Video sender για χρήση με δέκτες NOVA και OTE TV

Κοιτα οι μονες παρεμβολες απο τα συγκεκριμενα remote sender που εχω συναντησει ειναι οταν η τηλεοραση ειναι συνδεμενη με rf uhf σημα,σε s συχνοτητα δεν ειχα θεμα νομιζω,η μονη παρεμβολη ηταν οτι οταν πατουσα το κοντρολ στην απομακρυσμενη τηλεοραση και ηταν στιγμιαιο το (προβλημα)
Τωρα τα av sender αν ειναι στα 2,4 ghz εχουνε γενικα θεμα με ρουτερ ασυρματα κλπ...αν ειναι στα 5,8 δεν εχουνε κανενα θεμα με παρεμβολες
 
Thnnx για την απαντηση τελικα τα συγκεκριμενα τα πηρα και δυστυχως στον δεκτη του ΟΤΕ δειχνουν να μην ειναι συμβατα,αν καποιος εχει καποια παρομοια εμπειρια ας την πει,αλλιως καποια προταση που να ειναι δοκιμασμενη και στο ιδιο price range θα ηταν καλοδεχουμενη.
 
δοκιμασες να βαλεις τον ir δεκτη κολητα στον δεκτη του οτε οπως προανεφερα?μειωσε και την αποσταση μεταξυ των ir extender να δεις αν φταιει και αυτο.παντως το ξαναλεω οτι τα συγκεκριμενα τα εχω δοκιμασει σε δεκτη του οτε και παιζουνε μια χαρα.
σε μια εγκατασταση εχω βαλει ενα ir δεκτη να κοιταει και τους δυο δεκτες (οτε-νοβα) και δουλευουνε κανονικοτα οι εντολες
 
Nαι το δοκιμασα και αυτο και πολυ κοντα και κολλητα ,η μονη αχτιδα σωτηριας ηταν στις 20 προσπαθειες την φορα...μια να λειτουργουσε και εδειξε σημαδια ζωης και παλι αυτο δεν κρατησε πανω απο δυο-τρια πατηματα στο ιδιο σημειο ειτε κουνωντας τον receiver ειτε τον transmiter ωστε να δεις ενα pattern τι στο καλο γινεται.:(
 
Πήρα αυτά http://www.ebay.com/itm/300882587053, μόλις τα δοκίμασα και σε OTE και σε ΝΟΒΑ και δουλεύουν μια χαρά. Χρειάστηκε να αλλάξω κανάλι επικοινωνίας μεταξύ τους για να αποφύγω κάποιες μικροπαρεμβολές. Και τα remote control δουλεύουν κανονικά.
Δεν έχουν καμιά ιδιαίτρη ποιότητα κατασκευής αλλά στην τιμή τους - γυρω στα 32 ευρώ τα πήρα - είναι μια χαρά και το σημαντικότερο κάνουν τη δουλειά τους.
Το πακέτο μου ήρθε με τη συσκευασία την κανονική από Κίνα, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες στο ebay, παραγγελία 23/12/2013 και παραλαβή 13/1/2014. Το μοντέλο είναι αυτό ακριβώς PAT-530, PAKITE (http://www.pakite.net/en/product_detail.asp?id=105) για όποιον θέλει να ψάξει και να βρει καλύτερη τιμή στο ebay.
 
Η τιμή όντως φαίνεται καλή, από ποιότητα εικόνας και από τυχόν παρεμβολές τι λένε;
 
Η ποιότητα εικόνας είναι επιπέδου ΑΝΤ1. βεβαια η δευτερη τηλεόραση είναι μια μικρή 24αρα οπότε οι μικρολεπτομέρειες δεν φαίνονται. Δηλαδή οταν κολήσω στην οθόνη η ψιλοθορούρα στο άσπρο σήμα το καναλιού φαίνεται. Στα δύο μέτρα που έχω την tv δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχω δει πολύ χειρότερη εικόνα με αποκωδικοποιητή digea!! Πάντως τώρα που βλέπω ποδοσφαιρο στον ΟΤΕ το χορτάρι φαίνεται :)

Από παρεμβολές στα δύο πρώτα κανάλια είχε καποιες γραμμές στην μέση της οθόνης το συντόνισα στο τριτο (έχει 4) και ολα καλά. Παράσιτα κάνει όταν αλλάζω κανάλια στο ΟΤΕTV, στιγμιαία, κάτι που δεν συμβαίνει με τη ΝΟΒΑ. Φαίνεται ότι είναι ψιλοευαίσθητο γιατι και λίγο να κουνίσεις τoν δεκτη μπορείς να πετύχεις λίγο καλύτερη εικόνα ή να σου κάνει κάποια παράσιτα αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα.
Χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης με κάποιο άλλο σύστημα νομίζω ότι είναι μια χαρά. Είναι αυτό που ήθελα. Αρχικά σκεφτόμουν σύνδεση με καλώδια αλλά έμπλεκε πολύ το θέμα δεν βολεύει η χωροταξία στο σπίπι. Οπότε λύθηκε έτσι το θέμα.
 
