Vincent SP-998

Αυτή τη στιγμή ακούω με τον 4BSST2, τον ξέρω τον ήχο του. Απλός μου έκανε εντύπωση που τον Vincent τον χαρακτηρίζει στο site Class A και αν κρίνω από το βάρος του φαίνεται καλή κατασκευή. Πόσο διαφορετικά μπορεί να παίζει από τον Bryston ? Θα είναι πιο γλυκός ? Μήπως δεν θα είναι τόσο αναλυτικός όσο ο Bryston ?

Μην σε παραμυθιάζει το βάρος ουτε το class A αυτά είναι μακακιες
το πόσο διαφορετικά θα παίζει εσύ θα πρέπει να το ακούσεις και να το καταλάβεις
αλλά θα πρέπει να λαβεις υπ οψιν οτι η bryston είναι παλιά εγγλέζικη εταιρεία εδώ και 30 χρόνια
πιστευω οτι ολα αυτά τα χρόνια γιά να υπάρχει κάτι λέει αυτό
Τώρα για την vincent δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι μου είναι αδιάφορα τα προϊόντα της

H Bryston είναι Καναδέζικη, Σταύρο.

Καπετάνιε είχα την εντύπωση οτι είναι εγγλέζικη ετειρεία
κάνω λάθος ζητώ συγνώμη απο τον φίλο

Διόρθωση παλιά καναδέζικη εταιρεία εδώ και 30 χρόνια

Last edited:
Από Καναδά σίγουρα κάποια εποχή η αξιοπιστία των τελικών είχαν οδηγήσει αρκετούς τεχνικούς να προτείνουν τους τελικούς για μαγαζιά.Γι αυτό και όταν έλεγες σε σε μερικά καταστήματα για Bryston,απαντούσαν κοροϊδευτικά ότι είναι για Disco.Δεν θα ήθελα να πω παραδείγματα επειδή διαφέρει η άποψή εντελώς.
Και για το θέμα alexander ,τονίζω ότι αναβαθμίζεται και απ τους ίδιους αλλά και από άλλους tweakers,ανεβαίνοντας κατηγορία .Τον ταίριαξα και τον άκουγα με citation 24 της Harman και ήταν καλό το αποτέλεσμα,εκτός του θορύβου,που υπήρχε θέμα..

εγώ τους vincent έτυχε να τους ακούσω με τα σκορπιό της audio physic που τα ξέρω καλά... δεν μου άρεσαν καθόλου τα ενισχυτικά...

Πάντως οι τελικοί ποτέ δεν κατηγορήθηκαν από κανέναν για τη διαφάνεια τους και την καθαρότητά τους αλλά κυρίως για τις εξαιρετικές τους δυναμικές,στις εξαιρετικές οδηγικές τους ικανότητες.Αυτά τα επιμέρους στοιχεία τους έκαναν διάσημους.

χαιρετω το φιλο τολη. θα προτεινα και εγω με την σειρα μου να πειραματιστειs με ενα καλο προ για να παρειs ενα πιο καλο αποτελεσμα. επισηs θα ηθελα να αναφερθω και στο ματσαρισμα ενισχυτη ηχειων κατι βασικο που εχω αντιθετη αποψη καθωs ο bryston εχει δυναμη ειναι καθαροs αλλα πιο στεγνοs για το ηχειο σου το οποιο δεν χρειαζεται 200watts και τα proac η ηχητικη τουs ταυτοτητα ειναι περισσοτερο μπριοζα στα μεσοηψηλα με πιο εξω τηs μεσαιεs κατι που την στεγναδα του bryston θα στην τονωσει και δεν θα βγει καλο αποτελεσμα. ενα ηχειο με πολλεs απαιτησειs σε watts και βαρια μαγνητικα συστηματα του ταιριαζει καλυτερα.το proac θα το απολαυσειs με καλη λαμπα και ταξη Α καθωs δεν θελει τεραστιουs ενισχυτεs αλλα πιο μουσικουs και ζεστουs.