Vincent SP-998

Νομίζω ότι είναι διαφορετικοί στον ήχο τους. Από τους δύο, έχω ακούσει τον Bryston 4BSST2. Τέρας ουδετερότητας και ανάλυσης ο Bryston, βγάζει ό,τι υπάρχει στην ηχογράφηση αλλά για τα γούστα μου είναι ξηρό το άκουσμα και πιθανό να κουράσει σε πολύωρη ακρόαση. Άκου προσεκτικά και τους δύο για να έχεις τη δική σου άποψη.

πόσο κάνει ο ενας και πόσα ο άλλος?

Ο vincent κοστίζει περίπου 1800 ευρώ, αλλά πρέπει να πάρεις δύο, άρα 3600 ευρώ. Ο Bryston πρέπει να είναι περίπου στα 4000 με 4500 ευρώ.

Εγώ άκουσα τον 4BSST2 με τον ομόσταβλο προ τον BP 26. Δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί με λάμπα. Η γνώμη μου είναι να ακούσεις κάποιον πιο refined τρανσιστοράτο ενισχυτή θα έλεγα π.χ. τον Plinius Hautonga. Τα ηχεία σου είναι πολύ καλά και ο Αlexander του Τσακιρίδη είναι πάρα πολύ λίγος. Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά τα ημίμετρα θα σε ξαναβάλουν στα έξοδα.

Αυτή τη στιγμή ακούω με τον 4BSST2, τον ξέρω τον ήχο του. Απλός μου έκανε εντύπωση που τον Vincent τον χαρακτηρίζει στο site Class A και αν κρίνω από το βάρος του φαίνεται καλή κατασκευή. Πόσο διαφορετικά μπορεί να παίζει από τον Bryston ? Θα είναι πιο γλυκός ? Μήπως δεν θα είναι τόσο αναλυτικός όσο ο Bryston ?

Για να καταλάβω, έχεις ήδη τον Bryston 4BSST2 και θες να τον αλλάξεις με τον Vincent ? Α και μην επηρεάζεσαι από την class A λειτουργία. Αν παίζει καλά ας είναι και ΑΒ τι έγινε.

Δεν θα τον δώσω τον Bryston γιατί μου αρέσει πολύ σαν μηχάνημα. Απλός σκεφτόμουν να τον βάλω σε άλλο σύστημα και ψάχνοντας έπεσα πάνω στον Vincent.

Ο.Κ. Κατάλαβα. Είναι κατασκευασμένος σαν tank ο Bryston και δε νομίζω ότι η ποιότητα κατασκευής του Vincent να μπορεί να συγκριθεί με του Bryston. Κι εγώ δε θα τον άλλαζα με τον Vincent.

Πάντως με τον προ του Τσακιρίδη δεν ακούς ούτε τα ηχεία σου ούτε τον Bryston. Χάνεις πληροφορία.

Ο.Κ. Κατάλαβα. Είναι κατασκευασμένος σαν tank ο Bryston και δε νομίζω ότι η ποιότητα κατασκευής του Vincent να μπορεί να συγκριθεί με του Bryston. Κι εγώ δε θα τον άλλαζα με τον Vincent.

Τον έχεις ακούσει τον Vincent ?

Όχι δεν τον έχω ακούσει.
Αλλά γιατί θα έπαιρνες έναν ενισχυτή σαν τον Vincent SP-998, τι δεν σου παρέχει ο Bryston? Δε νομίζω ότι του λείπει η ισχύς.
Αν θες τη γνώμη μου πρέπει να λύσεις πρώτα το θέμα του προ και μετά να δεις τι θα κάνεις με τον τελικό.

Απάντηση: Re: Vincent SP-998

Πάντως με τον προ του Τσακιρίδη δεν ακούς ούτε τα ηχεία σου ούτε τον Bryston. Χάνεις πληροφορία.

+1

ακουσε τον bryston με αλλο προ. ο προ ειναι πιο μπροστα στην αλυσσιδα και αν φιλτραρει αυτα που σου αρεσουν οπως σου αρεσουν ο μονιτορε bryston θα τα ταιζει οπως τα παιρνει (σχεδον)