Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine

jimdamian

AVClub Enthusiast
17 June 2006
1,296
:grinning-smiley-043

AΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CORRS ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΝΟ ΤΩΝ U2

Αυτό το κομάτι έχει εκτελεστεί από πολλούς ερμηνευτές, αλλά νομίζω πως το original της Nancy Sinatra & Lee Hazlewood είναι αξεπέραστο.

Πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή παραμένει και η ερμηνεία από το δικό μας Demis Roussos!!!

Το έχω σε πάρα πολλές εκτελέσεις.Είναι ένα απο τα κομμάτια που λατρεύω, και μάλιστα αποτελεί παράδειγμα ο σεβασμός που δείχνουν οι εκτελεστές στους δρόμους της επανεκτέλεσης η διασκευής.
Προτιμώ την αυθεντική εκτέλεση και μάλιστα με διαφορά.

QUOTE=jimdamian;223994] :grinning-smiley-043

AΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CORRS ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΝΟ ΤΩΝ U2

[/QUOTE]

Φίλε jimdamian:grinning-smiley-043 , επειδή δεν τα έβλεπα, έφτιαξα το κώδικα-bye-

Κάθε διασκευή, εμπεριέχει πάντα τον κίνδυνο να γίνει μια κόπια του πρωτοτύπου, στην συγκριμένη περίπτωση το ορίτζιναλ παραμένει " αξεπέραστο" !!!

Ψάχνοντας λίγο έπεσα πάνω σε μια από τις πρώτες εκτελέσεις ή μάλλον μιλάμε για την αυθεντική?

Αλλο πράγμα δεν συμφωνείτε?

Κι εγώ την original εκτέλεση προτιμώ.
Με τα χρόνια ανάπτυξα το "βίτσιο" να ακούω αμέσως μετά το "Lady D'Arbanville" του Μαστρο-Γιουσούφ.

Με ποιόν δίσκο παρουσιάστηκε το summer wine; με το "Nancy in London" ή με το "Nancy & Lee" ;

θα μας δώσετε κανα link να κατεβάσουμε το original? :music-smiley-006::blink:

Μέχρι τώρα έχω ακούσει τις δύο διασκευές από τις οποίες αυτη με Corrs/Μπόνο μου αρεσει πολύ περισσότερο από τη νερόβραστη του ville valo