Village: Όλες οι ταινίες μόνο με 6,5€ [έως 31/8]

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,379
Λιβαδειά
Village oles oi tainies me 6,5 euro.png

Όλες οι ταινίες μόνο με 6,5€*!

Αυτόν τον Αύγουστο, απόλαυσε τις μεγαλύτερες ταινίες του καλοκαιριού μόνο με 6,5€*.

Πάρε την παρέα σου και έλα στα Village Cinemas για μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, στις πιο δροσερές αίθουσες της πόλης.

*Η προσφορά ισχύει για όλες τις ταινίες, έως 31/8. Εξαιρούνται οι προβολές κάθε Τετάρτης,
οι προβολές alternative content (π.χ. συναυλίες) και οι προβολές σε αίθουσες IMAX, Gold Class και Comfort.

• Like
Reactions: tiniakos
Αυξηση τιμής α'λα στυλ ξαπλώστρας παραλίας (αναλόγως την σειρά)

Πήρατε χαμπάρι τι έκαναν τα village cinemas;
Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε.

Y.Γ. στην ΙΜΑΧ παρέμεινε ενιαία η τιμή (προς το παρόν)

Attachments

• Screenshot_20260615_175615_Chrome.jpg
    Screenshot_20260615_175615_Chrome.jpg
    107.4 KB · Views: 33
  • Screenshot_20260615_175758_Chrome.jpg
    Screenshot_20260615_175758_Chrome.jpg
    125.5 KB · Views: 35
Last edited:
ενα ευρω διαφορα το πολυ ειναι απο την πρωτη τριαδα σειρων (economy) στην premium πιο πισω.

Η standard που παμε εμεις ειναι στην μεση.

Δεν ειναι τιποτα τρομερο

Δεν ειναι τιποτα τρομερο

Ακριβώς με αυτό το σκεπτικό ξεκινάνε όλες οι αυξήσεις.
Η αρχή έγινε....

Αντι να βαλουν premium τις μεσαιες, εβαλαν τις πισω.
Καλο για εμας :P

Και ποιος τους εμποδίζει να το αλλάξουν; Εδώ είμαστε.....

Εγω το βλεπω ως τεστ για να δινουν φθηνοτερα εισιτηρια απο τα κανονικα για να γεμιζουν οι αιθουσες

αυτος ειναι ο λογος.

Δειτε τι εκανε το Αθηναιον ας πουμε .....εσπασε την μεγαλη της αιθουσα σε 3 μικρες.....γιατι οι μεγαλες αιθουσες πλεον δεν γεμιζουν ΟΛΗ Την εβδομαδα.

μια δυο ημερες και μια δυο προβολες.....και μετα βαρανε μυγες.

Ας αφησουμε την γκρινια και ας παμε σινεμα. Και κυριως να μαθουμε τα παιδια μας να πηγαινουν και να το απολαμβανουν.

Ειτε με γκρι ειτε με πατατακια ειτε ειτε ειτε.......

Μετα θα ειναι αργα. Γερασαμε εμεις και βολευτηκαμε με την ποιοτητα σπιτι μας και θα κλεισουν ολες οι αιθουσες.

Τα Village πάντως, μέχρι που τα αγόρασε ο Ant1, πήγαιναν δράμα όσον αφορά τα οικονομικά τους. Έχουν μεγάλες υποχρεώσεις και δάνεια από το παρελθόν, δεν ξέρω αν έχει αντιστραφεί η κατάσταση.

Αυτό που έχει διαφοροποιηθεί τα τελευταία αρκετά χρόνια πάντως, είναι πως υπάρχει απεριόριστο περιεχόμενο προς κατανάλωση και τις μέτριες ταινίες που τη δεκαετία του 2000 -που εγώ θυμάμαι, πηγαίναμε κάθε εβδομάδα να δούμε, δεν σου κάνει όρεξη να τις δεις στο σινεμά σε αίθουσα με χάλια εικόνα.

Εγω το βλεπω ως τεστ για να δινουν φθηνοτερα εισιτηρια απο τα κανονικα για να γεμιζουν οι αιθουσες
Μάλλον κάνεις πλάκα. Αφού πλέον η φθηνότερη τιμή από τις τρεις, είναι η παλιά κανονική.
Ποια είναι τα φθηνότερα εισιτήρια;