καλησπερα. θελω απο το σαλονι που εχω το home cinema και το ΝΟΒΑ να στελνω ασυρματα την εικονα και τον ηχο στον επανω οροφο, σε αλλο χωρο με εντολη σε χειριστηριο φυσικα.
Κυκλοφορουν πολλα στην αγορα.
Επειδη ο δεκτης μου ειναι HD υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κατι που αν μεταφερει HD σημα?
Ειδα στο ebay αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/WIRELESS-...elessVideoTransmitters_CA&hash=item4861ae9c63
οπου δεν ξερω αν ειναι πραγματικο αλλα απο 659 λιρες το εχει στις 337 λιρες. Πιστευετε θα εκανα δουλεια με κατι τετοιο?
Ακουω γνωμες για κατι αξιοπιστο
 
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό

ακριβό μεν, αλλά wireless hdmi με αψογη εικόνα και ήχο. Απόσταση καμια 15 μέτρα. Υπάρχει και line of sight (διάδρομος) και τοίχοι ενδιάμεσα.

Καμιά σχέση με τα διάφορα av sender (μέσω rf) που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν με απαράδεκτη εικόνα.
 
παιδια δοκιμασμενη λυση απο μενα σε δεκτες οτε και νοβα χωρις καμια παρεμβολη και με το τηλεκοντρολ να δουλευει ακομα και σε αλλο οροφο ειναιθ αυτο http://www.giannakopoulos.com.gr/in...08tr&catid=45:2010-09-07-02-07-22&Itemid=1008
Μια βοήθεια αν γίνεται, το πήρε φίλος σήμερα για ΟΤΕ TV. Το έστησε, δουλεύει κανονικά, αλλά μου είπε πως δεν περνάνε οι εντολές από το τηλεκοντρόλ.
Τι λάθος μπορεί να έχει γίνει? Συνδεδεμένα είναι, εικόνα/ήχος περνάνε, καλώδιο IR έχει βάλει, έγινε και δοκιμή από τα 5μ, αλλά και πάλι τίποτα.
 
Έχει βρει που είναι το ir πάνω στη συσκευή (δέκτης?) για να βάλει το ματάκι πάνω του ???
 
Για το IR επάνω στο STB του ΟΤΕ λες, σωστά?
Η απάντηση είναι ναι, έτσι μου είπε, και φυσικά έχει συνδέσει και το βύσμα του IR πίσω από τον πομπό.
Επίσης ρύθμισε πομπό/δέκτη να λειτουργούν στο ίδιο κανάλι (δοκίμασε και άλλα κανάλια) και έκανε ακόμα και OFF/ON στους πομποδέκτες.
 
Στο sender που εχω για τον solo2 εχω παρατηρησει 2 πραγματα εμπειρικά, χωρις φυσικα να εννοω πως ειναι αυτο που φταιει στη περιπτωση του φιλου σου. Ενα ειναι πως το ματι του IR καλο ειναι να μην ειναι κολλημενο πανω στον δεκτη αλλα να υπαρχουν 1-2cm κενο. Μετα, αν εχω ωρα να χρησιμοποιησω το blaster, πρεπει να πατησω 2 φορες το κουμπι του πληκτρολογιου για να παρει μια εντολή. Τελος, στον δεκτη του video sender, το ir ειναι περιεργο (εχω μια φουλ κινεζια, οποτε μη τα παρεις τοις μετρητοις!) και η γωνια που δεχεται το σημα απο το τηλεκοντρολ του οτε, για τον δικο μου sender, παιζει ρολο.
 
Το link που έβαλες λέει ότι το PAT-630 έχει αναμεταδότη για IR τηλεχειριστήριο. Μήπως ο δέκτης του ΟΤΕ έχει RF τηλεχειρισμό?

Δεν ξέρω το ote tv sat pvr έχω rf control εχει ή ir control? το τηλεκοντρόλ κανονικό φαίνεται σαν υπέρυθρες