συνδεονται δυο συσκευες, να συνδεσω δηλαδη και τον δεκτη του οτε και τησ Nova

εχεις βρει καποια τετοια συσκευη?δεν εχω δει κατι συγκεκριμενο παντως!
μια τετοια υλοποιηση που ειχα κανει ειχα βαλει av switch στον πομπο και το αλαζανε απο εκει χειροκινητα

Αν δεν κανω λαθος υπαρχει, καπου την ειχα δει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι

Μηπως γνωριζει ή εχει δοκιμασει καποιος video sender το οποιο να συνδεονται δυο συσκευες, να συνδεσω δηλαδη και τον δεκτη του οτε και τησ Nova
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο Εγώ που είχα συνδέσει 3 δέκτες τους είχα βάλει όλους επάνω στο sender και δούλευα το καθένα ξεχωριστά γιατί πρέπει να είναι κλειστός ο ένας δέκτης όταν δουλεύει ο άλλος. δεν δουλεύουν όλοι οι δέκτες ταυτόχρονα.

Μπορεις να βάλεις ενα hdmi switch σαν αυτον. Η αλλαγή στο output γινεται (και) αυτοματα όταν ενεργοποιηθεί κάποια είσοδος. Για παράδειγμα εχω το ps3 και τον solo2 στο switch και με το που αναβω το ps3 η αλλαγή γίνεται αυτόματα χωρις να αλλάξω source.

Τον τύπο ήθελα να σου δείξω. Με μια αναζητηση θα βρεις αρκετα και σε χαμηλη τιμη. Το υποστηρίζει γενικά.

Μιας και γινεται συζητηση για video senders και επειδή γενικά δεν μου αρέσει το ασύρματο σαν λύση λόγω μεγάλης ακτινοβολίας (εχουμε και μικρα παιδια) βρήκα αυτό

http://www.monoprice.com/Product/?c...d=1011012&p_id=6532&seq=1&format=1#largeimage

Δουλεύει με 2 ethernet καλώδια απευθείας απο τον sender σε receiver. Δε σηκώνει switch.

Μπορεις να βάλεις ενα hdmi switch σαν αυτον. Η αλλαγή στο output γινεται (και) αυτοματα όταν ενεργοποιηθεί κάποια είσοδος. Για παράδειγμα εχω το ps3 και τον solo2 στο switch και με το που αναβω το ps3 η αλλαγή γίνεται αυτόματα χωρις να αλλάξω source.

Φαίνεται όντως καλό και πολύ οικονομικό. Το παρήγγειλα και αναμένω για να γράψω τις εντυπώσεις μου.