ViDock 4 ExpressCard External Video Card Solution - προσθήκη εξωτερικής GPU σε Laptop

St3vegate21

New member
27 January 2011
50
Σας χαιρετώ και ταυτόχρονα ανοίγω το πρώτο μου Thread! :ernaehrung004:
Επειδή πρόσφατα αγόρασα τον βιντεοπροβολέα της Acer H5360 3D-ready και ακόμη δεν τα έχω καταφέρει να δω 3D (λόγω ασυμβατότητας GPU τόσο σε laptop και desktop) και επειδή δεν θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών του σταθερού (δεν θέλω να τον κουβαλάω στο σαλόνι) και επειδή δεν θέλω να πάρω HTPC (πολλά τα έξοδα για αυτό που τον θέλω -3D-) βρήκα τον τρόπο να κάνω το laptop μου, (το κατά τα άλλα αρκετά δυνατό -με 4GB ram, Intel Core 2 Duo T9300 στα 2,5GHz, με Bluray drive :SFGSFGSF: , και ενσωματωμένη Nvidia GeForce 9500M GS-) συμβατό με το Nvidia 3D Vision (που το υποστηρίζει και ο Η5360).
Η λύση είναι η προσθήκη μιας εξωτερικής κάρτας γραφικών μέσω του ViDock 2 και μέσα από την express card slot θύρα του laptop! (δείτε και εδώ:http://sewelldirect.com/ViDock-4.asp)
Επειδή δεν είμαι και κανένας expert θα ήθελα να με συμβουλεύσετε πριν κάνω την κίνηση αγοράς....
Για όσους λοιπόν ήθελαν να αναβαθμίσουν την παλιά τους κάρτα στο αδύνατο για αναβάθμιση laptop, αυτή φέρεται να είναι η λύση! :2thumb22sup:

Last edited:
Re: ViDock 2 ExpressCard External Video Card Solution - προσθήκη εξωτερικής GPU σε La

Λίγο ακριβό δεν είναι; Μήπως μαζί με την κάρτα γραφικών που θα χρειαστείς πλησιάζεις το κόστος ενός low end HTPC?

Κατά πόσο δουλεύει σωστά για αυτό που θέλεις να κάνεις δεν γνωρίζω..

Re: ViDock 2 ExpressCard External Video Card Solution - προσθήκη εξωτερικής GPU σε La

Λίγο ακριβό δεν είναι; Μήπως μαζί με την κάρτα γραφικών που θα χρειαστείς πλησιάζεις το κόστος ενός low end HTPC?

Κατά πόσο δουλεύει σωστά για αυτό που θέλεις να κάνεις δεν γνωρίζω..

Για να στήσω ένα HTPC ισάξιο με το laptop μου (βάζουμε στην άκρη την κάρτα γραφικών που και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να αγοράσω) σίγουρα θα πληρώσω περισσότερα, έτσι δεν είναι?
Τώρα για το αν θα δουλέψει....? :nounder: (Μακάααααααααριιιι!!!!)
Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μιλήσει!

Ναι, σίγουρα θα πληρώσεις περισσότερα, αλλά αφενός θα μπορείς να το έχεις dedicated σε αυτή τη δουλειά (τη στιγμή που δεν θα κάνεις άλλα πράγματα πάνω του δεν θα κινδυνεύει να απορυθμιστεί / χαλάσει / κολλήσει ιό / κτλ), αφετέρου είναι πιο πιθανό να σου είναι απροβλημάτιστο σε σχέση με το ViDock.

Έχεις δίκαιο γιαυτό προς το παρόν δεν θα βιαστώ, θα κοιτάξω όλες τις εναλλακτικές που έχω (3 συγκεκριμένα: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=73723&highlight=Optoma+3D-XL , παρόν Thread , HTPC 3D) για να καταφέρω να έχω το 3D που θέλω...
Το θέμα της τιμής με τσιμπάει λιγάκι γιατί είναι και ο H5360 που πήρα και το Samsung HTC5900...
Αν θα μπορούσες να μου προτείνεις εσύ ένα HTPC για να κάνω αυτό που θέλω θα σου ήμουν υπερευγνώμων! :)