K.ROMPOTIS
AVClub Fanatic
Κάτι με τις ρυθμίσεις του blue ray είναι, αν έχεις κάποια επιλογή auto βγάλτη και βάλτη στα 24hz. Το ίδιο μου έκανε εμένα το media player που το είχα στο auto, όταν του είπα όπως και να χει παίξε 24 κλειδώνει και τέλος.
Κάτι με τις ρυθμίσεις του blue ray είναι, αν έχεις κάποια επιλογή auto βγάλτη και βάλτη στα 24hz. Το ίδιο μου έκανε εμένα το media player που το είχα στο auto, όταν του είπα όπως και να χει παίξε 24 κλειδώνει και τέλος.
Ναι και σε μενα το ιδιο με την τηλεωραση αμεσως γιαυτο το ψαχνω δεν πειραζει παντος και στο 1080i αψογος ειναι ετσι και αλλιως πιο πολυ βλεπω απο nova .Εδώ και με καλό καλώδιο και έχω καθυστέρηση στο κλείδωμα, ενώ στην τηλεόραση με καλώδιο των 2 ευρώ το κλείδωμα είναι άμεσο.
Δεν το δοκιμασα με κοντο καλωδιο απλα αλλαξα το ενα μερος μεχρι το switch και ειδα διαφορα το υπολοιπο ειναι 10μ 1.4 high speed . Στα 720 και 1080i δεν το κανει.Πιθανολογώ πως είναι το καλώδιο. Πόσα μέτρα είναι? Δοκίμασες να κλειδώσεις με ένα κοντό καλώδιο? Δοκίμασε να κλειδώσεις στα 720 ή στα 1080i και δες αν συνεχίζει να στα κάνει.
Δεν το δοκιμασα με κοντο καλωδιο απλα αλλαξα το ενα μερος μεχρι το switch και ειδα διαφορα το υπολοιπο ειναι 10μ 1.4 high speed . Στα 720 και 1080i δεν το κανει.
Απολα αυτα μαζι και με αυτα που ρωτησα πιο πανω καταλαβα οτι το τελευταιο που ισως δοκιμασω ειναι ενα καλωδιο 10μ 2.0 μηπως στρωσει η αν βρω καποιο repeater που να κανει δουλεια και βοηθησει γιατι δεν μπορω να μικρύνω την αποσταση.
Μια ακομα ερεωτηση αν το γνωριζει καποιος για τις ρυθμισεις , τα χρωματα οπως εχω πει και πιο πανω δεν μαρεσαν συμφωνα με το review στο projectorjunkies και τα αφησα μαμισια, την φωτηνοτητα και το κοντραστ τα ρύθμισα με ενα pattern που εχω και στην θεση standart του ερειξα δυο μοναδες κατω την φωτηνοτητα και το κοντραστ μικρη διαφορα απο την εργοστασιακη.
Αυτο που δεν ξερω ειναι η ρυθμιση του gamma το οποιο μαμισια ειναι στο 3 αλλα εμενα μαρεσει στο 2 γιατι στα σκοτεινα σημεια μου καθαριζει καπως τα μαυρα δεν ξερω αν εισαι σωστο αυτο και απο το 3 στο 2 χαλαω κατι.
Επισης με ενα pattern γεωμετριας ειδα οτι στη ρυθμιση του over scan που ηταν στο 3 το εβαλα στο 1 και πηγε πιο κοντα στο ακρο της εικονας οσο δηλαδη ελεγε η ρυθμιση του pattern , μηπως ειναι λαθος να το αφηνα στο 3 ? ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.