VIKING

Re: Απάντηση: VIKING

Τι λένε ρε οι κάφροι.....άκου 5.... :violent-smiley-030::beee:
http://www.gamespot.com/xbox360/action/vikingbattleforasgard/index.html

Ας βγάζουνε μερικά παιχνίδια τέτοια κι ας παίρνουν 5 .....

Μην εμπιστευεσαι πλεον το συγκεκριμενο site...
Εχει "χαλάσει" εδω και πολυ καιρο και γραφει "πληρωμενα" reviews....

Οπότε ΑΝ καποιο παιχνιδι δεν εχει φαει πολυ διαφημιση απλως το θαβει...:smash:

(εχω διαβασει και σχετικό άρθρο σε ΠΟΛΥ αξιοπιστο site σχετικά με αυτο...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: VIKING

Αυτο μου φτανει για να του ριξω μια ματια:a0210:

Ναι αλλά θα πρέπει να προχωρήσεις αρκετά για να δεις την πρώτη μάχη με τους εκατοντάδες στρατιώτες.
Το παιχνίδι είναι one man show, εκτός από 4-5 μάχες που μάχονται οι στρατοί και παίρνει μέρος και ο πρωταγωνιστής (καλά εκεί μιλάμε σφάζεις όποιον βρεις μπροστά σου, ώρες ώρες δεν βλέπεις τον παίκτη, έχει κρυφτεί από τους δεκάδες που τον βαράνε, κόλαση λέμε....). Στο τέλος βγαίνουν και οι γίγαντες που είναι ταμάμ σαν του Αρχοντα στα ορυχεία της Μόρια στο πηγάδι....

Αραγε να ειναι πιο καλο στο 360 το παιχνιδι, ή στο PS3 ???

Μετά από πολλουυυυύς μήνες..........αποφάσισα να ασχοληθώ με το παιχνίδι αυτό και έχω κολλήσει ΑΣΧΗΜΑ !!!

Καταπληκτικό, αν κ περσινό !

Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μπω στο κάστρο, πάνω δεξιά στον χάρτη, δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του, αλλά συνέχεια με σκοτώνουν.

Προσπαθώ από τις πύλες, με τίποτα...

Πάω από ένα σημείο κρυφό που πάνω του έχει μια σημαία/έμβλημα, κρύβομαι λίγο, σκοτώνω μερικούς, αλλά τελικά δεν...

Υπάρχει τρόπος να μπω από αλλού ;;;;;;;;;;;

Re: Απάντηση: VIKING

Μετά από πολλουυυυύς μήνες..........αποφάσισα να ασχοληθώ με το παιχνίδι αυτό και έχω κολλήσει ΑΣΧΗΜΑ !!!

Καταπληκτικό, αν κ περσινό !

Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μπω στο κάστρο, πάνω δεξιά στον χάρτη, δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του, αλλά συνέχεια με σκοτώνουν.

Προσπαθώ από τις πύλες, με τίποτα...

Πάω από ένα σημείο κρυφό που πάνω του έχει μια σημαία/έμβλημα, κρύβομαι λίγο, σκοτώνω μερικούς, αλλά τελικά δεν...

Υπάρχει τρόπος να μπω από αλλού ;;;;;;;;;;;
Αν δεν κάνω λάθος γιατί πάει καιρός που το έπαιξα καλείς στρατό υποστήριξης για να μπεις.Νομίζω έτσι ήταν(ελπίζω να μην το μπερδεύω με άλλο παιχνίδι)

Αν θυμάμαι καλά, πας από δεξιά, στον φράκτη που έχει ριγμένο πάνω του ένα χαλί (κάτι τέτοιο) για να σου δείχνει ότι κάτι υπάρχει εκεί.
Πηδάς από κει μέσα στο κάστρο και προσεκτικά αρχίζεις να σκοτώνεις. Οσο δεν σε παίρνουν χαμπάρι καλό είναι.